Login
Opret bruger
 

Livsstil

Horoskoper for stjernetegn : Tyren

Hvis du har fødselsdag på datoer fra d. 20 april til d. 20maj (begge datoer incl.) er du født i Tyrens tegn. Hvis du er ”født i” Tyren, betyder det at Solen var i Tyrens tegn, da du blev født.
 
I fødselshoroskopet er der mange andre vigtige faktorer, men man vil næsten altid kunne mærke soltegnets tilstedeværelse i personligheden, som en understrøm der flyder gennem det hele; personlighedens grundvand kunne man sige. 
 
Husk at bruge horoskopet for sjov skyld og læg ikke mere i det der står, end du ville i et hvilket som helst andet generelt horoskop.
 
Nede under denne tekst kan du se 3 forskellige typer horoskoper, alt efter om du er mand/kvinde født i Tyrens tegn eller ønsker at læse om dit tyre-barn.
 
Stjernetegnet Tyren står for værdier som : Vedholdenhed og skønhed. 

God fornøjelse med horoskopet - jeg håber du kan bruge det.

De bedste hilsner 

Birgit Larsen
Stifter af Min-mave.dk
 
Bemærk : Der er copyright på alt tekst og billeder på Min-mave og det er derfor ikke lovligt at kopiere nogle af horoskoperne og bruge dem andre steder.
 
Heller ikke selv om det er på din egen private hjemmeside.

Indhold i kategorien

Skrevet af Sara Speyer - www.in-essence.dk 19-11-2008
Tyre-mor
Hvordan er den arketypiske tyre-mor? Hvordan opfører hun sig under graviditet og fødsel, og hvordan er hun som mor hvis hun er en typisk type. Og hvordan kan det se ud for parforholdet og sexlivet hvis kvinden er født i tyrens tegn?

Skrevet af Sara Speyer - www.in-essence.dk 19-11-2008
Tyre-far
Hvordan opfører den arketypiske tyre-far sig? Hvilket arbejde beskæftiger han sig med og hvordan er han som far? Hvordan kan parforholdet og sexlivet køre hvis man er sammen med en mand som er født i tyrens tegn?

Skrevet af Sara Speyer - www.in-essence.dk 19-11-2008
Tyre-barnet
Hvordan opfører det arketypiske tyre-barn sig? Hvordan vil det typisk opføre sig sammen med andre? Og hvordan er temperamentet hos det typiske tyre-barn?