Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Søg

"Weekend Far"- lidt brok.-trist.

19.september 2008 kl. 19:35
Luk
Medlem siden 07-02-2008
Sidst online 27-11-2013
19-09-2008 19:35
Luk
Medlem siden 07-02-2008
Sidst online 27-11-2013
Godt skrevet
0
Ja for *okker... hvor jeg er ved at være træt af det...
der er ikke andet end bøvl hver evig eneste gang hun skal ud til sin far.
Vi laver en aftale om han henter Tanja kl 16.. kl 15 ringer han så og siger, at det vil være bedre hvis jeg kunne køre ud med hende. Niksen mester... (fy) Det går jeg altså ikke med til på en' times varsel, når der er ½ time hver vej. Det kunne jo også være jeg havde en anden aftale. -Jeg får ikke noget svar på hva tid han vil være her.. men da jeg viste de skulle til fødselsdag iaften, prøvede jeg selfølgelig at putte Tanja, så hun kunne være frisk.
Han dukede op kl 17, og lidt efter ringer hans mor og spørger hvor langt de er... de skulle åbenbart være til fødselsdag kl. 17:30, og de skal køre i 1 time, så de var noget sent på den... han svarede hende "Jamen, Heidi var jo ikke klar til jeg kunne hente Tanja".. (hvad) han har jo ikke sagt hva tid han kom, og hva tid de skulle være til fødselsdag.
Men Tanja skulle altså lige have lidt at spise  og en ren ble', inden HUN var klar.. Så må far da vente.. ikke? Syntes sku' det er ved at være for meget...  Han kan slet ikke tage efter hendes behov. Helt erligt så må han da komme noget før, hvis de har så travlt.
Han belv selfølgelig mega sur på mig over JEG ikke havde Tanja klar.. men hallo skal jeg have hende i over tøj fra kl 14 til 17 dunk-dunk, nej vel.. også bliver han sur over hun er i barnevognen når han kommer. Jeg prøvede for dælan da bare at putte hende... for HANS skyld... men nej nej.
Min lille pige får en hård aften.. hun har kun sovet 1½ time i løbet a hele dagen :-( Nøj hvor ville jeg gerne have hende hjemme, syntes slet ikke jeg kan være bekendt at sende hende med ham. (græder)
Noget helt andet er, at jeg ikke kan få husnøglen af ham... han vil bare IKKE give mig den... hva pokker skal jeg dog stille op?
Er så ked af det hele på Tanjas vegne...(piv) Nu vil han PLUDSELIG kun se hende EN DAG hver ANDEN weekend (hjælp)... Fordi han syntes det er noget bøvl at hente hende.
(Vi skiftes til at hente og bringe i weekenderne).

Bare lidt brok her fra..sorry.
Knus Heidi
Anmeld
Svar
Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
19.september 2008 kl. 21:49
#1
Luk
Medlem siden 11-09-2007
309 startede debatter
1051 skrevne indlæg
  Online
19-09-2008 21:49
Luk
Medlem siden 11-09-2007
309 startede debatter
1051 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0
GUD hvor jeg da kåger lige nu, det da voldsomt.... han vil simpelhen kun se sit barn 1 dag hver anden weekend, øhh kalder man det en far at han ikke GIDER bøvle med at hente sin datter... hvis det var mig ville jeg gøre det for en HVER PRIS... nej da sikke en KLAPHAT ja undskyld....
Og det med hun lige har sovet lidt og ikk er klar, det er sgu da helt hans egen skyld efter som han ikke passer sine tidspunkter hverken ved dig eller til fødselsdagen-..... forstår dig så godt puha, kan slet ikke se hvorfor han er sådan og det med nøglen ja den skal du da bare have, ellers er det bare at skifte låsen ud, det var mit valg..
håber du alligevel får en rigtig dejlig weekend... :-)
(knus) nadja fra Maj
Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Third BirthdayUp1.png
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Third BirthdayUp1.png
20.september 2008 kl. 07:11
#2
Luk
Medlem siden 15-03-2007
303 startede debatter
2201 skrevne indlæg
Sidst online 18-02-2014
20-09-2008 07:11
Luk
Medlem siden 15-03-2007
303 startede debatter
2201 skrevne indlæg
Sidst online 18-02-2014
Godt skrevet
0

Han er godt nok streng Heidi..

Du må vist tvinge hans røv i sædet i morgen og få lavet nogle klare aftaler..

1: Betaler han husleje hos dig?! Hvis ikke, så HIT med nøglen..

2: Ang. hentetider - Måske skal han hente hende direkte i dagplejen? Så er han jo nød til at være der til tiden..

