Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Nilens Jord forvandler mig fra barslende til professionel mor

I denne måned er jeg startet på mit drømmejob, som daglig leder på Min-Mave (jubiii!). Derfor har jeg brug for lidt ekstra til lige at pifte mig selv lidt op. Under min graviditet havde jeg en lækker glød i huden, men nu er min lille pige et år gammel, og gløden er helt forsvundet – sammen med nattesøvnen.

Jeg har heldigvis fået lov til at teste nogle rigtig lækre produkter fra Nilens Jords hudpleje serie, som giver min hud et skønhedspift. Det fantastiske er, at der ingen unødvendige kemikalier er i produkterne fra Nilens Jord. Derfor kan jeg helt trygt bruge dem, uden at være nervøs for, at give mit barn en krammer eller et kys. Følg med her step by step, hvordan jeg anvender produkterne hver eneste dag, til at forvandle mig fra barslende til professionel mor.

Step 1 – Body Butter

Jeg går personligt meget op i at bruge cremer af høj kvalitet, som også holder, hvad de lover. Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg nemlig mange timer på min hest, og derfor døjer jeg hver eneste vinter med tør hud. Derudover lider mine hænder også meget under, at have været på barsel i næsten et år, med konstant vask af hænder. Derfor er det vigtigt for mig, at have en fugtgivende bodycreme, som holder min hud blød og smidig.

Hvis en bodycreme er god, kan jeg sagtens finde på også at bruge den i ansigtet, da mit ansigt har brug for maksimal pleje og fugt. Her er Nilens Jords Body Butter helt uundværlig. Den er drøj, fedter ikke og holder huden fugtig i lang tid. Alle pengene værd!

Læs også: 11 makeuptips til gravide og ammende

 

Step 2 – Tinted Day Creme – 431 Dawn

Jeg har altid foretrukket at bruge de såkaldte “tryllecremer” i stedet for foundation. Heldigvis har Nilens Jord også en udgave, der hedder Tinted Day Cream, som både fugter, plejer og giver en skøn glød i huden. Den har en varm farve, som passer til de fleste hudtyper. Der findes flere farver, så der findes helt sikkert en, som passer til dig og din hudtype.

Cremen er nem at arbejde med og man bestemmer selv, hvor meget der skal bruges. Til hverdag bruger jeg omkring den mængde, der er vist på billedet. Hvis jeg skal til et aftenarrangement, skruer jeg bare lidt op for mængden.

Jeg foretrækker at bruge en børste til at arbejde produktet ind i huden. Blush Brush fra Nilens Jord (på billedet) er oprindeligt til en blush, men den fungerer også virkelig godt til Tinted Day Cream, og jeg kan faktisk bedst lide at bruge fingrene til blush. Tinted Day Creme koster 155 krBørsten koster 140 kr.

 

Step 3 – Simply Blush – 770 Lush

Når jeg har arbejdet Tinted Day Cream ind i huden og skal have lidt ekstra farve på kinderne, bruger jeg få enkelte strøg af Simply Blush. Det er en blød og mineralbaseret blush, som er nem at arbejde med. Den giver friske og naturlige kinder med en lækker og dæmpet glød. Blushen har en anti-age funktion, da den indeholder hyaluronsyre. Blushen koster 180 kr.

 

Step 4 – Lip Balm 956 og Lipgloss 326 Nude

Nu er makeuppen klaret, så til læberne. Jeg har, som tidligere skrevet, en hud som har brug for intensiv og kærlig pleje og det samme gælder mine læber. Der er ikke noget værre end tørre og sprukne læber. Mange af de produkter, der er på markedet, oplever jeg tit bare gør situationen værre. Lip Balm fra Nilens Jord er en tyk stick, formet som en læbestift, der giver mine læber masser af fugt og holder dem bløde i lang tid.

Når jeg skal til møder og gerne vil pifte det hele lidt mere op, så lægger jeg efter Lip Balm et lag af Lipglossen. Den har en let rosafarve, som passer super godt ind i det naturlige look, som jeg gerne vil skabe. Det ekstra gode ved Lipglossen er, at den ikke klistrer eller udtørrer dine læber.

Lip Balm fra Nilens Jord er blevet min absolutte favorit, fordi jeg har brug for at fugte mine læber rigtig mange gange i døgnet. Derfor er det også ekstra vigtigt, at jeg med det produkt, kan føle mig helt tryg, når jeg kysser min lille pige. Lip Balm koster 145 kr. og Lip Gloss koster 140 kr.

Læs også: 7 tricks, der gør dig til en lækker mor, uden unødig kemi

 

AllergyCertified Logo

De produkter fra Nilens Jords, jeg har testet, er helt fri for unødvendig kemi og hormonforstyrrende ingredienser. Nilens Jord har altid haft som mål, at tilbyde produkter af usædvanlig høj kvalitet, som tager størst muligt hensyn til forbrugerens hud.

AllergyCertified er en international organisation, som er grundlagt i Danmark. De har nøje testet hver eneste ingrediens i Nilens Jords produkterne, samt foretaget en nøje risikovurdering.

Er du gravid, ammende eller har børn, kan du beskytte dig selv og dine nærmeste ved at anvende produkter, som har et AllergyCertified Logo. AllergyCertified har nogle af de skrappeste krav og kriterier, når det kommer til at vejlede gravide omkring makeup artikler. Læs mere om AllergyCertified her.

Jeg vælger personligt kun produkter med logoet, da det er det sikreste for min og mit barns hud.