Login
Opret bruger
 

Livsstil

Tyre-far

Hvordan opfører den arketypiske tyre-far sig? Hvilket arbejde beskæftiger han sig med og hvordan er han som far? Hvordan kan parforholdet og sexlivet køre hvis man er sammen med en mand som er født i tyrens tegn?

Når du læser generelle beskrivelser af de 12 stjernetegn, er der nogle ting du bør være opmærksom på:

For langt de fleste er det sådan, at man ofte genkender meget af beskrivelsen for ens soltegn. Men for nogen personer kan det også være som at læse om en fremmed person. Dette sker f.eks. ofte, hvis man er født lige de to sidste eller første dage af et tegn.

God fornøjelse med horoskopet - jeg håber du kan bruge det.

De bedste hilsner 

Birgit Larsen
Stifter af Min-mave.dk
 

Tyre-mandens arbejdsliv:

Som Tyr er du meget rolig og godmodig. Sød og rar og tålmodig.
 
Karrieremæssigt er du typen, der stille og roligt arbejder dig frem mod dine mål. Ikke så meget pral og snak, dine præstationer taler ligesom for sig selv.
 
Du har megen fokus på økonomi og gør nok meget ud af at skabe trygge rammer for familien. I perioder kan du godt være meget arbejdsfikseret men som den livsnyder du er, skal der også være plads til familie og fritid.
 
 
 

Tyre-manden som FAR :

I familien har du et stort omsorgs-gen og dette udvikles, når du får børn. 
 
Du har en næsten uendelig tålmodighed med dem, når de er små og kan bruge megen tid på bare at kigge på dem, går tur med dem, fodre dem osv. Du ville egne dig fortrinligt til at tage en del af barslen.
 
Når de bliver større, kan du se det som din mission at give dem nogle sunde værdier såsom god smag, ambitioner, lære dem om penges værdi, introducere dem til de former for kunst, kultur og sport, som du selv kan lide og det kan jo være alt fra Rembrandt til ishockey…
 
 
 

Tyre-manden i et parforhold:

I parforholdet er du ikke den store kommunikator. Du vil helst bare have fred og ro, god mad og sex jævnligt, så er du egentlig tilfreds. Men hvis en af disse værdier bliver forstyrret, kan du blive tvær og knotten.
 
Du finder sjældent på at fortælle kæresten, hvad der er i vejen – det falder dig ikke ind – hun må hive det ud af dig, måske med hjælp fra en god, dyr flaske rødvin.
Og hvis det er hende, der er sur, vil du forsøge at smelte hende med chokolade, blomster, gaver osv.
 
Loyal, pålidelig og tålmodig er du og du bliver meget sjældent vred. Men når det sker, kan du se rødt – ligesom Tyren Ferdinand – gå helt bersærk, så det er ikke noget, man har lyst til at opleve.
 
For at undgå at komme derud, kunne du måske blive bedre til at fortælle, hvad du føler og har brug for.
 
 
 

Tyre-mandens sexliv:

Sex er noget, man skal have tid til at nyde. Rammerne skal være i orden og soveværelset må gerne være lækkert, indbydende og med smukke ting, og også gerne velduftende olier og andre ting, der pirrer sanserne.
 
Du indtager din partner gennem sanserne, at elske med hende er som at smage på hende.
 
Du kan være lidt langsom til at komme i omdrejninger men når du først er i gang, er du meget udholdende og grundig.
 
 

Tilføj kommentar

Navn: * Skal udfyldes
E-mail: * Skal udfyldes. Vises ikke på websitet
Website: Valgfri
Husk mig

Kommentarer

H-C
31-05-2011

I skal måske rette den midterste del?! , Går ud fra der skal stå Tyre-manden i et parforhold, og ikke Tyre-kvinden i et parhold?! :-)

16-08-2011

det kunne være rart hvis det passede på faren til mit barn ... han er tyr, men han passer ikke ind i beskrivelsen her ... sådan mer ligesom - doven og ikke styr på økonomi overhovedet !

27-01-2012

Beskrivelsen her passer ret godt på min kæreste og far til vores kommende barn. Specielt det med økonomien og så det at han er så rolig og ikke snakker så meget følelser i parforholdet.
Det eneste der ikke passer helt er det om sexlivet - han går ikke så meget op i rammerne omkring det, hvor det nu foregår, og han kan sagtens være med på en "quickie".

20-09-2013

Alt der her bliver beskrevet, passer 100% på min mand... Hvor vildt!

25-01-2014

Vildt, det passer så godt på min kæreste og kommende far og papfar til min første datter :).....