Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Søg
 
7amel, 28 gendersymbol
københavn Nv
Medlem siden 28-10-2006
Sidst online 16-02-2012
Om mig
Hej alle inde på siden!

Onsdag den: 28-11-07
Jeg har nu prøvet i mere end to år og håber at det vil lykkedes i denne måned. Det var så intet i november måned, men det endte med abort, ellers havde jeg det på fornemmelsen inden jeg aborterede.
Ellers så vil vi tage os sammen og få en tid hos lægen, så vi kan blive henvist til en specialist og blive undersøgt.
Blev henvist til en gynækalog i juni 2008, som koncentrede at jeg havde en endo og muligvis pco, mandens soldater er i tip top.
Oktober 2008 ringede jeg til lægen for at blive hjulpet frem til en fertilitets klinik.
Jeg nåede ikke at sende papirne, spørge-skemaerne retur og resultatet på vores blodprøver.
For den. 20/11/08 fik jeg den berømte tegn, pletblødning en uge inden forventet mens, og jeg testede positiv om natten og der var sku to streger, men den var ikke så tydelig.
Blev ved med at teste positiv, hver tredje dag indtil to uger frem, og stregen blev mere og mere tydlig.
Den første samtale hos lægen er bestilt idag den 02/12/08, og den første samtale er den. 18/12/08.
Forventes termein efter udregning her på siden den 04/08/09.

Det lykkedes os via vores bønner til gud efter tre år, og på den naturlige måde, uden medicin og hjælp fra læger, men en store gave fra gud, gudskelov/Al7amdu lillah.

Desuden:

1.Har denne sidste gang vi prøvede inden der var gevinst, drukket Grøn-Te hver eneste dag = 2 kopper.

2. regelmæssige hygge.

3. manden og jeg tog fiskeolie tabletter, to hver, hver eneste dag.

4. Bedet til gud, da vi er troende muslimer, og det lykkedes.

5. op med rumpen.

Så har du noget du kan forholde dig eller jer til, hvis du har læst følgende, og du ik har en lille spire i maven.

Nu havde vi ellers planlagt at fortælle det til familien og venner efter NF, men det kunne vi ikke vente til så det blev fortalt den. 28/11/08, der jeg var gået 14 dage over tid.

Torsdag den 04-12-08, fik jeg ekstremt kvalme, som gjorde at jeg ik kunne lægge en eneste ting i munden, lever og bliver ved, indtil den stopper, på mandariner, appelsiner og vand self også mine piller/vitaminer.

Søndag den 07-12-08 blødte jeg kraftigt mørkerødt blod, og det lignede mens, så vi var sikker på, at der ik var noget at vente på, da vi troede at det hele var overstået, det varede kun i 4-6 timer og så stoppede det.

Tirsdag den 09-12-08, ringede jeg til lægen og sagde hvad der var sket og jeg havde set, og at jeg var bange for at der er sket noget. Jeg blev så bedt om at komme og få en henvisning, så jeg hurtigt kunne komme akut til riget for, at blive undersøgt indvendigt og scannes.
Kl. 12:30 fik vi afvide at vi skulle komme, det gjode vi så, og fik afvide at alt var som det skulle være, og den lilles hjerte slog derud af, og de konsterterde at jeg var 6+6 uger henne, altså frem i systemet end jeg havde regnet med, min regning 5+3.
Vi gik derfra med to billeder med vores drømmebarn på, vi takkede gud for at der ik var sket noget, og at alt var som det skulle være.

Fredag den: 12-12-08 blødte jeg kraftigt igen og med enda en stor klump der kom ud af mig, og der blev jeg forskreket da jeg nu troede at alt var overstået som før.
Ringede til lægen som henviste mig akut til riget, og der blev jeg scannent, først regnede de ud med at der var en knude i livmoderen, og det var grunden til at jeg blødte. Men da de så ik var sikker tilkaldte de overlægen som konstaterede at der har været en anden foster som er igang med at gå til grunde, så jeg har været gravid med to og det var grunden til den kraftig blødning første gang og nu denne gang med den stor klump.
Fik afvide at jeg ville komme til at bløde kraftigt med smerter og vil blive svimmel, så jeg måtte ik blive alene. Den andens hjerte blink slog derudaf, og det takkede vi gud for. Sygemelding skulle der til så jeg kunne vile og holde på den sidste jeg havde.