3: Ang. kun at have hende en dag, det er sgu tyndt - men jeg ved ikke om der er så meget at gøre ved det.. Måske "true" med at få statsamtet til at lave jeres aftale-skema.. Men det er jo ikke sikkert at det virker. Måske spørge ham lidt nærmere til det, hvorfor han har det sådan, det kan være det vil være nemmere for ham med fx en weekend hver 3 uge, men så have en hverdag hver uge hvor han henter og næste dag bringer hende i dp? Der er mange forskellige modeller - og hellere at han melder ud han ikke kan overskue det, end han blir frustreret og enten bakker helt ud eller noget meget meget værre..

                    Pøj Pøj med det.. Og NYD nu din alene tid

                                                   Kh. Nella

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
20.september 2008 kl. 09:20
#3
Luk
Medlem siden 04-05-2007
195 startede debatter
712 skrevne indlæg
Sidst online 26-02-2014
20-09-2008 09:20
Luk
Medlem siden 04-05-2007
195 startede debatter
712 skrevne indlæg
Sidst online 26-02-2014
Godt skrevet
0

Hejsa søde ven

Hmm, jeg ved godt det måske lyder hårdt men jeg tror ærlig talt du er nød til at ha statsamtet med ind over. I samarbejder åbenbart ikke særlig godt - eller han gør ikke, og det er jo Tanja det går ud over i den sidste ende. Måske ikke lige NU da hun stadig er så lille, men der går ikke særlig lang tid - og tror næppe det bliver bedre med ham.

Hvis jeg var dig, ville jeg ta en ALVOR snak med ham; sige at I simpelthen er NØD TIL at ligge nogen faste regler for hvordan hentning og bringning skal forgå, for Tanjas SKYLD! Nogen tidspunkter I begge kan stå inde for, ja man kan godt blive 5-10..måske 20 min forskinket en dag, men man giver besked herom. Og så er det selvfølgelig ikke noget som sker hver anden gang..

Og hvis ikke han er villig til at samarbejde, jamen så må du fortælle ham, at så er I nød til at få nogen til at hjælpe jer med at ligge disse regler. Det andet er simpelthen ikke fair - hverken over for Tanja eller dig. Du har altså også et liv, og han ved da ikke hvad du har af planer når Tanja er ved ham. Ligesom han sikkert gerne vil ha du henter og bringer Tanja på de aftalte tidspunket, må han også accepterer at du også gerne vil ha det sådan. Det går begge veje..

Nej søde ven, prøv at se om I ikke selv kan finde ud af det, det ville trods alt være det rareste. Ellers er der ikke andet for, så må du ringe til statsamtet og sige som det er, I kan simpelthen ikke selv finde ud af det og må ha hjælp til det. Det gør hverken dig eller morten til en dårligere forældre, men nogen gange kan man bare ikke sætte sine egene behov til side i en skilsmisse, og man beskytter sig selv først - fordi man er SÅ sårbar og skide bange, ked og ikke mindst selv rundt på gulvet. Det er selvfølgelig ikke en undskyldning, overhovedet!! Man MÅ og SKAL tænke på sine børn først, men sådan er vi ikke allesammen.. Og den eneste måde han pt. kan RAMME dig på er via Tanja, ja det er skrækkeligt. Men det er desværre bare sådan han rammer dig bedste lidt pt. Du bliver både ked, vred, bitter, sur og såret - prøv lige at se hvor mange ting han opnår ''bare'' ved ikke at gi besked om hvornår han kommer. Samtidig går du måske glip at en aftale og du er nød til at vente på HAM...

Puuuha, hvor må det være hårdt det her, ven. Du er virkelig sej, det syntes jeg.. I skal nok komme igennem det her, og komme ud på den anden side. Det tager tid, lange tid. Men det er godt givet ud i den sidste ende. Tro mig..

Masser af (knus) til dig, Mange hilsner Louise

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Nyeste videoer om børn

Camilla Framnes' store dilemma: Er det okay at rejse uden alle børnene?
Camilla Framnes synes til tider det kan være svært med dine, mine og vores børn, for hvornår er det okay at tage på en tur, uden at alle børnene er med?
Sabrina blev mor som 19-årig
Sabrina er ny ung mor og bor i Nykøbing F. Hun kæmper for at være en god mor for sin to-årige søn på trods af, at hun lider af den alvorlige sygdom sklerose.
På besøg hos jordemoder
På besøg i Babyklinikken
RØRENDE: Tidligere døv mor hører sine børn kalde på hende for første gang
Nina er alenemor til Sylvester på 15 år og Matheo på to år. Hun har været helt døv, men efter hun har fået sin operation kan hun stille og rolige begynde at høre igen. Se det meget rørende øjeblik her, hvor Nina for første gang kan høre sine børn kalde på hende.
Malkia var hørehæmmet: Nu leger hun med de andre børn
Lille Malkia har været hørehæmmet fra fødslen. Efter hun fik indopereret et CI har hun meget nemmere ved at lege med andre børn. Se det søde klip, hvor børnehaven overrasker hende.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste blogindlæg

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

Hvorfor var det ingen, der sagde, at det også kunne gå hurtigt?

