Login
Opret bruger
 

Skildpadde creme

29-07-2009 23:10:15



Medlem siden:
18-02-2007

Sidst online:
19-12-2012

Synes godt om:
+ Besvar tråd

Skildpadde creme

  • 200 g skildpadde plade
  • ½l fløde

Chokoladen brækkes i stykker og kommes i en skål.

Fløden varmes op til kogepunktet og hældes over chokoladen. Rør rundt indtil chokoladen er helt opløst.

Sættes på køl til dagen efter, og piskes derefter til creme (som flødeskum).

Pas på ikke at overpiske, ellers vil cremen skille.

02-08-2009 18:32:52



Medlem siden:
31-07-2009

Sidst online:
05-11-2012

Fødselsdato:
17-11-1982

Synes godt om:
+ Besvar

spørgsmål

skal man knække skilpade pladen i stykker eller skal den være i et stort stykke???

/ /

02-08-2009 20:17:40



Medlem siden:
14-01-2007

Sidst online:
27-01-2014

Synes godt om:
+ Besvar

-

Pladen skal brækkes i stykker :-) Så er det nemmere at smelte i hvert fald.

Hilsen Rebecca www.rebeccaskager.blogspot.com Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

02-08-2009 20:24:45



Medlem siden:
31-07-2009

Sidst online:
05-11-2012

Fødselsdato:
17-11-1982

Synes godt om:
+ Besvar

 tusinde tak det kunne jo godt være at selve cremen i chokoladen ikke måtte varmes ret meget op og derfor ikke måtte knækkes...

/ /

27-10-2009 21:11:02



Medlem siden:
06-09-2007

Sidst online:
11-04-2014

Fødselsdato:
30-10-1981

Synes godt om:
+ Besvar

.......

kan man bruge alm skildpadder? og hvor meget er der til i denne portion

babies

MinTicker.dk Ticker