Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Tvillingens horoskop

 tvilling

Tvillingen bevæger sig hurtigt og er nysgerrig på verden.

Hvis du har fået et tvillingebarn, vil du hurtigt opleve at de stiller mange spørgsmål.

Tvillingens intelligens sidder også i fingerfærdighed, og du vil opleve at tvillingen kan fikse hvad som helst og er meget kreativ.

Gå til

 

Kendte Tvillinger

 • Courtney Cox
 • Angelina Jolie
 • Kronprins Frederik
 • Kylie Minogue
 • Marilyn Monroe
 • Michael Laudrup


tvilling barn horoskop og stjernetegn

Tvillingbarnet horoskop

Allerede som spæd bevæger dette barn sig hurtigt. Der går sikkert ikke lang tid, inden du første gang mærker, hvordan dette barn kan vride sig i dine arme for at komme fri.

 

Tvillingebarnet er overalt

Barnets medfødte nysgerrighed får kravlegården til at ligne et fængsel og accepteres kun for en kort tid.

Når først barnet er ude af kravlegården, kan du blive i tvivl om du fik et Tvillingbarn, eller om du fik tvillinger.

Fra barnet er ganske lille, bevæger det sig hurtigt. Du må selv være hurtig og agtpågivende, hvis du skal beskytte dette barn fra omgivelsernes mange farer.

Du har fået et barn, som er nysgerrig af natur. Måske derfor er det også svært at fastholde dets interesse i længere tid ad gangen.

Hurtigt lærer dette barn at kravle, gå og tale. Evnen til at efterligne kan være en af forklaringerne på, at dette barn lærer hurtigere end de fleste.

 

Tvillingens personlighed

Dette barn er venligt og omgængeligt af natur. Det kommer godt ud af det med sine søskende, legekammerater og senere sine skolekammerater.

Skolegangen giver sjældent problemer, fordi der her er masser af inspiration og stimulering.

Barnet tester din tålmodighed med sine mange spørgsmål. Spørge-Jørgen må helt sikkert have fået sit navn efter en lille Tvillingdreng. Lynhurtigt bevæger barnet sig mellem fantasi og virkelighed.

Du vil også kunne opleve at gribe det i en falsk historie. Barnets bedste forsvar er et stort smil, for med største charme at slippe for straf.

Du har sikkert lagt mærke til, at dit Tvillingbarn har hænderne i alt. Med de to små hænder, kan barnet udrette små mirakler.

Noget der senere kan betyde, at håndværk eller kreativt arbejde bliver noget det mestrer til perfektion.

 

Tvillingbarnet – gode råd til forældrene:

 • Barnet har brug for en konsekvent holdning hos både mor og far.
 • Det kan være svært at fastholde barnet interesse i længere tid ad gangen. Forsøg det i rette doser, da det er vigtigt at det lærer om vedholdenhed.
 • Giv barnet frihed til leg eller andet, hvor du ikke hele tiden skal vide, hvor det er. Så viser du tillid og lærer barnet om frihed og ansvar.
 • Elsk dit barn for at være tidligt udviklet med masser af venlighed og charme. Bær over med det, når det piller ved alt og har gang i to ting samtidig.
 • Historier og højlæsning kan virkelig stimulere dit Tvillingbarns livlige fantasi.
 • Lad dit Tvillingbarn få masser af taletid og mulighed for at udtrykke sig selv.
 • Styrk og opøv Tvillingbarnets naturlige talent for sproget. Det gælder om tidligt at komme i gang med at lære fremmedsprog.


Tvilling kvinde horoskop og stjernetegn

Tvillingekvindens horoskop

Hvis ikke du straks genkender Tvillingekvinden i et selskab, har du sikkert hørt om hende og vil lige så hurtigt falde i snak med hende.

Hun har ordet i sin magt, og det bliver sjældent kedeligt at være i hendes selskab. Tvillingekvindens indflydelse er meget charmerende og det er med hende, du får den bedste flirt.

Selv om der findes Tvillingekvinder, der lever på landet, så er byen deres naturlige element. Mange mennesker og muligheder er som en magnet på dem.

 

Tvillingekvinden er socialt anlagt

De enkelte gange hun ses alene, har hun sikkert slået sig ned på en travl café. Her kan hun levende følge med i et par samtaler ved sidebordene – samtidig med, at hun følger livet på gaden. Er hun uden mulighed for kommunikation, er hun ikke i sit rette element.

Tvillingekvinden kan af onde tunge blive beskyldt for at være overfladisk.

Det til trods for, at hun har et meget bredt interesseområde og ved noget om alt. Går du nærmere, vil du opdage, at der ikke er meget hun kender til bunds. For hende er det mængden af viden, der tæller. Udfordres hun, er hun altid villig til at lære nyt.