Hvorfor var det ingen, der sagde, at det også kunne gå hurtigt?

Det her kommer mest til at handle om optakten, for det er den del, der overraskede mig mest – og den del, der står klarest for mig. Fødselsberetning fra en førstegangsfødende. Læs mere

Førstegangsfødende og graviditetssukkersyge
Guide: Uundværelige apps til dig med en baby – i favnen eller i maven

Guide: Uundværelige apps til dig med en baby – i favnen eller i maven

Når man bliver forældre til en lille ny, er det ikke kun den lille baby, som følger med til forældrerollen. Forventningerne til børnefamilierne er blevet højere, og det er ikke unormalt at få velmente anbefalinger og gode råd fra mange forskellige fronter. Læs mere

Sådan får småbørnsforældre slappet af

Sådan får småbørnsforældre slappet af

Det er hårdt at få børn. Et lille nyt menneske kræver meget omsorg og opmærksomhed. Men det er også vigtigt, at du som forælder får slappet af og restitueret, så du har overskud til at være 100% til stede, når dit barn har brug for dig. Det handler derfor om, at du bruger de små pauser, når barnet er puttet og sover til at slappe af og selv blive stimuleret. Læs mere

Find de rigtige vinterstøvler med Skoringen Børneunivers

Find de rigtige vinterstøvler med Skoringen Børneunivers

Når det bliver efterår, kan en varm strømpe godt forlænge sæsonen for et par sko - hvis de ikke er blevet for små! Ellers er gummistøvler gode til regnvejrsdage. Det er vigtigt, at gummistøvlerne passer godt til foden, fordi der ikke er støtte i støvlen eller i skaftet. Derfor skal man kun bruge gummistøvler til de våde dage og helst ikke en hel dag ad gangen. Læs mere

Navnesutter er det nye sort hos småbørnsfamilier

Navnesutter er det nye sort hos småbørnsfamilier

Udover at have tankemylder omkring indkøring i vuggestue/dagpleje, er det også værd at tænke over, hvilke remedier, der er fornuftige at medbringe til guldklumpen i en daginstitution eller dagpleje. Læs mere

Nyeste artikler

Hvorfor var det ingen, der sagde, at det også kunne gå hurtigt?

Hvorfor var det ingen, der sagde, at det også kunne gå hurtigt?

Det her kommer mest til at handle om optakten, for det er den del, der overraskede mig mest – og den del, der står klarest for mig. Fødselsberetning fra en førstegangsfødende. Læs mere

Førstegangsfødende og graviditetssukkersyge
Guide: Uundværelige apps til dig med en baby – i favnen eller i maven

Guide: Uundværelige apps til dig med en baby – i favnen eller i maven

Når man bliver forældre til en lille ny, er det ikke kun den lille baby, som følger med til forældrerollen. Forventningerne til børnefamilierne er blevet højere, og det er ikke unormalt at få velmente anbefalinger og gode råd fra mange forskellige fronter. Læs mere

Sådan får småbørnsforældre slappet af

Sådan får småbørnsforældre slappet af

Det er hårdt at få børn. Et lille nyt menneske kræver meget omsorg og opmærksomhed. Men det er også vigtigt, at du som forælder får slappet af og restitueret, så du har overskud til at være 100% til stede, når dit barn har brug for dig. Det handler derfor om, at du bruger de små pauser, når barnet er puttet og sover til at slappe af og selv blive stimuleret. Læs mere

Find de rigtige vinterstøvler med Skoringen Børneunivers

Find de rigtige vinterstøvler med Skoringen Børneunivers

Når det bliver efterår, kan en varm strømpe godt forlænge sæsonen for et par sko - hvis de ikke er blevet for små! Ellers er gummistøvler gode til regnvejrsdage. Det er vigtigt, at gummistøvlerne passer godt til foden, fordi der ikke er støtte i støvlen eller i skaftet. Derfor skal man kun bruge gummistøvler til de våde dage og helst ikke en hel dag ad gangen. Læs mere

Navnesutter er det nye sort hos småbørnsfamilier

Navnesutter er det nye sort hos småbørnsfamilier

Udover at have tankemylder omkring indkøring i vuggestue/dagpleje, er det også værd at tænke over, hvilke remedier, der er fornuftige at medbringe til guldklumpen i en daginstitution eller dagpleje. Læs mere