Close
Log Ind Opret Bruger
Rejselyst? 5 familiefordele ved at leje et privat hjem med Airbnb
facebook pinterest twitter
Annonce

Rejselyst? 5 familiefordele ved at leje et privat hjem med Airbnb

Avatar
21 april 2014, 13:07

Airbnb

Den lille pode er ved at være rejseklar, og det er forældrene også! Det kan være en udfordring at få store rejser og små mennesker til at gå op i en højere enhed, men med udlejningsportalen Airbnb finder du steder at overnatte over hele verden, der føles som hjem. Og hvem vil ikke gerne have hjemme ved Bondi Beach i Sydney med egen trampolin eller en lejlighed med køjesenge i Paris til en fornuftig pris?

Det er også rart at leje et sted, hvor man kan lave sin egen mad og hygge sig med rødvin på terrassen, når ungerne sover.

Vi har samlet 5 fordele ved at bo privat, når de små skal med på deres første store eventyr.

 

1. Lej et privat hjem med alt, hvad du behøver hos Airbnb

Vaskemaskine, tørretumbler, køkken og kravlegård. Alt sammen bekvemmeligheder, der kan gøre livet meget nemmere – også når man er ude at rejse. Hvis du lejer et hjem, der til dagligt huser en familie, kan man endda få et par højstole med i prisen.

.Airbnb

 

2. Underholdning til de små

Lej et Airbnb med alt, hvad et barnehjerte kunne begære i form af legeløj og underholdning. Hvem ville ikke gerne være prinsesse for en dag i denne pink drøm af et børneværelse i Paris?

Airbnb

3. Underholdning til de store

Vælg en ny og ukendt destination, som også de vokse oplever for første gang. Måske skal turen gå til Bondi Beach i Australien? Her kan børnene tage en tur på trampolinen i haven efter morgensvømmeturen.

Airbnb

 

4. Oplev en ny kultur i børnehøjde

Hvordan bor folk i andre dele af verden? Vores børn kommer til at vokse op i en endnu mere globaliseret verden, end den vi lever i nu. Giv dem et forspring og opdag jeres feriedestination og den lokale kultur på en helt personlig måde. Hvorfor ikke leje en husbåd i Amsterdam med eget legehus på dækket og få en fornemmelse for livet ved kanalerne?

Airbnb

 

5. Føl dig hjemme, selvom du er ude at rejse

Mange nye indtryk og oplevelser kan gøre de små ekstra trætte. Når børnene er puttet, kan det være rart at have en stue, de vokse kan hygge sig i med en god kop hjemmebrygget kaffe, når lyset er blevet slukket på børneværelset.

Sommeren byder på masser af gode rejseoplevelser for hele familien, vi har samlet de familievenlige hjem på Airbnb lige her. Rigtig god tur!

Airbnb

 Dette er en advertorial, og der kan forekomme kommercielle links.