Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Praktisk og sundt på farten – smoothies fra Semper

Dette er en advertorial artikel som kan indeholde kommercielle links

smoothies fra semper

Sol, lange dage og ferie er oplagte til ture ud i det blå for hele familien, men hvad skal man lige tage med som mellemmåltid – det har Semper svaret på, og det er både friskt, sundt og nemt!

 

Smart på turen og derhjemme

De nye Semper Smoothies er rigtig smarte, når I skal på farten. Hvad enten I skal på udflugt, køre langt i bil eller måske besøge venner og familie.

De er også smarte som et hurtigt og forfriskende mellemmåltid på varme sommerdage, hvor meget af dagen tilbringes udenfor, de kan bruges som lidt ekstra lækkert i madpakken eller sågar som topping på grøden. Mulighederne er nærmest ubegrænsede.

 

Fra 6 måneder til …99 år!

De nye Smoothies fra Semper har en størrelse og udformning, der gør det nemt for selv små barnehænder at styre. Det er superpraktisk, da de fleste mødre nok kan nikke genkendende til selvstændige ”vil selv og kan selv”-børn og så er det jo – ikke at forglemme – en vigtig del af børns udvikling at få lov at spise selv.

Sempers Smoothies er dog ikke kun forbeholdt børn – de er også bestemt også lækre som en lille snack til de voksne.

De fås i tre populære smagsvarianter, som er et stort hit blandt børn – i alle aldre!

  • Tropisk (æble og mango)
  • Sommer (æble og jordbær)
  • Frugt (æble og banan)

 

 

100 % frugt og 0 % tilsætningsstoffer!

Sempers Smoothies indeholder 100 % frugt, og frugt er som bekendt sprængfyldt med vitaminer.

Generelt er kravene til færdiglavet børnemad meget høje, hvilket f.eks. betyder, at grænseværdierne for pesticider er meget lavere end for andre slags mad. Derudover må der hverken tilsættes konserveringsmidler, farvestoffer eller kunstige sødestoffer i færdiglavet børnemad, så du kan med god samvittighed servere Sempers Smoothies for dit barn og dig selv.

Sempers Smoothies kan købes i supermarker landet over, og har en vejledende udsalgspris på 9,95 kr.