Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Er poledancing for børn?

børn vil gå til poledancing

I sidste uge kunne man læse på tv2.dk, at små børn helt ned til 5-års alderen viser interesse for at gå til poledancing.

Poledancing og akrobatik

Camilla Marienhof, indehaver af ”Pole Freestyle” forklarer til tv2.dk, at hun oplever en stigende interesse for poledancing blandt det yngre alderssegment, og at hun lige nu har en 5-årig i sit studie, der træner sammen med sin mor. Hun arbejder desuden på at oprette ”tumlingehold” for børn mellem 5 og 11 år.

Hun fortæller desuden, at man hos Pole Freestyle fokuserer på alt andet end det erotiske, og at det snarere drejer sig om akrobatik, dans og bevægelse.

Derfor må børn ikke gå i voksentøj.

Et alternativ til Playstation

Hun bakkes op af kollega Karina Paludan fra ”House of Pole”, der fortæller til tv2.dk, at hun har fravalgt aldersgrænse i sit studie, men at det kræves en skriftlig tilladelse fra forældrene, hvis børnene er under 18 år. Sexede dansetrin er der i midlertidig ikke noget af.

Karina Paludan forklarer; ”Vi danser i bare tæer, og vi koncentrerer os om styrketræning og dansen. Det handler om, at de unge laver tricks, danser og har det sjovt. Det øger aktivitetsniveauet på lige fod med akrobatik, og det handler om, at de ikke skal sidde derhjemme og spille Playstation hele dagen”.

Kilde: TV2.dk

Hvad mener du?

Brug kommentarfeltet herunder til at give din mening til kende:

  • Er det OK, at børn går til poledancing?
  • Er der grænser for, hvilke sportsgrene børn bør dyrke?
  • Hvor gammelt er dit barn, og dyrker han/hun nogen former for sport?