Danmarks største site for gravide
og småbørnsforældre

Søg

papmor

13.januar 2008 kl. 20:57
Luk
Medlem siden 06-01-2008
Sidst online 19-12-2012
13-01-2008 20:57
Luk
Medlem siden 06-01-2008
Sidst online 19-12-2012
Godt skrevet
0

hej alle i skønne kvinder.... :-)

ville bare hører om der er nogle af jer der er papmor til dine kærestes datter eller søn, samtidigt med at i planlægger/venter barn med kæresten.... ??

min kæreste og jeg planlægger barn, + min kæreste har en datter med en anden, han må ikke se sin datter,  og han snakker heller ikke med hans datters mor, men skal i statsamtet for at få fællesforældremyndighed.... som jeg håber han får... er der nogle af jer der har nogle erfaringer på det område som de gerne vil dele med oz andre.... 

også om hvordan min kæreste er stillet ang. fællesforældremyndighed

Anmeld
Svar
Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker
Godt skrevet
0
Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Slettet bruger

14.januar 2008 kl. 03:33
#1
Slettet bruger
14-01-2008 03:33
Godt skrevet
0

Hej,

Så vit jeg har hørt, er er kommet nye regler, som gør at det er nemmere for en far at få fælles forældremyndighed.

Jeg er papmor/stedmor til en dreng på 9år. Det har haft sine op og nedture. I starten var det hele tiden nedture. Drengen fik så meget sukker at han var hyper 24-7. Ingen af forældrene kunne sige nej! Det tog ret hårdt på både forældre og begge papforældre, men nu har jeg en meget sød lille pap-engel.

Da han nu er klar til at blive storebror - har dog prøvet det hos min mor - er vi gået i gang med at prøve på at blive gravide. Den lille er spændt og jeg vil gerne have ham så meget med i det som overhovedet muligt, for at han ikke skal føle sig udenfor. Jeg vil f.eks. gerne have ham med til skanninger når maven er stor, så han kan få lidt sjov ud af det.  

Vi, min papsøn & jeg, har snakket meget om hvilke konsekvenser det har at der forhåbentlig kommer en lille ny; Babyer har jo et helt andet behov, som hurtig kan stjæle en masse tid. Så vi har lagt en lille plan:

Hvis han synes at han trænger til lidt opmærksomhed, og han kan se at babyen sover, eller  lign., så skal han lige komme og sige det, så han også kan få den opmærksomhed han har brug for, uden at det behøves at blive til en stor diskution.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at det ekstremt hårdt at være papmor. Man skal lige pludselig finde ud af, hvordan man deler mandens opmærksomhed imellem sig og man er pludselig flere i huset som skal leve sammen. Det er altid nemmere at se fejl i opdragelsen, når det ikke er ens eget barn, så det kan godt give anledning til nogle diskutioner.

Det hele kræver nogle faste rammer og regler, for at det fungerer. Man skal hele tiden snakke med sin mand om hvad man føler, og hvilke regler der kan forbedres osv. Vi snakker som regl om de regler, den lilles opførsel osv når den lille sover.

Efterhånden lærer man de ting, som barnet godt kan lide at foretage sig, og det kan give nogle bånd, hvis man deltager. Vi elsker alle tre at lave mad, så det gør vi som regl sammen; Han kan skære agurk, ælte m.m., så det hygger vi os med. Bare en lille ting som at tegne, hjælpe med lektier eller gå på legepladsen sammen, kan få alle skænderier til at blive glemt.

Med tiden vil man elske det barn så højt, at man knap nok forstår det selv. Jeg kan tit blive dybt ulykkelig, når han skal hjem og ville ønske han bare kunne bo her for altid, men de følelser, må man jo tage med :-) Man vil blive klogere på sig selv og modnes ekstremt.

Jeg har selv en stedmor og en stedfar. Min stedmor har jeg haft i mange år (gik med ble), og jeg elsker dem begge meget højt. Min stedmor er nok en af mine bedste veninder. Men jeg kan huske, at hendes forældre, gjorde forskel på min bror og jeg, fordi jeg kun var "halv" og kun var hos dem hver anden weekend. Det glemmer jeg aldrig. Derfor er jeg meget efter mine egne forældre, og specielt min far & stedmor behandler min papsøn, som var han født ind i familien. Det betyder også meget for den lille.

jeg håber du kunne bruge det hele til noget. Jeg håber ihvertfald, at du får dit ønske om fælles forældremyndighed opfyldt. :-D

 

 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
14.januar 2008 kl. 16:24
#2
Luk
Medlem siden 05-08-2006
224 startede debatter
847 skrevne indlæg
  Online
14-01-2008 16:24
Luk
Medlem siden 05-08-2006
224 startede debatter
847 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Da min søns far og jeg gik fra hinanden flyttede han til Herning - og jeg forbød ham at få vores søn på samkvem. (han mått se ham her hos mig) Han valgte at droppe kontakten til ham to gane over 1,5 mdr (dvs 3 mdr sammenlagt) Vi er dog sammen i dag. (og har gang i projekt lillesøster/lillebror)

Men hvis din kæreste ikke har set sin datter (og over en lang periode) Får han i hende i hvert fald ikke på weekend med det samme - da der først skal bygges et tillidsbånd op.