Hendes talegaver og evner til at skifte emne fra det ene øjeblik til det andet, giver hende mange muligheder i erhvervslivet.

Hun har et medfødt talent for journalistik og gør sig godt i mediebranchen generelt. Talegaverne giver hende salgstalent og hun formår ofte at blive ret godt lønnet for sit arbejde.

 

Når Tvillingkvinden bliver mor

Hendes børn – for her er der grund til at tale i flertal, vil få masser af stimulation til deres fantasi og tankeverden. Hun er mentalt stimulerende og der bliver både læst og fortalt eventyr.

Ofte vil et barn af en Tvillingkvinde være hurtigere til både at tale og læse end sine jævnaldrende.

 

Tvillingekvinden er født til at få flere børn

Det er oftest ikke frivilligt, hvis Tvillingkvinder kun får ét barn. Om nogen har hun forståelse for, at barnet må have nogen at tale og vokse op med. Hendes mål er to eller flere børn.

Hun kan være meget eftergivende overfor sine børn.

Men særligt på ét område holder hun et skarpt øje. Det er vigtigt for hende med gode karakterer og færdigheder i skolen. Hendes børn kan til gengæld regne med en både sjov og underholdende lektiehjælp i deres mor.

Selv om hjemmet selvfølgelig er Tvillingkvindes base med sine børn, bliver det aldrig kedeligt. Hun sørger flittigt for, at de kommer ud og oplever en masse.

Enten er det køreture til sommerhuset, storbyweekender – både kortere og længere rejser. For hende er det vigtigt at komme omkring, og hun vil gerne vise hendes børn alle de spændende steder.

 

Sådan er Tvillingkvinden i et forhold

At indlede et forhold til en Tvillingkvinde, er det tætteste, du kan komme på flerkoneri. Der går ikke lang tid inden du opdager hendes dobbeltsidede natur.

Fra den første date til næste gensyn, du kan næsten ikke tro, det er den samme kvinde.

Når først du har erkendt det gode bekendtskab, at du har fået to kvinder i én, er det blot at lære hendes spændende sider at kende.

Du får en levende og sjov partner og frem for alt en god ven. Hun deltager gerne i hvad som helst, om det er din golf eller motorsportsinteresse, så tager hun gerne med.

Selv om I ikke nødvendigvis deler interesse, er hun nysgerrig af natur og ikke svær at overtale til noget spændende.

 

Tvillingekvinden har temperament

Bliver Tvillingkvinden først vred, vil du sjældent være i tvivl. Det starter med hendes kropssprog, hvor hun ikke kan holde armene i ro.

Hun vil være ret hurtig til at sætte ord på og så er den verbale skideballe på vej. Hun kan verbalt sætte sin modstander til vægs.

I starten af forholdet, kan det virke som om, at hun har svært ved at knytte sig til én person. Sandheden er da også, at hun kan flirte meget og næsten ikke leve ude.

Hvis du er interessant nok, beundrer hendes intellekt og kan blive ved med at stimulere hende mentalt, så har du hendes fulde opmærksomhed.

 

Tvillingkvindens sexliv

Hun kan overraske dig positivt med hendes ofte imponerende lyst til sex. Husk endelig at bemærke hendes udstråling og kvindelige charme. Frem for alt – det handler om, at du sætter ord på.

Hun behøver ikke en lang dags optakt, men er tit og ofte med på et hurtigt knald. Har du fantasi til, at det kan forgå andre steder end i soveværelset, er det blot et ekstra krydderi.

Prøv kræfter med et rollespil, hvor du er lærermesteren, der underviser hende som sin elev. Der er mange muligheder og hvis det bliver kedeligt, er det nok din egen skyld.


 Tvilling mand horoskop og stjernetegn

Tvillingmandens horoskop

Han holder af mennesker – jo flere, des bedre. På den måde er han enhver vært eller værtindes drøm, for han er den, der sætter liv i selskabet og det bliver sjældent kedeligt.

Selvoptaget er ikke noget han skal have skyld for at være. For ham er det meningsudvekslingen, der er interessant.

Han evner at skifte fra det ene emne til det andet, og har en meget bred viden. Han kan let tabe tråden, eller tale sig ud af en tangent.

Der er jo så mange interessante ting, der dukker op i en samtale. Det er her Tvillingmanden, helt ubevidst, kommer til at drive sine omgivelser til vanvid med al sin snak.

 

Tvillingemanden har gode sprogegenskaber

Det er ikke til at komme uden om, at Tvillingmanden har ordet i sin magt og at han kan brillere med sit sprog.

Omgivelserne må indstille sig på, at de engang imellem bliver nødt til at kæmpe for at få et ord indført.

