Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Fertilitetsmesse i Bella Centeret 22.-23. april 2017

 

Fertilitetsmesse

Ufrivillig barnløshed er fortsat et stort tabu, på trods af at det er langt mere udbredt, end de fleste går og tror. Faktisk er det således, at hvert 9. barn i Danmark kommer til verden ved assisteret reproduktion. Uvisheden omkring emnet er stor, og det er et problem der går hånd i hånd med, at emnet er tabuiseret. Der er derfor behov for at italesætte og blive klogere på emnet, således vi opnår en åben dialog og derved bedre kan hjælpe hinanden, når det gælder.

Som konsekvens heraf er der taget initiativ til en fertilitetsmesse i Danmark, der som den første af sin slags åbner dørene d. 22.-23. april 2017, i Bella Centeret i København. Der vil være en stor mængde udstillere fra både ind- og udland, og mange spændende foredrag om aktuelle fertilitetsudfordringer, forskningsresultater, alternative behandlingsformer etc., indenfor fertilitet.

Der vil desuden være mulighed for at prøve fertilitetsyoga, og der vil være et mobilfrit stillerum, hvis man trænger til lidt ro.

Man kan nemt føle sig meget alene hvis ønskebarnet ikke kommer áf sig selv`. Men mange har ikke overskud til at dele deres kamp med nogen, for selvom det kan være dejligt at dele opturene, kan det være meget belastende og uoverskueligt at skulle gennemgå smerten ved nedturen én gang til, netop ved at dele den. Derfor vælger mange at holde det indenfor hjemmets fire vægge, og døjer derfor med deres barnløshed i ensomhed.

Fertilitets-messen giver dig en mulighed for at få sat ord på dit problem, få talt med nogen om det, og finde ud af at du langt fra er alene! Du kan få en masse gode råd fra eksperter og udstillere fra både ind- og udland, til hvordan lige netop du bliver forælder.

Plads til alle

Seksualitet og forældreskab er i dag mangfoldig, og på messen er der plads til alle. Så hvorvidt du er single, I er to kvinder, to mænd, eller en mand og en kvinde, er der masser’ af plads til lige netop jer på messen. Det vil være vægge der adskiller standene, således du har mulighed for at adressere og drøfte dit problem i ro og mag, uden at blive observeret eller forstyrret.

Kvinden bag

Kvinden bag fertilitetsmessen er Vickie Budden, som er akupunktør og har 15 års erfaring med akupunkturbehandling af fertilitetsproblemer. Vickie Budden blev inspireret af lignende messer i England, og besluttede sig derfor for egenhændigt at stable nordens første fertilitetsmesse på benene.

”På et tidspunkt valgte jeg fertilitet som speciale på akupunktøruddannelsen, og jeg så med egne øjne, at man kunne gøre noget. Det blev min vej, og selvom jeg ikke fik mit eget barn, tænkte jeg: Måske er min mission at hjælpe andre videre? Det er meget meningsfyldt for mig.”

Min-Mave på messen
Min-Mave vil være til stede som udstiller på Fertilitets-messen hvor vi præsenterer en helt ny kant fra vores side – et nyt fertilitetsprogram – med fokus på de mange aspekter som berører tiden inden man får børn, og de udfordringer mange desværre oplever.

Vi ser frem til at præsentere vores samarbejde med Maria Dior, der har en baggrund som jordemoder, ernæringsfysiolog og personlig coach. Maria vil sammen med Min Mave udbyde vores 28-ugers fertilitetsforløb, der har medvirket til at fordoble chancerne for et vellykket fertilitetsforløb.

På messen vil Maria holde et foredrag der beskriver hvordan kost og fertilitet hænger sammen og hvordan et komplet fertilitetsforløb via Min Mave kan skabe en optimal frugtbarhed. Min Mave og Maria Dior glæder sig til at byde velkommen på Min Maves messestand.

Konkurrence om billetter
Hold desuden øje med Min-Mave debatten vedr. Fertilitet d. 13/4 – her vil der være en konkurrence hvor der udloves billetter til messen d. 22.-23. April.

Billetter til messen kan købes direkte på billetto.dk eller fertilitets-messen.dk. hvor man også kan se hele oplægsrækken.

Del