Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

9 gode bøger, vi lytter til, når vi går tur med barnevognen… Psst! Der er også en lille julegave

Gode bøger fra bookmate

Kære Piger, jeg er simpelthen så glad for, at det er lykkedes os at forhandle en 3 måneders gratis prøveperiode med Bookmate hjem til jer (værdi 297 kr.). At have bookmate på sin telefon er lidt ligesom at have et bibliotek på sin telefon, hvor de populære bøger aldrig er udlånt.

Jeg bruger selv Bookmate til at underholde mig, når jeg går tur, gør rent, træner og alt muligt andet. Men derudover så bruger jeg også min app, når jeg søger viden om mit barn, steder vi rejser på ferie, faglitteratur der er interessant for mit arbejde osv.

Nu er min dreng også blevet stor fan af Bookmate, og for tiden lytter vi faktisk til flere bøger, end vi ser TV.

3 måneders gratis Bookmate eksklusivt til Min-Mave brugere (Gælder dog kun nye abonnenter). 

Herunder har jeg samlet mine personlige anbefalinger til bøger, I kan bruge jeres gratis abonnement på at læse 😉

 

1# Samme dag næste år

David Nichols romantiske fortælling om at blive voksen og moden til kærlighed er både hjertevarm, sjov og tårefremkaldende – og så er den slet ikke til at slippe igen, når man først er gået i gang.

Bogen er filmatiseret af Lone Scherfig med Anne Hathaway og Jim Sturgess i hovedrollen.

 

2# Lone Theils – Nora Sand Serien

Lone Theils serie om Nora Sand har solgt mere end 100.000 eksemplarer, og det med god grund. Nu er fjerde bind “Stilleleg” udkommet. I den rejser Nora Sand til Thailand for at træne kickboksning og få de hjemlige problemer lidt på afstand. Da hun hører om et voldsomt drab hjemme i England, sender avisen Globalt hende til den lille provinsby Toppingham, hvor en politimand er blevet brutalt halshugget med en krumsabel.

Du kan finde alle 4 bind af Nora Sand serien på Bookmate

 

3# Kærlige Råd fra en ven

Sexolog og parterapeut Maj Wismann, som mange af jer nok kender fra vores graviditetsmails, er udkommet med en bog, der handler om at pleje parforholdet. Det er nemlig utroligt vigtigt for vores livskvalitet, og alligevel bruger vi ikke ret lang tid på det i hverdagen, hvor parforholdet tilsidesættes for alt fra tøjvask til karriere.

Med bogen får du masser af inspirerende inputs til, hvordan I får parforholdet, gnisten og kærligheden til at vokse og blive stærkere.

 

4# Den der lever stille

Leonora Christina Skovs bog om hendes forhold til sin mor, er en gribende og velskrevet fortælling, der får dig til at reflektere over forholdet til din egen mor og din rolle som mor for et lille barn.

Det er en skøn bog til reflektion, men også en gribende fortælling, der holder dig fanget indtil den slipper dig på sidste side.

 

5# Fårking gravid – en fremmed flytter ind

Graviditet er ikke altid en dans på roser, og det fortæller Sofie Linde ærligt og humoristisk om. Bogen er sammensat af Sofie Lindes egne dagbogsstykker med ofte tårkrummende historier, illustrationer og billeder.

Kernen i fortællingen er en glæde over at skulle være mor, men et had til den graviditet der følger med. OG ikke mindst at turde at sige det højt.

Bookmate har masser af bøger om graviditet – læs dem her

 

6# Leg med din baby

Bestselleren Leg med din baby, er en fantastisk guide til aktiviteter med din lille guldklump. Leg styrker din babys motorik, knytter jer tættere sammen og kan hjælpe med at overkomme problemer med søvn, kolik og ikke at ville ligge på maven.

Find den og mange andre gode bøger om baby’er på Bookmate

 

7# Sigurd fortæller…

Når Sigurd fortæller, så lytter børnene efter. Hans lydbøger er livligt fortalt, oplysende og tilsat lydeffekter. Derudover har de af flere omgange vundet priser, for at lave faglig formidling i børnehøjde.

Hvis du lige som mig har en nørdet og videnshungrende dreng, så er Sigurds bøger et must.

Du finder dem og mange andre børnebøger på Bookmate.

 

8# Serotonin

Michel Houellebecq er en af samtidens største forfatter og lidt af en enfant terrible. I 2019 udkom han med Serotonin, der er en fortælling om depression og en længsel efter lykke.

Som altid, når det gælder Houellebecq er stilen provokerende, samtidskritisk og fuld af sort humor.

 

9# Alting sker på en gang – Et år med Pilou Asbæk

Kristoffer Zøllner har fulgt i hælene på Pilou Asbæk i et år, og det er der kommet en spændende bog ud af. Ud over at bogen lader os komme helt tæt på en af de absolut mest sexede danske mænd, så er det også en bog om at skulle holde styr på succeser, nedture, familie, arbejde og kærlighed.