Tvillingmanden har et godt handelstalent og det giver ham gode indtægter.

Han er ikke interesseret i at samle til bunke for pengenes skyld og du kan lige så ofte opleve ham som den gavmilde.

Det samme gælder, når han lærer nyt og suger til sig. Her giver han det dobbelt tilbage.

Giv ham et stillesiddende job på en støvet og trist arbejdsplads, og han vil hurtigt søge væk. Han har brug for bevægelighed og kører gerne langt efter det rette job.

Du kan endda finde ham som chauffør – ikke med gods, men for og med mennesker.

Hans mål i tilværelsen kan ændre sig drastisk og han vil helt sikkert få prøvet nogle forskellige arbejdsområder.

 

Når Tvillingmanden bliver far

Hans nysgerrighed vækkes naturligt, når en lille ny kommer til verden.

Allerede inden barnet får et sprog, bliver han en sand lærermester i øjenkontakt og ansigtsmimik.

Tro ikke, at Tvillingmanden smider alt andet over bord, når han bliver far. Han har stadig brug for at føle sig ubundet og pleje sine egne interesser.

 

Tvillingemanden er en god læremester

Det bliver rigtig sjovt for ham, når barnet begynder at tale. Det kan Tvillingmandens børn gøre langt før alle andre børn.

Allerede inden barnet kommer i børnehave, har Tvillingfaren lært det en masse.

Tvillingmanden kan elske sit barn uden at omklamre det. Han er hengiven, spændende og livlig at være sammen med. Tvillingens dobbelthed gør, at han også må have to børn eller flere.

I opdragelsen kan han have svært ved at være vedholdende. Hans flyvske natur gør, at han den ene dag irettesætter sine børn for noget, han accepterer den næste dag.

Det giver selvfølgelig forvirring. Mind ham om, at han skal holde sit ord.

Der er en risiko mere, du skal være opmærksom på – han kan overforkæle sine børn!

 

Sådan er Tvillingmanden i et forhold

Falder du i snak med Tvillingmanden og har I fælles interesser, har du vagts hans interesse, og du hører helt sikkert fra ham igen.

Han søger en intelligent partner, der kan matche hans begavelse og ikke mindst vidtspændende interesser. Du har mange muligheder for at få en Tvillingmand i tale.

Er du ude efter tosomhed, en uforbederlig romantiker, som er stabil og tålmodig?

Så må du hellere lede blandt de andre stjernetegn af mænd derude. Tror du på, at intellektet og sjælen kan gå op i en højere enhed, og er du selv livlig og nysgerrig, så har du fundet din lige.

 

Tvillingemanden føler sig nemt hjemme

Når du deler hjem med en Tvillingmand, har du gode muligheder for at sætte dit præg på hjemmet. Han kan føle sig hjemme overalt og for ham er de fysiske rammer ikke de vigtigste.

Forstår du at argumentere for en ombygning eller endda en flytning, får du ham gerne med på din idé.

Du har sikkert også hørt om hans behov for at have to af alting. Sikkert også om risikoen for, at han har to kvinder.

Det er sandt, at han har behov for to slags kærlighed, men det må gerne være i en og samme person.

Når du ved dette, kan du også leve med hans to biler, for Tvillingmanden har ofte også to indtægter.

 

Tvillingmandens sexliv

Du kan appellere til din Tvillingmands seksuelle side ved at bruge hans egne tricks.

Det gælder om at forføre ham med ord, bruge din stemme og så kan han ikke stå for flirt og vittige bemærkninger.

Han er både hurtig og spontan. Der er ikke langt fra tanke til handling, når det kommer til det seksuelle.

Efter hans mening skal sex være sjovt og han elsker eksperimenterende og nye måder at elske på.

Du kan tænde ham helt vildt, hvis du tør dele dine seksuelle fantasier med ham.

Hans hemmelige ”våben” er hans hænder. De kan udføre mirakler og de bevæger sig overalt på din krop.

 

Horoskoperne er skrevet i samarbejde med astrolog Brian Teglgaard – stjernesvar.dk

Vædderen har held i hverdagen og uheld i ferienPas på tyren ikke ser rødttvilling har altid sin bedste ven ved hånden
Krebsen er en følsom type men har gode lederskabsevnerLøven sover det meste af dagen, men kan brøle når det virkelig gælderJomfruen vogter sin dyd
Vægten er alti i balanceSkorpionen bider, hvis du ikke passer påSkytten skyder med skarpt, når livet presser sig på
Stenbukken springer over stok og sten, også når der er forhindringer på vejenVandmanden er en original der tænker store tanker og siger kloge ordFisken svømmer frit og er glat som som en ål i livets spørgsmål

Del