Torsdag den. 18-12-08 var den første lægeundersøgelse til min første graviditet. Vi fik udfyldt alt som vi skulle og lægen tog blodtryk på mig, samt dyrkede min urin for har så ondt når jeg tisser vil lige vide om jeg har blærebetændelse. Jeg blev henvist til laboratoriet imorgen for at tage blodprøver, og har bestilt til hos lægen til den 15-01-08 for at få svare på resultatet. Imorgen den 19-12-08 fredag skal jeg ringe til hvidovre hospital for at få bestilt en tid til NF,samt ringe for at høre om resultaet på urinen og tage blodprøverne det hele på en dag.
Hvidovre hospital havde ik plads til mig, så jeg måtte vælge herlev hospital.
Nf scanning blev taget på herlev den: 23-01-2009, den lille lå og sov på ryggen så nakkefolden var svære at måle, blev bedet om at gå op af trapper og vende tilbage, så vi kunne få overstået scanningen. Nogle timer inden scanning spiste jeg en lille honningmelon, så det var nok derfor den lå og sov, var nemlig mæt.
Men den blev målt tilsidt og efter at jeg havde røstet numsen lidt.
Jeg var 12+5 da scanningen blev taget. vi gik hjem glade og stoltte med seks billeder af den lille.

Fredag den 06-03-09 var jeg 18+5 og var til min første jordermoder konsulation en tidlig morgen, vi udfyldte papir og talte om min sygmelding samt fik nogle folder med hjem om masse ting, som jeg blev bedet om at læse i, da jeg nu sad hjemme og ik lavede noget.

Torsdag Den 12-03-09 var jeg til md-scanning hvor vi så den lille og blev undersøgt på kryds og tværs, scanningsdamen var meget sød og tog sig god tid til scanningen, hvor hun undersøgte alt, men var dårlig til at sige noget, var hele tiden stille, sagde kun lidt når jeg spurgte til, og min mand synes ik det var en god oplevelse, for han ville have at hun skulle sige mere.
Vi gik hjem skuffede men så idet mindste den lille, som var vokset siden vi sidst så den i uge 12. og fik et stak billeder med hjem, som var meget utydelig. Vi ville ik vide kønnet, så fortalte hende det inden hun begyndte med at scanne, men hun sagde tilsidt at hun heller ik kunne finde ud af, hvad det var, da den lille lå på maven, med navlesnorren mellem benene.
Vi har været meget travle med vores ting og den gamle lejlighed den sidste stykke tid, vi fik endelig et tilbud til at flytte til en ny lejlighed i Nordvest. Vi blev rigtige glade for tilbudet og isære efter at vi havde været på adressen for at se lejligheden, det var lige noget for os og vi bad og håbede på at vi vil få den, da vi ikke var sikker på at vi ville blive accepteret af ejendomskontoret da min mand ikke havde seks lønsedler som han skal have for at få lov at flytte, men han havde desuden nok timer, så den blev til os, og vi flyttede den 01-04-09, hvor jeg ikke har været meget inde og skrive om graviditeten.
Endelig fri for måg og svamp i den gamle lejlighed, og den var desuden alt for lille og vores ting var fyldt hele lejligheden.
Her i maj måned går vi fuld igang med at få det hele på plads med indkøbning og sætte de nye møbler på plads.
I uge 25 af min graviditet den 20-04-09 var jeg til anden lægebesøg, hvor jeg blev vejet og han målte min blodtryk og urinen blev dyrket.
Onsdag den. 13-05-09 havde jeg den 2 besøg hos jordemoderen, hvor jeg sad og ventede på at hun skulle kalde på mig i over en time, mærkeligt synes jeg, men besluttede mig for at spørge sekretæren om hvorfor jeg stadig skal sidde og vente.
Hun slog mit navn op på hendes computer, hvor der står at jeg først har tid næste dag, så den jordemoder havde lavet en fejl i tiderne og nu måtte jeg gå hjem og komme næste dag, trals var det.
Næste dag Torsdag den 14-05-09 i uge 28+5 kom jeg til en ny jordemoder som skulle være hende, jeg skulle komme til hver gang, og hun vil sandsynligvis være med til fødslen.
Vi fik snakket lidt frem og tilbage om fødslen og plukveerne som jeg lidede af, jeg blev undersøgt udenvendigt på maven og hun fortalte hvordan den lille lå, med hovedet nedad ryggen til højer side og føderne til venstre. Vi hørte hjertelyd for første gang.
Fredag den 12-06-09 i uge 32+5 var jeg til tredje besøg hos den samme jordemoder som jeg fortalte om sidst hendes navn er solveig duus, en gammel dame men meget sød. Vi talte lidt om hvordan babyen presser til og om fødslen, samt tjekkede hun hvordan den lå med hovede nedaf, ryggen til venstre denne gang numsen oppe ved min mavesæk og føderne ud til højer side af maven, hold da op hvor den bevæge og sparker til sin mor, enda strækker sine ben som sin far gør meget.
Vi fik hørt hjertelyd og så gik vi hjem.
Næste gang har jeg en tid hos lægen og det vil være den sidste besøg hos ham inden fødslen, og det er tirsdag den 30-06-09.

