Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

December er julekalendertid

julekalender 2013

December står for døren, og i mange familier er det en hyggelig tradition at samles foran TV’et og se julekalender sammen. Antallet af kanaler er blevet udvidet en del, siden mor og far var barn, så i dag er der flere julekalendere at vælge imellem. Læs her hvad der ruller over skærmen i december…

Jul på slottet på Ramasjang

Ramasjang har en klassiker på programmet, og mange mødre kan nok nikke genkendende til en stor fascination af den bedårende prinsesse Miamaja. Udover Miamaja er det også i Jul på Slottet af nisserne Magnum, Trisse og Fimpe slår deres folder, og det går bestemt heler ikke stille for sig. 

Det er fjerde gang, Jul på slottet sendes på TV, og en del vil nok kunne synge med på sange som bl.a. ”Det’ sørme, det’ sandt, december…”

Jul på slottet sendes kl. 17:30 på Ramasjang.

Pagten på DR1

Også DR1 har hevet en genudsendelse frem af gemmerne. Denne gang er der dog tale om en lidt nyere en af slagsen, nemlig Pagten fra 2009.

I Pagten møder vi skoledrengen Malte på 12 og den jævnaldrende nissepige Lyda samt en grum isheks, der nissernes eksistens.

Pagten sendes kl. 19:30 på DR1 – og genudsendes den efterfølgende dag kl. 16:30 (i weekenderne bliver der muligvis rykket på tidspunktet, så husk at tjekke TV-oversigten).

Tvillingerne og julemanden på TV2

På TV2 sendes den nye julekalender Tvillingerne og julemanden, der faktisk er en efterfølger til den store succes Ludvig og julemanden, der blev sendt i 2011.

Julekalenderens klodsede julemand, Nicolas, spilles af Lars Hjortshøj, der kæmper mod den onde Dr. Schwartz om lysets sten. Heldigvis er de to tvillinger Sine og Peter klar til at hjælpe julemanden, og det kommer der en masse spændende oplevelser ud af.

Tvillingerne og julemanden sendes på TV2 kl. 20:00.

Skriv en kommentar

  • Ser I julekalender sammen derhjemme?
  • Hvilken julekalender er din yndlings?