Login
Opret bruger

Jordemoder og ammevejleder - Nytbarn.dk

- har hjertet med i det jeg laver

Om bloggeren

 Jeg har stor erfaring med børn. Ikke alene har jeg siden 2007 arbejdet som jordemoder på fødegangen på Sønderborg Sygehus, jeg er også mor til seks børn og har altså været gravid og ammet i sammenlagt 14 år. Så jeg har gennem mange år haft mange fantastisk dejlige nyfødte i armene. Børn, der alle er unikke – nøjagtigt som deres mødre har oplevet deres graviditeter vidt forskelligt.

 
Jeg er uddannet international ammekonsulent (IBCLC) og underviser gravide i amme- og fødselsforberedelse, ligesom jeg vejleder kvinder i amning lige efter fødslen inden de går hjem ambulant. 
Derudover er jeg uddannet coach fra Axept og coacher i forbindelse med familiedannelse.
 
Netop fordi der ikke er to graviditeter eller to børn, der er ens, har kommende og nybagte mødre forskellige behov for støtte, rådgivning og vejledning. Mange af dem, jeg møder, er tilfredse og glade for de tilbud, det offentlige har at byde på i forhold til jordemoderkonsultationer og besøg af sundhedsplejersken.
Men jeg oplever også, at en del familier har behov for mere individuelt tilpasset vejledning – både i graviditeten og i tiden efter. 
Så jeg håber, at jeg I dette forum kan være med til at støtte op om den proces det er, at danne en ny familie.

Seneste indlæg

Opret gratis profil! Og få Gratis Babyboks fra Libero Klubben!