Dagene går ret hurtigt synes jeg, og maven vokser heldigvis, tyngden er begyndt så småt at melde sig, samt hårdmave og sureopstød, engang imelllem.
Nu er jeg sygemedlt resten af graviditeten, da jeg har konstant plukveer.
Tøjet til den lille er snart helt klar, vi mangler kun at købe de store ting.

De første spædespark:
Første gang mærkede jeg bobler i uge 14, de kom meget sjældent næsten være anden dag.
I uge 16 mærkede jeg ligesom en lille fisk svømmede hurtig forbi, mens jeg lå på ryggen, og det var kun en enkelt gang.

I uge 18 kom de rigtige spæde puf, den puffede tre gange efter hinanden, og det mærkede jeg hver eneste dag.

En dag hvor jeg stod ude i køkkenet og lavede mad, bøljede min mave i højre side uden på.
I slutning af uge 19 og snart uge 20, begyndte jeg at mærke spark både ind og udevendigt hver eneste dag, og nogle dage flere gange.


tiden går hurtigt og jeg nermer mig fødslen og synet på vores ønske barn, som er ventet.
besøgerne hos lægen og jodermoderen er afsluttet, og den sidste besøg hos jordermoderen i uge 38-39 nåede jeg ikke, da jeg fødte i en søndag nat i starten af uge 38, 2 uger inden termin, og en meget hurtigt og smertefri og ukompluseret fødsel, og ud kom der en lille, eller ret og sagt stor dreng på 3252 gr. og 52 cm høj, med en blå farve. en mandag den 20-07-09 kl. 02:27
Vores elskede skat som vi elsker over alt på jorden.
det går meget fint her idag med den lille dreng som har fyldt vores dage med glæde.

Så må gud beskytte den lille og være med den. Ameeeeeen.


Søndag den 08.01.2012 I uge 30+1

Testede positiv en måned efter jeg begynte på nedtrapning af amning til min søn der snart fyldte 2 år.

Graviditeten var ikke planlagt men ønsket. Vores plan var at prøve efter amme stopning, men det lykkedes gudskelov før.

Jeg havde først fået min mens et år efter jeg fødte og under hele amme perioden havde vi ingen beskyttelse og dermed blev jeg heller ikke gravid.

De første tre-fire måneder af den nye og anden gravíditet nu, havde jeg regelmæssig mens og mens- smerter, der hver gang gav os bekymringer om den lille var der inde eller ik.

Men derefter stoppede blødningerne og jeg og min mand fik det meget bedre.

Graviditets symptomerne startede meget sent denne gang. Fra 3. måned og frem til 6,5 måneder i min graviditet.
I starten troede jeg at ingen symptomer havde, men nej det skulle jeg åbenbart ikke drømme om.
Maven vokser ikke som den gjorde første gang synes jeg, men dermed er der gudskelov meget liv derinde. Denne gang bevæger den lille sig mere end dens storebror gjord.
Kønnet fik vi afvide, men valgte at holde det hemmeligt for familien da det skulle være en overraskelse for dem, men for os skulle vi vide det for, at håndtere de praktiske ting mere, samt forberedelserne af tøj og diverse.

Min termin er sat til den. 21.03.2012 på rigshospitalet og ikke Herlev da det er tætter på hvor vi bor, samt nemmer for familien når de skal komme forbi efter fødslen.

Typisk travle mødrer, så glemmer jeg hele tiden hvor langt jeg er henne i graviditeten, imodsat til første gang hvor jeg huskede det.
Denne gang har vi også glemt at tage billeder af maven i starten af graviditeten, iforhold til første gang, men billeder af maven er der meget af nu.
Beklager min lille bebs i mavsen.
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Nyeste blogindlæg

 • kristinaloll - 09-12-2016

  Må ældre mennesker få børn?
 • enmorsunikkever... - 09-12-2016

  Hvem kan ikke lide gaver?
 • enmorsunikkever... - 07-12-2016

  Mælkeproteins allergi ??
 • Morvic - 06-12-2016

  Jeg er trods alt professor!!!

