Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Mist aldrig en sut igen

Navnesutten Min Mave

Kvalitetssutter med navn

De fleste kender til det problem, at børnenes sutter bliver væk eller havner i et andet barns mund med dertilhørende bakterier. Løsningen på problemet har Navnesutten løst, og dermed mindsket risikoen for at dit barns sutter havner et forkert sted. En helt perfekt løsning, hvorpå du både sparer penge og tid på at finde dit barns sutter nede i institutionen.

10% til alle Min-maves brugere <3

Det er nu du skal slå til og få 10% igennem dette link. Brug koden FEB2020 når du handler. Gælder til og med d. 29. februar.

Rabat navnesutten min mave

 

Sutten der holder til alt

I mange år har man forsøgt at holde styr på børnenes sutter ved at skrive barnets navn på dem eller påklæbe et navneskilt. Desværre holder ingen af delene til at blive kogt, og efter et par kogninger er tuschen falmet eller skiltet faldet af.

Hos Navnesutten får du dit barns navn eller en anden selvvalgt tekst indgraveret. Ud over at det ser flot og personligt ud, får man en unik sut, der holder til kogning uden at skriften går væk.

Perfekt til institutioner

Den personlige Navnesut er smart at have med i alle institutioner, hvor sutterne ofte havner på gulvet og ikke altid finder tilbage til den rette ejermands mund.

Nu kan pædagoger og forældre se barnets navn på sutten, og finde den rigtige ejermand hurtigt. De slipper for det daglige suttekaos med sutter, som ingen vil kendes ved. I stedet bliver de givet ud til tilfældige munde, med de bakterier som følger. Navnesutten er en smart måde hvorpå alle kan finde den rigtige sut, og spare tid med at gå og finde den ”måske” rigtige sut.

 

Navnesutten Min Mave

Kvalitetssutter med mange muligheder

Alle Navnesutter er godkendte kvalitetssutter fra verdens førende sutteproducenter. Her finder du bl.a. MAM, Avent, Mininor, Esska, BabyNova, Nuk og Nûby. Sutterne er helt fri for BPA, PVC og phthalater. Vi forældre fra Min-Mave redaktionen bruger ikke andet!

3 Navnesutter koster fra 65 kroner, som fås i anatomiske, symmetriske og runde sutter i flere forskellige flotte farver. De fås både i latex eller silikone.
Leveringen er 1-2 hverdage, så du får hurtigt dit barns nye sutter leveret i postkassen, klar til brug.

Der er mulighed for op til 3 linjers tekst samt symboler på Navnesutten, og her kan du se, hvordan dit barns navn ser ud på sutten: www.navnesutten.dk