Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

10 film du skal se med børnene i efterårsferien

Efterårsferien står for døren og er du i tvivl om hvad du og børnene skal bruge tiden på, så har vi samlet de 10 bedste film fra C More, som I kan hygge jer med. Igennem dette link får du 1 måneds gratis forbrug af alt fra C More. Herefter er prisen 99 kr. pr. måned.

 

1) Happy Feet

Den oscarvindende familiekomedie om syngende kejserpingviner i Antarktis. Her møder vi lille Mumble. Han kan ikke synge, hvilket er katastrofalt for en pingvin. I stedet er han den fødte danser. Men hans dans værdsættes ikke af Kejserrigets leder, som tror, det er Mumbles skyld, at fiskene forsvinder. Mumble tager på eventyr for at finde ud af, hvad der virkelig ligger bag, at fiskene forsvinder. Klik her for at se Happy Feet

 

2) Happy Feet 2

Her møder vi igen Mumble, den stepdansende pingvin, har fået et problem. Hans lille søn Erik deler ikke interessen for sang og dans. Erik løber væk hjemmefra og møder Sven, en populær pingvin, der kan flyve. Samtidig trues pingvinkolonien på Antarktis af både isbjerge og snestorme – og Mumble må samle alle vennerne for at klare udfordringerne.

 

3) Sammys store eventyr

En varm familiefilm om skildpadden Sammy, der fødes på en strand i Californien. Efter han er kravlet ned til havet, følger vi ham på hans uforglemmelige rejse, hvor han gennem 50år udforsker verdens oceaner og konstant søger efter sit livs store kærlighed, skildpaddepigen Shelly.

 

 

4) LEGO Filmen – Et klodset eventyr

Emmet er en helt almindelig og gennemsnitlige LEGO-figur, der en dag får at vide, at han skal redde hele verden. Han skal stoppe den onde tyran Diktatoren, som er indædt modstander af al leg og kreativitet. Emmet drager sammen med en broget flok LEGO-figurer ud på en spændende og farlig rejse – en rejse, han er håbløst uforberedt på. Tryk her for at se LEGO Filmen

 

5) Antboy

12-årige danske Pelle bliver bidt af en myre og udvikler superkræfter – pludselig kan han klatrer på vægge og løfte tunge ting. Hans ven William, der er tegneserienørd, indser, hvad der sker, og coacher Pelle til livet som superhelt. Da skolens bølle skaber problemer, bliver Antboys evner sat på prøve. En charmerende eventyrkomedie for hele familien.

 

6) Brødrene løvehjerte

Svensk familieeventyr fra 1977, efter Astrid Lindgrens roman. Brødrene Karl og Jonatan genfødes, efter deres korte liv på Jorden i landet Nangijala. Men det idylliske liv forstyrres af den grumme ridder Tengil, som medhjælp fra sin ildsprudlende drage Katla har taget magten i Rosendalen. De spreder skræk omkring sig. Karl og Jonatan tager striden op mod Tengil og hans sortklædte soldater.

7) Alpa og Omega

Amerikansk animeret eventyr fra 2010. Kate er en Alpha-ulv, der er ansvarsfuld, disciplineret og en naturlig leder af ulveflokken. Humphrey er derimod en Omega-ulv med en mere afslappet livsstil. Da skovbetjentene flytter Kate og Humphrey til en park i en anden del af landet, tvinges de ud på en eventyrlig rejse for at finde vejen hjem.

 

8) Otto er et næsehorn

Drengen Topper finder en magisk blyant, så da Topper tegner et næsehorn på tapetet hjemme i stuen, sker der noget fantastisk … næsehornet bliver levende! Topper kalder næsehornet for Otto og er meget begejstret for sit nye kæledyr. Han finder dog hurtigt ud af, at det ikke er helt nemt at bo i en lejlighed på 2. sal med et kæmpestort og sultent næsehorn. Tryk her for at se Otto er et næsehorn

 

9) Hulemanden Sten

Animationsfilm om hulemanden Sten og hans bedste ven Grøffe der bor i et lille stenaldersamfund. Sten drømmer om at jage mammutter, men han får andet at tænke på, da den mægtige Lord Snøp fra bronzealderbyen, invaderer den idylliske dal. Nu må Sten samle klanen i et sidste forsøg på at vinde dalen tilbage, og slaget kommer til at foregå på en forhistorisk fodboldbane.

 

10) Alle vi børn i Bulderby

Svensk familiefilm efter Astrid Lindgrens bøger. Bulderby er en lillebitte by i Småland. Der ligger tre gårde. På Mellemgården bor Lisa med sine brødre Lasse og Bosse. På Nordgården bor søstrene Britta og Anna – og på Sydgården bor Olle. Men også Olles lillesøster Kirsten. Følg børnene i den smukke højsommer iSmåland – hvor det vrimler med eventyr allevegne!

 

Tryk på dette link og få 1 gratis måned med adgang til alt fra C More