 

Kommer jo også an på hvorfor moren ikke vil have at han ser hende..

Anmeld
Svar
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Kids Birthday tickers
Godt skrevet
0
Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Kids Birthday tickers
14.januar 2008 kl. 16:35
#3
Luk
Medlem siden 02-09-2007
22 startede debatter
34 skrevne indlæg
  Online
14-01-2008 16:35
Luk
Medlem siden 02-09-2007
22 startede debatter
34 skrevne indlæg
  Online
Godt skrevet
0

Jeg er også papmor til en lille dreng... Jeg vil sige at det har været svært, men vi har haft mange dejlige timer... Det vigtigste for ham og mig, var at vi forstod hinanden.. Jeg har gjort meget i at lytte til hvad det egentlig er han siger, hvilke signaler han sender... Og så bare tage ham til mig, som var han min egen... Og vi har et super forhold sammen... Mig og min kæreste, snakker meget om hvilken måden han skal opdrages på, og har den ene gjort noget den anden syns var forkert, snakker vi altid om det... Når den lille er gået i seng, meget vigtigt... Børn skal ikke høre at de voksne er uvenner, og slet ikke over noget med dem..

Men vi har så fået et godt forhold til moderen...

Men ville egentlig gerne vide grunden til at han ikke må se sin datter...?? Før jeg besvare mere ang. statsamtet....

 

 

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
25.januar 2008 kl. 12:31
#4
Luk
Medlem siden 25-01-2008
1 skrevne indlæg
Sidst online 01-01-0001
25-01-2008 12:31
Luk
Medlem siden 25-01-2008
1 skrevne indlæg
Sidst online 01-01-0001
Godt skrevet
0

Hej allesammen

Er helt ny herinde..

Jeg er 20 år papmor til en dreng på 6 år som har adhd, hvilket lige er blevet bkræftet. mig og min kæreste har snakket om at få et barn, vi er dog ikke nået så langt at jeg har smidt pillerne endnu og da det nu ser ud til vi skal ændre en masse i vores hverdag pga vores drengs sygdom bliver det desværre nokudsat lidt.

Jeg ønsker ubeskriveligt at få en mere, jeg ved ikke om det er egoistisk, men efter jeg har fået denne her dejlige kæreste og hans skønne søn kan jeg knapt vente med at få et barn med min kæreste, min lyst til at blive mor vokser for hver dag!?!?

dog syntes jeg det er svært at være papmor og at finde sin egentlige plads i puslespillet, og er det normalt at føle man fejler? nu da vi har fået bekræftet han har adhd og man ser tilbage og pludselig forstår hans opførsel og pludselig finder ud af at man måske har reageret forkert, hvor gør man så af al den skyld man føler over ikke at have handlet korrekt?

Debora

Anmeld
Svar
Godt skrevet
0
Graviditetsmails
Widget hero
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten.*
Indtast terminsdato
eller beregn din terminsdato her.
Widget arrow
Widget arrow
* Hvis du ikke har en Min-Mave profil, laver vi en for dig,
  så du nemt kan ændre din terminsdato.

Nyeste videoer om børn

Camilla Framnes' store dilemma: Er det okay at rejse uden alle børnene?
Camilla Framnes synes til tider det kan være svært med dine, mine og vores børn, for hvornår er det okay at tage på en tur, uden at alle børnene er med?
Sabrina blev mor som 19-årig
Sabrina er ny ung mor og bor i Nykøbing F. Hun kæmper for at være en god mor for sin to-årige søn på trods af, at hun lider af den alvorlige sygdom sklerose.
På besøg hos jordemoder
På besøg i Babyklinikken
RØRENDE: Tidligere døv mor hører sine børn kalde på hende for første gang
Nina er alenemor til Sylvester på 15 år og Matheo på to år. Hun har været helt døv, men efter hun har fået sin operation kan hun stille og rolige begynde at høre igen. Se det meget rørende øjeblik her, hvor Nina for første gang kan høre sine børn kalde på hende.
Malkia var hørehæmmet: Nu leger hun med de andre børn
Lille Malkia har været hørehæmmet fra fødslen. Efter hun fik indopereret et CI har hun meget nemmere ved at lege med andre børn. Se det søde klip, hvor børnehaven overrasker hende.

