Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Klaverleg – nem måde at lære noderne at kende på

klaverleg

Noder til kendte sange i Klaverleg

Alle kender sangene ”Se den lille kattekilling” og ”Mariehønen evigglad”, men ikke alle kan finde ud af at spille dem på klaver. Det kan du lære nu! Klaverleg gør det muligt for børn og voksne at spille de kendte børnesange på klaveret i hjemmet eller hos bedsteforældrene på en sjov og lærende måde.

Klaverleg indeholder 33 kendte sange delt op i sværhedsgrader; Begynder, let øvet og øvet. Derudover er der også et afsnit til forældre og bedsteforældre som indeholder voksensange som: Love me tender og Scarborough fair.

Der medfølger et fold-ud ”klaver”, som er illustreret med diverse figurer og dyr, der viser hvor man skal trykke, for at ramme de rigtige toner på klaveret. Dette er en helt ny måde at lære noder på.

klaverleg

Alle kan være med

Klaverleg er en super sjov og meget nem måde at lære at spille klaver på. Alle kan være med, da man ikke nødvendigvis behøver at kunne læse noder, men i stedet bare identificerer de figurer, som er placeret ud for den viste node. Bogen er en blanding af både sjov og læring, hvor også forældre kan lære noget nyt.

Det er en rigtig god måde at få samlet hele familien til en fællessang, hvor børnene ligger musikken til, og bliver inddraget musikalsk.

Forfatteren til bogen ”Klaverleg” Pernille Holm Kofod er redaktør og grundlægger af forlaget Edition Doremi, og har arbejdet med musikpædagogik både indenfor klaverundervisning og som kordirigent for forskellige folkekor.

 

Forlag: Edition Doremi

Forfatter: Pernille Holm Kofod

Pris: 349 kr.

Antal sider: 91 sider