Login
Opret bruger

Ekspert-CharlotteGrumme

Om bloggeren

 Jeg hedder Charlotte Grumme, jeg er jordemoder og psykoterapeut MPF. www.grumme.dk

 
Jeg vil blogge om:
Graviditet, fødsel og tiden efter fødslen. Jeg har været jordemoder i mange år, har undervist på Jordemoderskolen, været almindelig jordemoder, stået for særligt komplicerede fødsler og har udviklet og stået for et program for forældre der havde mistet et barn. Jeg har altid kæmpet for at kvinder skulle have en god fødselsoplevelse, fordi jeg ved, at en god fødsel er det bedste grundlag for et godt liv for barnet og forældrene. 
Nogle børn får en vanskelig fødsel eller der er andre traumatiserende hændelser i spædbarnsalderen. Det kan man tale med barnet om, selv om det ikke har noget aktivt sprog, og hjælpe det videre. Jeg arbejder med spædbarnsterapi i min private praksis, og det vil jeg også skrive om.
 
Mødet mellem mennesker og hvordan vi kommunikerer med hinanden optager mig meget. Hvad kan man gøre for ikke at gå galt af hinanden? Hvordan får man den samtale med sin partner som man drømmer om, men som kan være så svær at få etableret?
 
Jeg holder foredrag, kurser og workshops om alle de ovennævnte områder ligesom jeg har individuelle og parsamtaler i min private praksis. 
Og så er jeg et levende interesseret menneske, så der vil garanteret også blive skrevet om alle mulige andre emner, som jeg falder over, og gerne vil debattere, så min blog vil være meget varieret.
 
Privat er jeg gift med Ove, der er psykolog. Jeg har selv to voksne sønner og fire børnebørn og Ove har tre voksne børn og 8 børnebørn, så vores hverdag er fyldt med en stor skøn familie, pragtfulde børnebørn og en stor varm vennekreds.
 
Man kan læse mere om mig på min hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig mine nyhedsbreve og på den måde følge med i kursustilbud, høre mine små foredrag om at tale sammen, læse om nye spændende bøger m.v. på www.grumme.dk 

Seneste indlæg

Opret gratis profil! Og få Gratis Babyboks fra Libero Klubben!