Debatkategorier

Terminsgrupper
Forældregrupper
Generelle debatter
Ønsker graviditet
Fertilitetsbehandling
Gravid
Fødslen
Baby (0-12 mån)
Børn (1+ år)
Familie
At miste
De kreative forældre
Babysitting
Køb og salg
Debatter opdelt efter landsdele
Om Min-mave

Nyeste blogindlæg

Nyeste blogindlæg

Nyeste blogindlæg

 

Nyeste artikler

Hvorfor var det ingen, der sagde, at det også kunne gå hurtigt?

Hvorfor var det ingen, der sagde, at det også kunne gå hurtigt?

Det her kommer mest til at handle om optakten, for det er den del, der overraskede mig mest – og den del, der står klarest for mig. Fødselsberetning fra en førstegangsfødende. Læs mere

Førstegangsfødende og graviditetssukkersyge
Guide: Uundværelige apps til dig med en baby – i favnen eller i maven

Guide: Uundværelige apps til dig med en baby – i favnen eller i maven

Når man bliver forældre til en lille ny, er det ikke kun den lille baby, som følger med til forældrerollen. Forventningerne til børnefamilierne er blevet højere, og det er ikke unormalt at få velmente anbefalinger og gode råd fra mange forskellige fronter. Læs mere

Sådan får småbørnsforældre slappet af

Sådan får småbørnsforældre slappet af

Det er hårdt at få børn. Et lille nyt menneske kræver meget omsorg og opmærksomhed. Men det er også vigtigt, at du som forælder får slappet af og restitueret, så du har overskud til at være 100% til stede, når dit barn har brug for dig. Det handler derfor om, at du bruger de små pauser, når barnet er puttet og sover til at slappe af og selv blive stimuleret. Læs mere

Find de rigtige vinterstøvler med Skoringen Børneunivers

Find de rigtige vinterstøvler med Skoringen Børneunivers

Når det bliver efterår, kan en varm strømpe godt forlænge sæsonen for et par sko - hvis de ikke er blevet for små! Ellers er gummistøvler gode til regnvejrsdage. Det er vigtigt, at gummistøvlerne passer godt til foden, fordi der ikke er støtte i støvlen eller i skaftet. Derfor skal man kun bruge gummistøvler til de våde dage og helst ikke en hel dag ad gangen. Læs mere

Navnesutter er det nye sort hos småbørnsfamilier

Navnesutter er det nye sort hos småbørnsfamilier

Udover at have tankemylder omkring indkøring i vuggestue/dagpleje, er det også værd at tænke over, hvilke remedier, der er fornuftige at medbringe til guldklumpen i en daginstitution eller dagpleje. Læs mere

Nyeste artikler

Hvorfor var det ingen, der sagde, at det også kunne gå hurtigt?

Hvorfor var det ingen, der sagde, at det også kunne gå hurtigt?

Det her kommer mest til at handle om optakten, for det er den del, der overraskede mig mest – og den del, der står klarest for mig. Fødselsberetning fra en førstegangsfødende. Læs mere

Førstegangsfødende og graviditetssukkersyge
Guide: Uundværelige apps til dig med en baby – i favnen eller i maven

Guide: Uundværelige apps til dig med en baby – i favnen eller i maven

Når man bliver forældre til en lille ny, er det ikke kun den lille baby, som følger med til forældrerollen. Forventningerne til børnefamilierne er blevet højere, og det er ikke unormalt at få velmente anbefalinger og gode råd fra mange forskellige fronter. Læs mere

Sådan får småbørnsforældre slappet af

Sådan får småbørnsforældre slappet af

Det er hårdt at få børn. Et lille nyt menneske kræver meget omsorg og opmærksomhed. Men det er også vigtigt, at du som forælder får slappet af og restitueret, så du har overskud til at være 100% til stede, når dit barn har brug for dig. Det handler derfor om, at du bruger de små pauser, når barnet er puttet og sover til at slappe af og selv blive stimuleret. Læs mere

Find de rigtige vinterstøvler med Skoringen Børneunivers

Find de rigtige vinterstøvler med Skoringen Børneunivers

Når det bliver efterår, kan en varm strømpe godt forlænge sæsonen for et par sko - hvis de ikke er blevet for små! Ellers er gummistøvler gode til regnvejrsdage. Det er vigtigt, at gummistøvlerne passer godt til foden, fordi der ikke er støtte i støvlen eller i skaftet. Derfor skal man kun bruge gummistøvler til de våde dage og helst ikke en hel dag ad gangen. Læs mere

Navnesutter er det nye sort hos småbørnsfamilier

Navnesutter er det nye sort hos småbørnsfamilier

Udover at have tankemylder omkring indkøring i vuggestue/dagpleje, er det også værd at tænke over, hvilke remedier, der er fornuftige at medbringe til guldklumpen i en daginstitution eller dagpleje. Læs mere