Login
Opret bruger

Spædbarnsterapeut

Spædbørn

Karoline Lindberg

Ville du have lyst til at deltage i en samtalegruppe?

Skrevet af Karoline Lindberg · 23-04-2012

Kategori: mødre, efterfødselsreaktioner, følelser, skilsmisse, spiseproblemer, søvnproblemer, ændret adfærd, gråd, Forældre

Jeg har indtryk af at mange spæd og småbørnsmødre har mange tanker som de ike har nogle steder at gå hen med efter de har født og som børnene starter i institution. Er der er behov for at lave en gruppe som mødes og får talt om alt det svære og sjove? Et sted hvor alt er tilladt at tale om og et sted hvor man bliver mødt i sine tanker og følelser?

Hej med dig mor.

Jeg har længe tænkt på om der kunne være interesse for at lave en gruppe der kan mødes privat eller et neutralt sted UDEN børn og tale om alt det der foregår i os som mødre, koner/kærester..

Jeg tænker at vi har børn i alderen 2-6 år. Vi kan kalde det en mødregruppe for os med de lidt større børn.

Selv har jeg mange tanker om mine børn, deres trivsel, hvorfor de nu gør sådan eller hvordan jeg som mor møder mine børn.

Min erfaring er, at det kan være sprængfarligt at diskutere børn og hvordan vi opdrager dem. Især vores venners eller families.

Nogle gange opstår der ligefrem en konkurrence om hvem der gør det bedst, hvem der har det dejligste, klogeste, mest fantastiske barn.

Men tanken om denne gruppe er, at vi kan tale ud fra os selv om alt det der er svært og som man ikke lige siger til andre.

Der skal være plads til grin, gråd, frustrationer men frem for alt at kunne rumme hinandens følelser og være lyttende og medfølende.

Det kan være en befrielse at møde nogle der "har det på samme måde" og som måske kan dele ud af deres erfaringer. Eller bare have et frirum hvor man efterfølgende igen kan trække vejret.

I mit arbejde som psykoterapeut/spædbarnsterapeut, har jeg mødt mange forældre, som har følt skam og skyld over nogle tanker og behov de har haft som ikke har været til deres barns fordel.

F.eks. har nogle sagt at de ønskede at rejse væk og starte på en frisk, nogle har følt deres liv er ødelagt efter de har fået børn, andre kan ikke sætte grænser for deres barn og har mange konflikter. Nogle ved ikke hvad de skal stille op med deres børnehavebarn som bare ikke kan deltage socialt, nogle føler sig alene med ansvaret og føler de er gift med en fra en anden planet.

Jeg vil som terapeut  deltage både personligt, men også rådgive og guide på vej ud fra min erfaring med mange forældresamtaler og viden om det der foregår i os på et andet plan.

Er det stemning for det, idéer eller andet, så hører jeg gerne. Det er kun noget jeg går og barsler med i tankerne, men hvis der er tilslutning, så kan der ikke være langt fra tanke til handling.

Gruppen vil være for dem som har brug for at mødes med andre mødre og tale om det der nu er.

Gruppen vil være på Sjælland omkring, Roskilde, Ringsted, Holbæk.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Kærligst

Karoline

 

 

Tilføj kommentar
Log venligst ind i toppen af siden for at skrive en kommentar
Kommentarer
23-04-2012

Der vil være en lille deltagerbetaling. Mere om det når jeg ser hvor mange der er med på idéen.

24-04-2012

Hej! :-) Jeg vil bare sige, at jeg synes det er et helt fantastisk initiativ! Og en utrolig god idé!!! Super godt fundet på. Jeg håber mange melder sig! Desværre har jeg ikke selv børn endnu, men selv under min graviditet, 35+5, har jeg haft mange tanker. Og når engang mit barn kommer i denne alder, håber jeg inderligt at jeg får nogen at snakke med om alting, uden at det skal være en konkurrence. Men super initiativ - det skal du have! ;-) Held og lykke med gruppen! :)

24-04-2012

Du har fat i noget der virkelig mangler for os forældre. Jeg kan VARMT anbefale at deltage i denne workshop for alle forældre , http://www.familie-terapi.info/?page_id=172. Helle Birkholm-Buch har en MASSE fede fordrag også for dig FieNiklas som ikke har født endnu.
Dejligt med fokus på os forældre vi skal styrke os og det gør man bedst i fælleskab.

DIB
26-04-2012

Ja det ville jeg, men bor i jylland, synes det er en super ide! :)

27-04-2012

Som DIB - ja, det ville jeg, men bor i Kbh. - så det vil afhænge af tid/sted

30-04-2012

GOD IDE !! :)

05-05-2012

Bor i Malmø men er fleksibel så det afhænger af tid og sted :-)

Opret gratis profil! Og få Gratis Babyboks fra Libero Klubben!