Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

5 hyggelige julefilm til juleferien

Julefilm

Juleferie er lig med ekstra tid til hygge, og selvom der forhåbentlig bliver tid til kælketure og snemandsbygning, er der sikkert også tidspunkter, hvor det trækker mere at være indendørs.

F.eks en eftermiddag eller aften hvor hele familien har allermest lyst til at flyde i sofaen i selskab med en god film og måske et frugtfad eller en skål pebernødder…

Vi har samlet 5 forslag til hyggelige julefilm for hele familien, så I sammen kan tage en slapper på sofaen og lade hyggen brede sig.

 

5 julefilm til børnefamilien

Julehunden 2: Julens Helte

Disney-filmen ”Julehunden 2: Julens Helte” er egentlig en toer til ”Historien om julehunden”, men den kan sagtens ses uden at man har set den første.

Filmen er et rigtigt juleeventyr, hvor fire talende hundehvalpe skal forsøge at redde julen i hele verden sammen med ingen ringere end julemandens kone.

 

Anders Ands Julefavoritter

Hvis I er til Disneys Juleshow, er I formentlig også til ”Anders Ands Julefavoritter”.

Filmen udkom sidste måned og indeholder en række korte film. Filmene er tilbage fra den gang Walt Disney selv var med og har den helt særlige ånd af magi og fantasi, der er så kendetegnende for netop Disney.

 

Niko og de flyvende rensdyr

Måske har I for nyligt været i biografen og se opfølgeren til denne film, nemlig ”Niko 2 – de flyvende brødre” og så kan I jo passende se etteren, mens I julehygger i sofaen.

Etteren går under navnet ”Niko og de flyvende rensdyr” og her følger vi den lille rensdyrkalv Niko i jagten på sin far, der efter sigende skulle være medlem af Julemandens kanekorps.

 

Far til fire: Julebal I Nisseland

Når talen falder på julefilm, er det unægtelig lidt svært at overse ”Far til fire: Julebal i Nisseland”.

Selvom du formentlig har set den op til flere gange, er ”Far til fire: Julebal i Nisseland” et gensyn værd sammen med familiens mindste, og du vil med garanti kunne imponere børnene ved at skråle med på ”Til julebal i Nisseland” fra ende til anden.

 

Peter Pedal – En Abeskøn Jul

Den sidste film i rækken ”Peter Pedal – En abeskøn jul” er særlig velegnet til de helt små.

Her følger vi den altid sjove Peter Pedal under juleforberedelserne med sin bedste ven, Manden med den gule hat. De to har et stort problem, for de aner ikke, hvad de skal give hinanden i julegave.