Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Libero lancerer Vores bedste ble EVER!

Liberos bedste ble ever

Liberos nye bleer Newborn, Comfort og UP&GO er nu blevet endnu bedre, så dit barn får den bedste bletid fra nyfødt til løbende tumling. Læs her hvorfor det er Liberos bedste ble Ever.

 

Liberos smarteste ble EVER!

Liberos nye Newborn bleer viser, når bleen er våd.

Dit barns hud er følsom og har behov for speciel omsorg og opmærksomhed de første måneder.

Sammen med en masse kram og kys, kan du pleje huden med Liberos gode hudpleje-tips og Liberos specieldesignede Newborn bleer med vådindikator.

Den lille stribe ændrer farve fra gul til blå, når bleen er våd, hermed ved du, det er tid til at skifte.

Newborn er den bedste ble ever fordi den er lavet med en fleksibel kerne, blødere materialer og en pasform, der former sig perfekt rundt om barnets følsomme navle. Kig efter de nye mærkninger på blepakkerne.

 

 

Liberos blødeste ble EVER!

Liberos nye Comfort bleer har nu blødere elastikker rundt om benene og har endnu blødere kerne.

Comfort er tynd og fleksibel på de helt rigtige steder: Den er blød og elastisk om lårene, i siderne og i ryggen. Samtidig sikrer to fordybninger på langs i bleen, at den også er fleksibel mellem benene.

Her er ikke noget, der generer eller er i vejen, når verden skal opdages og erobres.

Bleerne har en absorberende kerner, som effektivt suger væsken og gør det muligt at reducerer massefylden i bleen – til glæde for barnets bevægelsesfrihed.

Vores bleer giver huden lov til at ånde. Luften kan slippe ind, og bleens overflade sikrer sammen med 3D kernen, at bleen er helt tør mod huden – til glæde for små barnenumser.

 

Liberos mest fleksible ble EVER!

Liberos nye UP&GO buksebleer har forbedret elasticitet og er blødere rundt om maven, for mere bevægelsesfrihed.

Den har mange små elastikker i UP&GO, som fordeler trykket om mave og lår og er utrolig blød og behagelig og giver fri bevægelighed til børn, der ruller, kravler, sidder eller går.

UP&GO er et godt valg, når barnet begynder at bevæge sig – uanset om barnet ligger og putter sine tæer i munden, sidder, står eller går. UP&GO er som underbukser: Bløde og elastiske alle steder. Der er intet som generer eller er i vejen, når verden skal erobres!

 

 

Komplet guide til graviditet og småbørnsfamilieliv på App

Nu findes Liberos Graviditetsbog som iPad-app! Via film, lydklip og interaktive funktioner kan du få en dybere forståelse for alt det der sker under graviditeten, fra positiv test, til fødslen, amning og livet som småbørnsfamilie.

Beregn din terminsdato og følg din graviditet uge for uge. Hvad sker der med dig og dit barn, hvornår skal der foretages forskellige undersøgelser og hvorfor? Massevis af informationer og billeder!

Du finder selvfølgelig også en masse informationer på Libero.dk!

Du kan downloade app’en til din iPad ved at søge efter Graviditetsbogen i App Store.

 

Dette er en advertorial, og der kan forekomme kommercielle links. Når du annoncerer hos Min-Mave støtter du den fortsatte drift af dette fantastiske forum. Læs mere om at annoncere hos Min-Mave.