Nyeste blogindlæg

 • kristinaloll - 09-12-2016

  Må ældre mennesker få børn?
 • enmorsunikkever... - 09-12-2016

  Hvem kan ikke lide gaver?
 • enmorsunikkever... - 07-12-2016

  Mælkeproteins allergi ??
 • Morvic - 06-12-2016

  Jeg er trods alt professor!!!

Nyeste blogindlæg

 • kristinaloll - 09-12-2016

  Må ældre mennesker få børn?
 • enmorsunikkever... - 09-12-2016

  Hvem kan ikke lide gaver?
 • enmorsunikkever... - 07-12-2016

  Mælkeproteins allergi ??
 • Morvic - 06-12-2016

  Jeg er trods alt professor!!!
 

Nyeste artikler

10. december - Vind gavekort til Hollys.dk

10. december - Vind gavekort til Hollys.dk

Tag masser af billeder af jeres nye juletraditioner, den pynt I laver sammen, dem I besøger eller får besøg af og læg dem i et julealbum. Læs mere

9. december - Vind snepakke fra Annemors Verden

9. december - Vind snepakke fra Annemors Verden

Et rigtig julekort varmer og spreder glæde hos dem, der modtager det - og det er hyggeligt at lave julekortene og skrive dem. Læs mere

8. December - Vind vidunderlige uger

8. December - Vind vidunderlige uger

Små børn er jo ikke født med en særlig stor viden om juletraditioner, derfor kan man bruge en jule-føle-tavle til at snakke og lære om den. Læs mere

Min mand har nedsat sædkvalitet – Hvad skal vi gøre?

Min mand har nedsat sædkvalitet – Hvad skal vi gøre?

I har prøvet at blive gravide et stykke tid, du er begyndt at tage ægløsningstests for at finde ud af præcis, hvornår der er størst chance for befrugtning, men der sker ikke noget, så hvad gør I? I skal tage et kig på manden. Læs mere

7. december - Vind cykelstol fra Tjengo.com

7. december - Vind cykelstol fra Tjengo.com

Hop med på trenden og tag ungerne med ud til skov og strand for at samle, grankogler, mos, muslinger, sten og hvad i nu ellers kan finde. Læs mere

6. december - Leg gæt en lyd + nemme æbleskiver

6. december - Leg gæt en lyd + nemme æbleskiver

Gæt en lyd er juleudgaven af rasle / ranglelegetøj, og kan leges fra dit barn er helt lille. Læs mere

Nyeste artikler

10. december - Vind gavekort til Hollys.dk

10. december - Vind gavekort til Hollys.dk

Tag masser af billeder af jeres nye juletraditioner, den pynt I laver sammen, dem I besøger eller får besøg af og læg dem i et julealbum. Læs mere

9. december - Vind snepakke fra Annemors Verden

9. december - Vind snepakke fra Annemors Verden

Et rigtig julekort varmer og spreder glæde hos dem, der modtager det - og det er hyggeligt at lave julekortene og skrive dem. Læs mere

8. December - Vind vidunderlige uger

8. December - Vind vidunderlige uger

Små børn er jo ikke født med en særlig stor viden om juletraditioner, derfor kan man bruge en jule-føle-tavle til at snakke og lære om den. Læs mere

Min mand har nedsat sædkvalitet – Hvad skal vi gøre?

Min mand har nedsat sædkvalitet – Hvad skal vi gøre?

I har prøvet at blive gravide et stykke tid, du er begyndt at tage ægløsningstests for at finde ud af præcis, hvornår der er størst chance for befrugtning, men der sker ikke noget, så hvad gør I? I skal tage et kig på manden. Læs mere

7. december - Vind cykelstol fra Tjengo.com

7. december - Vind cykelstol fra Tjengo.com

Hop med på trenden og tag ungerne med ud til skov og strand for at samle, grankogler, mos, muslinger, sten og hvad i nu ellers kan finde. Læs mere

6. december - Leg gæt en lyd + nemme æbleskiver

6. december - Leg gæt en lyd + nemme æbleskiver

Gæt en lyd er juleudgaven af rasle / ranglelegetøj, og kan leges fra dit barn er helt lille. Læs mere