Login
Opret bruger

Guldklump89

- Jeg kan ikke blive gravid...

Stinne Christensen

- Kom gerne med gode råd!

Skrevet af Stinne Christensen · 07-09-2011

Kategori: Barnløs

Vi sætter stor pris på alle de gode råd i skulle have..

:D

Tilføj kommentar
Log venligst ind i toppen af siden for at skrive en kommentar
Kommentarer
28-09-2011

Kære Stinne,

Jeg prøvede denne. Nåede kun igennem de første 14 dage (SLIMHINDEKUREN) - så var der gevinst :)

KANONKUREN
(mod barnløshed)

KVINDER:

Kelpasan 2-3 tabl. - styrker hele hormonbalancen
Melbrosia, som kur - styrker hormonbalancen
Ovarium D6 1-2 tabl. - styrker æggestokkenes funktion
E-vitamin 400 mg - styrker kredsløb og hormonbalance
Multivitamin/mineral 1 tabl.
Nogle kvinder aborterer desværre, fordi slimhinderne er for svage. Hvis risikoen skulle være til stede, kan det være en fordel at bruge 14 dage på en slimhinde-styrkende kur, før man starter kanonkuren.
SLIMHINDEKUR
Twinlab Total-A vitamin 10 stk.
Mega B-Complex 1 stk.
Symbioflor 2-3 stk.
Kanonkuren giver som regel resultat på 3 måneder. Hvis graviditet ikke er indtruffet efter 6 måneder, er der ingen grund til at fortsætte med kuren, for så er der noget andet, der skal rettes op på.
Kuren har ingen indflydelse på lukkede æggeledere !

21-01-2012

Angående slimhindekuren, så tror jeg den har god effekt for slimhinderne. Jeg er pt. blevet ramt af endnu en af mange forkølelser (og ofte også bihulebetændelse), og tror at mine slimhinder er sarte og trænger til et bust!!!
Derfor har jeg søgt frem og tilbage om vitaminer mm. Jeg tager dagligt en vitaminpille + folsyre og burde ikke have mangel på noget, da jeg også spiser meget varrieret. Men jeg var lige ved at hoppe på Slimhindekuren som består af rigtig meget A vitamin, som i store doser bliver farligt for kroppen og især et foster. Så jeg gik i den lokale helsekost og spurgte angående mine næseslimhinder. Jeg fik anbefalet en næsespray og D-vitamin og så fiskede jeg efter det med en A-vitamin kur. De sagde at det kunne være en god ide, jeg måtte bare ikke blive gravid imens!!!!!!!

AKUPUNKTUR kan varmt anbefales!!! Jeg har kun hørt godt og der hvor jeg har været har han hjulpet mig gennem en bihulebetændelse og gav mig en gang AKU for at prøve at få styr på min mens, og det ser allerede ud til at have virket. Så jeg regner med at fortsætte snart...Gad bare godt vide om kærestens sæd består af små spraglende haletusser!!!

Opret gratis profil! Og få Gratis Babyboks fra Libero Klubben!