Close
Log Ind Opret Bruger

Har brug for lidt hjælp!

  • Avatar
    Anonym
    12 september 2006, 10:49

    Hejsa piger,

    Jeg er ny her, jeg stoppede med p-piller i marts 06 og der er ikke rigtig sket noget endnu.

    Jeg er lidt i tvivl om det der med ÆL. Når jeg beregner ÆL på Min-mave.dk, så er det en dag jeg har ÆL, men når jeg kikker på nordica.dk stemmer det i denne månede men ikke i månederne fremover. Mit cyklus er på præcis 28 dage. Grunden til at jeg har beregnet længere frem er at min mand arbejder på nordsøen så han er jo væk i 14 dage og hjemme i 3 uger, og min ÆL ligger desvære når han ikke er hjemme denne gang!

    Men hvilken test skal jeg regne med? eller skal jeg forsøge mig med noget helt andet?

    Håber I kan hjælpe…!

    12. september 2006 kl. 12:32

    Du siger jo at du har en cyklus på 28 dage så i følge de skrevende regler skulle du have Æl på dag 12-16 da man typisk får sin Æl 12-16 dagen inden næste mens første dag. Men hvis du vil være helt sikker kan du jo tage Æl test i en mdr. og så se hvilken dag i din cyklus der passer. selv har jeg en cyklus på 15 dage om har ÆL på dag 11 altså 14 dage før mens første dag.

     

    held og lykke med projektet.

     

    Hilsen Louise

    Avatar
    Anonym
    12. september 2006 kl. 15:58

    hej

    du kunne evt observere hvordan dit slim arter sig, så finder du ud af via det hvornår din ægløsning er, der er en rigtig god forklaring her inde på det. eller så kan du tage din tempetatur, men det tager jo så tid inde du finder din ægløsning, da du jo skal finde din normale temp. Er så ikke inde i det

    Knuz Inge

    Avatar
    Anonym
    13. september 2006 kl. 09:17

     

    Tror det er i dag måske, havde nogle underlige smerter i underlivet i går – og her til morgen var mit slim helt klar… og han kommer hjem fra nordsøen her til formiddag… så måske der alligevel er held i denne månede… .

     

    Nå endnu en gang tak for de godt råd…

    Held og lykke til alle…

    Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.