Login
Opret bruger
 

Tumling (1-3 r)

Tumling - 1-3 år - nyheder


Indhold i kategorien

Skrevet af Redaktionen 30-11-2012
De bedste børnetøjsmærker
Webshoppen Lucky Little Me har et stort udvalg af de bedste børnetøjsmærker, bl.a. Molo, Småfolk, Hummel og Katvig, og her i december afholder de endda en julekalender-konkurrence med en sand gaveregn…

Skrevet af Redaktionen 30-10-2012
Skal dit barn have hovedrollen i en bog?
De fleste børn elsker både højtlæsning og at se på billeder af sig selv. Nu kan de to ting faktisk kombineres, for på hjemmesiden Kidstoria kan du lave en bog med dit eget barn i hovedrollen.

Skrevet af Redaktionen 23-10-2012
Skal vi en tur i ZOO?
Alle børn er dybt fascinerede af dyr fra en meget tidlig alder, og med LEGO® DUPLO® er det let at komme i ZOO, uanset hvor I bor.

Skrevet af Redaktionen 22-10-2012
Kreativ leg med LEGO® DUPLO®
Med LEGO® DUPLO® kan fantasien og kreativiteten komme til udfoldelse allerede i en meget tidlig alder, og så er det sjovt for de voksne at lege med.

Skrevet af Redaktionen 25-09-2012
Indsend dit barns kunstværk og vind en IPAD 3
Som opfølgning på den nye, kunstneriske blekollektion og tilhørende reklamefilm, har Libero udskrevet en sjov konkurrence, hvor du kan vinde en IPAD 3.

Skrevet af Redaktionen 18-01-2012
HTC Rhyme - telefonen til travle mødre
Selv om det godt kan virke som om kvinder – og måske især mødre - er født med 8-10 arme som blæksprutter, kan multi-taske og klare det meste i hus og på arbejdet, så er det ikke altid nemt at følge med. Det har HTC tænkt over og har designet en telefon der giver dig frihed, muligheder og ikke mindst at du kan fortsætte med at kommunikere med omverdenen uden at slippe hverken børn, pusletasken, grydeskeen eller barnevognen

Skrevet af 25-11-2011
Julegaver – allerede i november? Kan det lade sig gøre?
Ja, det kan det……… LEGO® DUPLO® har nemlig skabt en massiv gaveregn her I November. Hver dag hele November har du mulighed for at deltage i konkurrencen om lækre DUPLO produkter til familiens mindste.

Skrevet af Tænk.dk 16-09-2011
Stor test af flyverdragter
Forbrugerbladet Tænk har netop testet 10 flyverdragter - og langt fra alle er pengene værd. Nogle dragter er ikke vandtætte eller klarer sig dårligt, når det kommer til åndbarhed. Andre er tunge at lege i, og en dyr dragt er ikke nødvendigvis den bedste.

Skrevet af Redaktionen 03-03-2011
Fastelavn er mit navn
På mandag er det fastelavn og der er stor chance for, du møder en Spiderman på 104 cm på gaden eller en prinsesse i alt for store højhælede sko. Tag et billede af din egen udklædte spirrevip og deltag i konkurrencen om bl.a. gavekort.

Skrevet af Redaktionen - sponsorartikel 02-12-2010
Kvalitetsseng for livet – vind din egen seng
Når man laver møbler der skal bruges af børn, er det meget vigtigt at sikkerheden er på plads. Der skal tages højde for alle utænkelige situationer. Vi ved at kreative børn kan gøre de mest opfindsomme ting og hvis man ikke har sikret sig kan konsekvenserne være alvorlige.