Close
Log Ind Opret Bruger
13. december
facebook pinterest twitter

13. december

Avatar
13 december 2021, 00:01 Redaktionen

Tidsboks til minderne fra graviditeten eller den første jul

Hvis du er gravid, eller skal holde din babys allerførste jul, så står du på kanten mellem dit ungdomsliv og dit familieliv. Det er en skøn tid, hvor man siger farvel til nogle ting og hilser nogle andre velkomne.

Meget forandrer sig, når man bliver forældre – ikke kun hverdagen og søvnrytmen. Rent eksistentielt er det lige så stor en forandring, som det var at gå fra barn til teenager.

Derfor er det en smuk ting at lave en tidsboks med minder, tidens største nyheder, eksempler fra dine hobbies, små citater som, din familie har sagt om din graviditet, eller noget sjovt/sødt som du/din partner sagde under fødslen osv.

Gem den (evt. i en bedroller med låg) på loftet, og lov dig selv at du vil tage den frem til jul om fx 10 år, så I kan kigge på den sammen med dit barn en juledag, og snakke om tiden før dit barn blev født.

 

Det skal du bruge til jeres tidsboks

  • En boks – gerne fugt- og lufttæt
  • Minder fra din hverdag
  • Avisudklip
  • Billetter fra biografen, rejser, koncerter eller lignende
  • Et stykke papir til at skrive et brev til din dit barn i fremtiden
  • Små sedler, hvor du kan skrive små citater eller lignende på

 

Steg den perfekte and

Den perfekte and har sprødt skind og er mør og saftig inden i. Anden skal langtidsstege ved ikke så høj varme i 6 timer, så du har god tid til at lave alt muligt andet imens anden ligger og steger sig sprød og lækker.

Her får du opskriften på hvordan det lykkes.

Den perfekte juleand er sprød og saftig