Login
Opret bruger

Hemmeligt

Jeg ska sku stikke mig :-(

Trine Trankjær

Endnu en dag i den onde verden......

Skrevet af Trine Trankjær · 29-05-2009

Kategori: Ukategoriseret

Nu er karantænen slut, 3mdr. med sjov og spads, at nyde kun at have et stort barn, nyde ikke at være gravid, men fuuuuck det hang mig ud af halsen, da jeg så nåede de 3mdr. nu havde jeg fået nok af ikke at være gravid, og nu vil jeg f...... bare være det!!!!

Behandlingen er igen startet, første homonkur efter karantænen er slut og jeg blev scannet onsdag hvor jeg havde to fine æg, en på 14mm. og en på 15mm. igen fredag morgen blev jeg scannet der var de 16mm. og 17mm.

Og SÅ faldte bomben, du skal stikke dig selv imorgen tidlig, hva fanden snakker han lige om. Ej røv og grrrrr det tør jeg sgu da ikk, men nu har de fået mig overtalt til at få lortrt med hjem, hva gør jeg så lige. Ej øv jeg har det virkelig dårligt med at skulle gøre det.

Babyer hænger mig pt laaaangt ud af halsen, alle er fanme gravid eller har små babyer, det er ikke fair, den ene efter den anden overhaler os. Og tiden hvor jeg skulel have født, hvis jeg altså ikke havde mistet sidste gang, ligger lige rundt om hjørnet øv øv øv øv øv....... det er bare sååå trals det hele lige nu. JEG VIL HA EN BABY!!!!!!!!!!!!

Tilføj kommentar
Log venligst ind i toppen af siden for at skrive en kommentar
Kommentarer
Der er ingen kommentarer at vise
Opret gratis profil! Og få Gratis Babyboks fra Libero Klubben!