Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Søg

Brystreduktion og amning???

03.november 2011 kl. 22:18
Luk
Medlem siden 29-09-2011
Sidst online 04-11-2012
03-11-2011 22:18
Luk
Medlem siden 29-09-2011
Sidst online 04-11-2012
Godt skrevet
0

 Jeg venter mit første barn sammen med min dejlige kæreste og vi glæder os begge meget. Men der er noget der fylder hos mig, især efter at have været til ammeundervisning...

Jeg fik for 10 år siden foretaget en brystreduktion, noget jeg aldrig har fortrudt, da jeg dagligt havde smerter i nakke og ryg... Men nu har jeg så fået at vide at der er ca. 35% chance for at jeg kan amme, 35% chance for at jeg kan amme 'halvt' og 30% chance for at jeg slet ikke kan amme.
Jeg forsøgte at tale om det med læreren til min ammeundervisning, men hun vidste ikke rigtig noget om det.

Så nu kunne jeg godt tænke mig at høre om der er nogen herinde der har erfaringer med dette problem???

Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers

04.november 2011 kl. 14:49
#1
Luk
Medlem siden 29-09-2011
4 startede debatter
5 skrevne indlæg
Sidst online 04-11-2012
04-11-2011 14:49
Luk
Medlem siden 29-09-2011
4 startede debatter
5 skrevne indlæg
Sidst online 04-11-2012
Godt skrevet
0

 Endvidere synes jeg at hele seancen med ammeundervisningen var meget nedslående, da de blev ved med at tale om hvordan skønt og fantastisk det var både for mor og barn, når man ammede. Og at nu skulle man jo huske på at Sundhedsstyrelsen anbefaler at man ammer fuldt i 6 måneder og derefter gerne 6 måneder mere, hvor man supplere op med grød o.l. 
Og så sad jeg der og blev mere og mere ked af det, for jeg kunne bare mærke hvordan jeg følte mig mere og mere utilstrækkelig og ikke god nok... Jeg talte med Jordmoderen om dette bagefter, men jeg tror ikke hun helt forstod hvor meget hun egentlig havde såret mig...

Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers
04.november 2011 kl. 18:23
#2
Luk
Medlem siden 29-09-2011
4 startede debatter
5 skrevne indlæg
Sidst online 04-11-2012
04-11-2011 18:23
Luk
Medlem siden 29-09-2011
4 startede debatter
5 skrevne indlæg
Sidst online 04-11-2012
Godt skrevet
0

 Det jeg har fået at vide er at når man får lavet en brystreduktion, er at der risiko for, at de mælkeleder eller nogen af de mælkeleder, der skal føre mælken ud til og ud af brystvorten, er blevet skåret over.

Jeg er blevet opereret ved en såkaldt 'anker-operation', dvs. at jeg har ar under brystet, op til brystvorten og rundt om brystvorten. Man kan vel nærmest sige at de har skåret en 'trekant' ud af brystet samt skåret væv væk rundt om brystvorten.

Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers
14.november 2011 kl. 10:44
#3
Luk
Medlem siden 13-12-2010
5 startede debatter
365 skrevne indlæg
Sidst online 25-02-2013
14-11-2011 10:44
Luk
Medlem siden 13-12-2010
5 startede debatter
365 skrevne indlæg
Sidst online 25-02-2013
Godt skrevet
0

Fik selv tvillinger efter en brystreduktion. Jeg fik mine piger 8 år efter reduktionen og kunne desværre ikke amme. Der var masser af mælk derinde det ville bare ikke ud.

Ps. En god mor sidder ikke i brysterne

Anmeld
Svar
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Godt skrevet
0
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
18.november 2011 kl. 21:38
#4
Luk
Medlem siden 10-11-2010
29 startede debatter
137 skrevne indlæg
Sidst online 04-12-2013
18-11-2011 21:38
Luk
Medlem siden 10-11-2010
29 startede debatter
137 skrevne indlæg
Sidst online 04-12-2013
Godt skrevet
0

fik en pige den 11.10.2011  og er brystreduceret, har ikke kunne amme ordentligt, og malkede derfor ud, men der var ikke nok. Derfor har jeg udelukkende et flaskebarn og det er faktisk helt ok.

var afklaret med inden jeg fødte at der var risko for jeg ikke ville kunne amme, og der er også fordele ved flaskebarn .)

Held og lykke

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

  • kristinaloll - 27-04-2017

    125 dage tilbage
  • Fru G. - 26-04-2017

    kan man det??? afskaffe blåmandag.. NEEEEJ !!!!!!!!
  • Faderstuen - 26-04-2017

    Havrefras og Tanqueray
  • BS_Mom - 25-04-2017

    Maria Dior - Hvem er jeg?

Nyeste blogindlæg

  • kristinaloll - 27-04-2017

    125 dage tilbage
  • Fru G. - 26-04-2017

    kan man det??? afskaffe blåmandag.. NEEEEJ !!!!!!!!
  • Faderstuen - 26-04-2017

    Havrefras og Tanqueray
  • BS_Mom - 25-04-2017

    Maria Dior - Hvem er jeg?

