Login
Opret bruger
 

At spise bussemænd...

30-01-2009 14:40:11Medlem siden:
16-09-2006

Sidst online:
24-10-2010

Synes godt om:
+ Besvar tråd

At spise bussemænd...

Tilde piller jo næse som de fleste andre børn - men nu er hun begyndt osse at æde dem!! (chok) Spekulerer på hvordan jeg kan få hende til at lade være med det (tænker)... Men det kan være at hun bare skal have lov til at æde løs??!! hehe

Artiklen er fra Ekstra Bladet :)

Sundt at pille og spise bussemænd

 

Østrigsk lungespecialist slår fast, at næsepillere har et sundere og bedre liv end andre

15:30 - 29. mar. 2004 | Af mwr

Det synes umiddelbart som et ucharmerende karaktertræk, når folk piller bussemænd, men faktisk er det en sund beskræftigelse.

I hvert fald ifølge den østrigske lungespecialist Friedrich Bischinger, der vil have folk til at ændre syn på bussemænd og have forældre til at opmuntre børn til næsepilleri.

- Med fingeren kommer du steder, som man ikke kan nå med et lommetørklæde. Det holder næsen mere ren, forklarer Bischinger, ifølge nyhedstjenesten Ananova, og går et skridt videre.

- Set ud fra en medicinsk syn er det sund fornuft og en helt naturlig ting. At spise det du piller ud af næsen er en god måde at styrke kroppens immunsystem.

Baggrunden er, at næsen fungerer som et filter, hvor bakterier opsamles. Når blandingen spises fungerer det som en form for vaccine, mener den østrigske lungespecialist.

- Moderne medicin forsøger at gøre nøjagtigt det samme, men langt mere kompliceret. Folk, der piller næse og spiser bussemændene, får på naturlig vi styrket immunforsvaret helt gratis.

Bischinger påpeger, at børn meget gerne piller næse, men holder op, når de bliver voksne, fordi de kommer under et socialt pres, der dikterer at det er frastødende.

- Derfor vil jeg gerne opfordre til en helt ny indgangsvinkel, hvor børn opfordres til at pille næse. Det er en helt naturlig ting og rent medicinsk en glimrende ide.

Britiske og amerikanske forskere har tidligere påpeget, at næsepilleri er med til at stimulere dele af hjernen. Deres konklusion var ligeledes, at børn burde opfordres til at pille næse
Lilypie Maternity tickers baby
30-01-2009 15:46:20

Gæst
+ Besvar

Bvvvvdddd

Hmm jeg kan ikke tage det - men er blevet bedre....
Heldigvis så kommer Freja og siger pudse næse...
Og så skal vi fange den sammen på et stykke papir og håber sammen SUUUUCCCEEEESSSS

Så det går lidt bedre

Smil fra

Anja


30-01-2009 20:05:27Medlem siden:
09-06-2006

Sidst online:
07-12-2010

Synes godt om:
+ Besvar

re

Hejsa

Lukas gør det samme - både piller og spiser dem - ret ulækkert:-s Vi siger nej når han gør det og prøver at distrahere ham, men gør nu ikke det helt store ud af det. Tror bare de synes det er lidt sjovt nu:-)

Knuz Lena

Image and video hosting by TinyPic
Lilypie 3rd Birthday Ticker
Lilypie 1st Birthday Ticker

31-01-2009 08:56:05Medlem siden:
Ukendt

Sidst online:
Ukendt

Synes godt om:
+ Besvar

tjah

ulækkert er det at spise dem synes jeg, specielt hvis jeg skal se på det :-D

men her piller damen af og til næse, har endnu ikke oplevet at hun puttede dem i munden, men hvis jeg så det, vile jeg sige ad ad, ligesom til andre ting hun gør jeg ikke synes om. og så plejer hunindtil nu ikke at gøre det igen.

 

kan slet ikke forestille mig hende spise dem, men est afalt fordi hun helst ikke putter noget i munden, bortset fra ckokolade hehe

kh.birgitte