Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Gwyneth Paltrow har udgivet super sund kogebog

Gwyneth Paltrow

Supersunde, smækre Gwyneth Paltrow har lavet en smuk kogebog fyldt med opskrifter, der er målrettet familier med sundhedshensyn – fx allergier eller overvægt.

Gwyneth oplevede at udvikle angst- og migræneanfald, som en følge af stress, og hendes læge konstaterede at hun led af blodmangel, D-vitaminmangel og faretruende højt adrenalinniveau.

Kuren blev en kostændring og sammen med madskribenten Julia Turshen, udviklede hun nogle opskrifter, der var sunde, uden at gå på kompromis med smagen og nydelse.

Kogebogen er en samling af de opskrifter og indeholder lækre salater, kødretter, børneretter og sunde desserter, der minimerer indtaget af kulhydrater og maksimerer indtaget af fiber, grøntsager og sunde proteiner.

 

Rustik nordisk æstetik og børnemad

Selvom Gwyneth Paltrow er New Yorker/Londoner så er kogebogen meget skandinavisk i sit udseende, med kølige nuancer og minimalisktisk rustik opstilling af maden – ligesom opskrifterne også minder meget om moderne nordisk kogekunst.

Det gode ved opskrifterne er at de er børnevenlige, og kogebogen indeholder også madplaner, der er familievenlige.

 

Om Gwyneth Paltrow

Den gudeskønne Gwyneth har en datingliste, som de fleste kvinder nok vil misunde hende: Brad Pitt, Ben Affleck og Chris Martin er bare nogle af de mænd, hun har datet, som nok kan findes på en del pigers Famous F… Five.

Gwyneth er dog ikke bare smuk, men også meget talentfuld og har vundet Oscars og Golden Globes for sin rolle i Shakespeare In Love.

Derudover har hun en flot modelkarriere og er ansigt for bl.a. Estée Lauders.

 

Fakta

Alt Det bedste – Spis sundt og få det fantastisk er skrevet af Gwyneth Paltrow og Julia Turshen. Den 312 sider lange kogebog er udgivet på Lindhardt og Ringhof og kan købes på Saxo for 255 kr.