Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Anmeldelse: LEGOLAND® Castle Hotel

Prinsesser foran LEGOLAND Castle Hotel

Åbningen af det nye Legoland® Castle Hotel var i bogstaveligste forstand et brag af en fest, med et teaterstykke, samt vildt og smukt fyrværkerishow. Festdeltagerne var en blanding af 100 heldige familier, der havde vundet en overnatning, influencere, kendisser og pressen.

Direktør Maibrit havde taget sin søn med derover, fordi en anmeldelse af Legoland® Castle Hotel, skal ses igennem børneøjne. Hans overordnede konklusion?: “Mor, det er det fedeste, jeg nogensinde har prøvet”.

Presse på LEGOLAND Hotel

 

Minibreak til et fantasi-lego-univers der varer døgnet rundt

Når jeg tager til forlystelsespark med min søn, kan jeg godt lide at give den maks gas. Jeg har boet i USA og elsker, at de ikke er bange for at gå all in, og bare gøre alting større og vildere. Legoland Castle Hotel er et gennemført temahotel, som man kender det fra USA, hvor du kan give dine børn en oplevelse af et minibreak til et fantasi-lego-univers, der varer døgnet rundt.

Lad eventyret begynde, som LEGOLAND skriver i deres pressemeddelelse.

Køjeseng på LEGOLAND Castle Hotel

På hotellets fællesarealer er der LEGO legeområder, levende Prinsesser, udklædte LEGO figurer og LEGO statuer. Alt udklædt personale tager sig tid til børnene. På et tidspunkt ventede vi i et fællesområde, og tre prinsesser satte sig på gulvet sammen med min søn og snakkede med ham i 15 minutter. Personalet er på alle måder med til at give børnene en oplevelse af, at det er deres territorium og det er faktisk det bedste ved LEGOLANDS hoteller.

På hotelværelset er der en børneafdeling og en voksenafdeling. I børneafdelingen er der et pengeskab, med en LEGO overraskelse til børnene, en kasse med LEGO, som børnene frit kan lege med og dekorationer bygget i LEGO. Voksenafdelingen har en queen size seng, og er selvfølgelig også dekoreret i temastilen.

Seng på hotelværelse LEGOLAND CASTLE HOTEL

 

Småbørnfamiliers helle

Når man er i LEGOLAND med små børn, så er det en utrolig lettelse at have et rart sted, hvor man kan trække sig tilbage, tage middagslur, aflæsse ting og bare få et pusterum fra alle indtrykkene i løbet af dagen.

LEGOLANDS hoteller giver dig den mulighed, hvilket var en kæmpe luksus for os, da Min-Mave redaktionen var afsted med højgravide Chefredaktør Maja og Threenager Charlie i sommeren 2018.

Både LEGOLAND Hotel og LEGOLAND Castle hotel ligger 0 meter fra LEGOLAND, og tilbyder deres gæster en VIP indgang, så du bare kan gå ind og ud af LEGOLAND, som det passer dig, uden at stå i kø.

Prinsesser snakker med min søn på Hotel LEGOLAND

 

Castle Legepladsen

Alle småbørnsforældre ved at legepladser er vigtige. LEGOLAND Castle Hotel har en legeplads, der forestiller et minislot, og som ligger perfekt placeret lige uden for restauranten. Så kan børnene løbe derud og lege, imens de voksne spiser færdig.

Legepladsslottet er flot og har masser af muligheder for at klatre, rutsje og øve balance og lege videre i Castle fantasien.

Legepladsen på LEGOLAND Castle Hotel