Login
Opret bruger
 

Livsstil

Tyre-far

Hvordan opfrer den arketypiske tyre-far sig? Hvilket arbejde beskftiger han sig med og hvordan er han som far? Hvordan kan parforholdet og sexlivet kre hvis man er sammen med en mand som er fdt i tyrens tegn?

Nr du lser generelle beskrivelser af de 12 stjernetegn, er der nogle ting du br vre opmrksom p:

For langt de fleste er det sdan, at man ofte genkender meget af beskrivelsen for ens soltegn. Men for nogen personer kan det ogs vre som at lse om en fremmed person. Dette sker f.eks. ofte, hvis man er fdt lige de to sidste eller frste dage af et tegn.

God fornjelse med horoskopet - jeg hber du kan bruge det.

De bedste hilsner 

Birgit Larsen
Stifter af Min-mave.dk
 

Tyre-mandens arbejdsliv:

Som Tyr er du meget rolig og godmodig. Sd og rar og tlmodig.
 
Karrieremssigt er du typen, der stille og roligt arbejder dig frem mod dine ml. Ikke s meget pral og snak, dine prstationer taler ligesom for sig selv.
 
Du har megen fokus p konomi og gr nok meget ud af at skabe trygge rammer for familien. I perioder kan du godt vre meget arbejdsfikseret men som den livsnyder du er, skal der ogs vre plads til familie og fritid.
 
 
 

Tyre-manden som FAR :

I familien har du et stort omsorgs-gen og dette udvikles, nr du fr brn. 
 
Du har en nsten uendelig tlmodighed med dem, nr de er sm og kan bruge megen tid p bare at kigge p dem, gr tur med dem, fodre dem osv. Du ville egne dig fortrinligt til at tage en del af barslen.
 
Nr de bliver strre, kan du se det som din mission at give dem nogle sunde vrdier ssom god smag, ambitioner, lre dem om penges vrdi, introducere dem til de former for kunst, kultur og sport, som du selv kan lide og det kan jo vre alt fra Rembrandt til ishockey
 
 
 

Tyre-manden i et parforhold:

I parforholdet er du ikke den store kommunikator. Du vil helst bare have fred og ro, god mad og sex jvnligt, s er du egentlig tilfreds. Men hvis en af disse vrdier bliver forstyrret, kan du blive tvr og knotten.
 
Du finder sjldent p at fortlle kresten, hvad der er i vejen det falder dig ikke ind hun m hive det ud af dig, mske med hjlp fra en god, dyr flaske rdvin.
Og hvis det er hende, der er sur, vil du forsge at smelte hende med chokolade, blomster, gaver osv.
 
Loyal, plidelig og tlmodig er du og du bliver meget sjldent vred. Men nr det sker, kan du se rdt ligesom Tyren Ferdinand g helt bersrk, s det er ikke noget, man har lyst til at opleve.
 
For at undg at komme derud, kunne du mske blive bedre til at fortlle, hvad du fler og har brug for.
 
 
 

Tyre-mandens sexliv:

Sex er noget, man skal have tid til at nyde. Rammerne skal vre i orden og sovevrelset m gerne vre lkkert, indbydende og med smukke ting, og ogs gerne velduftende olier og andre ting, der pirrer sanserne.
 
Du indtager din partner gennem sanserne, at elske med hende er som at smage p hende.
 
Du kan vre lidt langsom til at komme i omdrejninger men nr du frst er i gang, er du meget udholdende og grundig.
 
 

Tilfj kommentar

Navn: * Skal udfyldes
E-mail: * Skal udfyldes. Vises ikke p websitet
Website: Valgfri
Husk mig

Kommentarer

H-C
31-05-2011

I skal måske rette den midterste del?! , Går ud fra der skal stå Tyre-manden i et parforhold, og ikke Tyre-kvinden i et parhold?! :-)

16-08-2011

det kunne være rart hvis det passede på faren til mit barn ... han er tyr, men han passer ikke ind i beskrivelsen her ... sådan mer ligesom - doven og ikke styr på økonomi overhovedet !

27-01-2012

Beskrivelsen her passer ret godt på min kæreste og far til vores kommende barn. Specielt det med økonomien og så det at han er så rolig og ikke snakker så meget følelser i parforholdet.
Det eneste der ikke passer helt er det om sexlivet - han går ikke så meget op i rammerne omkring det, hvor det nu foregår, og han kan sagtens være med på en "quickie".

20-09-2013

Alt der her bliver beskrevet, passer 100% på min mand... Hvor vildt!

25-01-2014

Vildt, det passer så godt på min kæreste og kommende far og papfar til min første datter :).....