Login
Opret bruger
 

Min læge.

26-11-2010 19:11:33Medlem siden:
15-08-2010

Sidst online:
17-03-2012

Synes godt om:
+ Besvar tråd

Min læge.

Hej i søde damer...

Har før skrevet herinde om at jeg var bange for BL,, og i sagde jeg skulle tage til min læge.. nu har jeg været ved min læge. og det eneste han sagde var : at det kunne han ikke gør noget ved. og det eneste råd han havde var at jeg skulle tænke over hvordan jeg brugte min krop. og ikke lave mere end jeg kan holde til...

så havde det sådan lidt hmmm da jeg gik derfra.  kan ikke helt se hvad jeg kunne bruge det svar til.. indtil videre kan jeg holde til mit arbejde. men frygter at der ikke går længe før jeg ikke kan, for nogen dage gør det så ondt at jeg ikke kan bevæge mig uden jeg næsten tuder.

Hvordanm skal jeg så forstå min læge, har jeg en sygmelding ved ham eller ej?

Håber i kan finde hovede og hale i det jeg skriver..

knus chrizzer- som nyder en aften helt alene.

26-11-2010 19:29:07Medlem siden:
29-03-2010

Sidst online:
20-03-2014

Synes godt om:
+ Besvar

svært

 

det er selvfølgeligt lidt svært når han er så uklar i sit svar..men når han siger du skal lave det du kan, må man gå ud fra at hvis du en dag kommer og siger jeg kan ikke lave mit arbejde mere at han så vil sygemelde mig...jeg tror måske han med vilje ikke har nævnt noget om det for at folk ikke bare lader sig sygemelde bare man har lidt BL alle gravide har BL da der sker et tryk ned på det og det vil give sig og det skal det men for nogen giver det sig så bare for hurtigt så det kommer til at gøre nas...men jeg tror da at den dag du kommer og siger jeg kan ikke klare mit arbejde mere pga smerte så skal han nok hjælpe med en sygemeling..hvis han ikke gør kan du jo prøve at kontakte manden/kærestens læge for at få en 2. læges syn på sagen eller snakke med JM om det...  
men håber da ikke for dig det kommer så langt...


27-11-2010 13:06:57Medlem siden:
Ukendt

Sidst online:
Ukendt

Synes godt om:
+ Besvar

..

Idag er det jo faktisk også sådan, at det hele sygemeldingen ikke starter hos lægen, men hos dig og din arbejdsgiver. Når/hvis du når til det punkt, hvor du ikke længere kan holde til dit arbejde. Så find en mulighedserklæring på nettet, tag den med og udfyld den sammen med din leder. Herved bliver dig og din leder enige om, hvad du kan og >IKKE kan. Om han evt kan tilbyde dig andre arbejdsopgaver, nedsat tid mv. Derefter tager du det med ned til lægen, han kigger det igennem og er han enig i det i har skrevet, så udfylder han sin del og nu har du din sygemelding/deltidssygemelding.

Selvom det måske lyder indviklet, så er det rigtig nemt og overskueligt og jeg synes personligt at tanken bag, med at fastholde "syge" i arbejde er god. Har man en strid arbejdsgiver, der siger, at man kan arbejde eller lade være, ja så må man jo bede ham om at skrive det på sedlen og så selv, sammen med sin læge nedskrive alt det man ikke kan. Her vil lægen så erklære sig enig med den "syge" og man vil stadig blive sygemeldt. ( Hvis lægen altså er enig selvfølgelig) Så på den måde er det fortsat lægen, der sygemelder, men ikke under samme procedure som før. Det skal lige siges, at disse mulighedserklæringer typisk kun bliver brugt, når vi taler om noget permanent, -altså resten af graviditeten frem til barsel typisk.