Nyeste blogindlæg

  • kristinaloll - 27-04-2017

    125 dage tilbage
  • Fru G. - 26-04-2017

    kan man det??? afskaffe blåmandag.. NEEEEJ !!!!!!!!
  • Faderstuen - 26-04-2017

    Havrefras og Tanqueray
  • BS_Mom - 25-04-2017

    Maria Dior - Hvem er jeg?
 

Nyeste artikler

Hjælp med at opklare, hvorfor det kan være svært at blive gravid

Hjælp med at opklare, hvorfor det kan være svært at blive gravid

Op mod 20% af alle par oplever perioder med nedsat fertilitet, og i en fjerdedel af tilfældene ved man ikke hvorfor. Det har fået forskere på Aarhus Universitetshospital til at undersøge, om livsstil påvirker danske pars evner til at få børn. Deltag i undersøgelserne her Læs mere

Få din baby til at sove igennem med tyngdeposen

Få din baby til at sove igennem med tyngdeposen

TYNGDEPOSEN® er designet til babyer, der ikke kan sove og har mange opvågninger om natten. En baby sovepose med integreret tyngde, der virker beroligende. Opfundet af en mor til en lille pige, som ikke begyndte at sove igennem, hverken da hun var 6, 8 eller 15 mdr. Læs mere

Gode råd til at have børn med på ferie

Gode råd til at have børn med på ferie

Hvornår kan man tage på ferie med sin baby? Hvordan klarer barnet flyveturen? Hvor meget mere kræver det, og får man overhovedet holdt ferie? Der er mange spørgsmål der kan poppe op, når der nævnes ferie med helt små børn. Læs mere

Spis dig gravid med KISS-kost

Spis dig gravid med KISS-kost

Der fortælles her om, hvordan en ændret kost – for både manden og kvinden – kan øge chancerne for graviditet. På baggrund af forskning i kost og fertilitet er der blevet udviklet en kostvejledning der styrker fertiliteten og mulighederne for at opnå graviditet. Læs mere

Pneumokokvaccine til raske børn i alderen 6–12 uger

Pneumokokvaccine til raske børn i alderen 6–12 uger

Vi søger i øjeblikket deltagere til en undersøgelse, hvor en ny vaccine mod pneumokokker testes.  Pneumokokker kan forårsage mellemøre-, bihule- og lungebetændelse samt i alvorlige tilfælde invasiv pneumokokinfektion, hvor bakterien trænger ind i kroppen og spreder sig til blodet - og eventuelt hjernehinderne – og medfører blodforgiftning eller meningitis. Læs mere

Fertilitetsmesse i Bella Centeret 22.-23. april 2017

Fertilitetsmesse i Bella Centeret 22.-23. april 2017

Danmarks første fertilitetsmesse åbner dørene d. 22.-23. april 2017, i Bella Centeret i København, med mange udstillere fra både ind- og udland. Læs mere

Nyeste artikler

Hjælp med at opklare, hvorfor det kan være svært at blive gravid

Hjælp med at opklare, hvorfor det kan være svært at blive gravid

Op mod 20% af alle par oplever perioder med nedsat fertilitet, og i en fjerdedel af tilfældene ved man ikke hvorfor. Det har fået forskere på Aarhus Universitetshospital til at undersøge, om livsstil påvirker danske pars evner til at få børn. Deltag i undersøgelserne her Læs mere

Få din baby til at sove igennem med tyngdeposen

Få din baby til at sove igennem med tyngdeposen

TYNGDEPOSEN® er designet til babyer, der ikke kan sove og har mange opvågninger om natten. En baby sovepose med integreret tyngde, der virker beroligende. Opfundet af en mor til en lille pige, som ikke begyndte at sove igennem, hverken da hun var 6, 8 eller 15 mdr. Læs mere

Gode råd til at have børn med på ferie

Gode råd til at have børn med på ferie

Hvornår kan man tage på ferie med sin baby? Hvordan klarer barnet flyveturen? Hvor meget mere kræver det, og får man overhovedet holdt ferie? Der er mange spørgsmål der kan poppe op, når der nævnes ferie med helt små børn. Læs mere

Spis dig gravid med KISS-kost

Spis dig gravid med KISS-kost

Der fortælles her om, hvordan en ændret kost – for både manden og kvinden – kan øge chancerne for graviditet. På baggrund af forskning i kost og fertilitet er der blevet udviklet en kostvejledning der styrker fertiliteten og mulighederne for at opnå graviditet. Læs mere

Pneumokokvaccine til raske børn i alderen 6–12 uger

Pneumokokvaccine til raske børn i alderen 6–12 uger

Vi søger i øjeblikket deltagere til en undersøgelse, hvor en ny vaccine mod pneumokokker testes.  Pneumokokker kan forårsage mellemøre-, bihule- og lungebetændelse samt i alvorlige tilfælde invasiv pneumokokinfektion, hvor bakterien trænger ind i kroppen og spreder sig til blodet - og eventuelt hjernehinderne – og medfører blodforgiftning eller meningitis. Læs mere

Fertilitetsmesse i Bella Centeret 22.-23. april 2017

Fertilitetsmesse i Bella Centeret 22.-23. april 2017

Danmarks første fertilitetsmesse åbner dørene d. 22.-23. april 2017, i Bella Centeret i København, med mange udstillere fra både ind- og udland. Læs mere