Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Er babytøj med UV filter virkelig nødvendigt?

Små børn ved swimmingpool med Reima SunProof uv tøj

Små børn opholder sig ofte udenfor i solen hele dagen lang. De leger udenfor i vuggestuen, på legepladsen derhjemme og i vandkanten på stranden. Tøj med UV filter beskytter dit barn igennem mange timers sjov leg i vand og sommervejr, uden at alt det sjove skal afbrydes af solcreme påsmøring og begyndende rødme.

Børns hud er meget sart, og derfor skal den passes ekstra godt på. Når du bruger UV tøj, reducerer du de områder, der skal smøres med solcreme. Solcreme er effektivt, men effekten svækkes kraftigt, når dit barn sveder eller leger med vand. Almindeligt sommertøj beskytter også mod solen, men meget mindre. Nogle hvide t-shirts dækker kun med faktor 5.

 

UV tøj – det praktiske valg

UV tøj med faktor 50 beskyttelse er både utroligt praktisk og miljøvenligt. Solcreme kan smitte af på tøjet, få små sandkorn til at klistrer sig fast alle steder og så vaskes det af i havet til skade for miljøet.

Reimas Galapagos SunProof badedragt beskytter kroppen i vandkanten. Eller sæt Reima UV-T-shirt med lange ærmer sammen med de søde Tonga badeshorts.

SunProof tøj fra Reima

 

50 gange længere legetid i solen

Babytøj og børnetøj med UV filter fås både som badetøj og som jerseytøj. Reimas SunProof tøj til børn har indbygget UV filter i stoffets fibre, der ikke vaskes ud. UPF faktoren er testet i laboratoriet, og har en beskyttelse på +50. Det er 50 gange så lang tids leg i solen, sammenlignet med ingen beskyttelse.

Med UV tøj er dit barns hud dækket på det meste af kroppen, så der kun skal suppleres med solcreme på de områder, der er eksponeret for solen – hovedet, hænder, ører og hals.

Du skal dog stadig huske de gode gamle solråd om at søge skygge, når solen står højest på himlen, smøre de udsatte områder flere gange om dagen og beskytte hovedet med en solhat. Reimas solhat til børn Tropisk beskytter både hoved, ører og nakke.

Sådan gør Reima tøjet SunProof

Reima SunProof svømmetøj er tøjet beskyttet med en titaniumdioxid, et naturligt mineral, som reflekterer UV strålerne, så de sendes væk fra dit barns hud, istedet for at trænge igennem tøjet. Titanium dioxid kan ikke kan vaskes ud, og det er et sikkert stof, der ikke absorberes af huden. I Reimas øvrige SunProof kollektion er stofferne vævet, så det naturligt beskytter mod solen, eller behandlet med en sikker overfladebehandling.

UV tøj giver dig tryghed, når du sender dit barn i vuggestue eller på tur med bedsteforældrene, hvor du ikke selv er der til at hjælpe med konstant solcreme påsmøring. Reima Sweat sæt til tumlinge er et sødt hverdagssæt der er skabt til leg med forstærkninger på både knæ og albuer.

 

 

Reima SunProof bomuldstøj til leg i vuggestue og børnehave

 

Husk at beskytte dit barns øjne

Dit barns øjne er ikke fuldt udviklet til at beskytte sig mod solens skarpe stråler, før det fylder 25 år. Reimas solbriller er CE-certificeret og beskytter mod både UVA og UVB stråler.

 

Mindre solcreme i havet beskytter fisk og koraller

Solcreme er med til at forurene havet og skade koraller og dyrelivet. Når du bruger UV tøj, reducerer du mængden af solcreme markant og er på den måde med til at beskytte miljøet og havet mod forurening.