Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

LCHQ – Fristende sunde retter til din slankekur

lchq

Der var engang, hvor pasta, kartofler, ris og brød, var det lidt kedelige på tallerkenen, som man skulle spise, hvis man skulle ernære sig selv i overensstemmelse med den madpyramide, der hang på skolen, i børnehaven, hos lægen og alle mulige andre steder, hvor man færdedes.

Sådan er det ikke længere. I dag er pasta, brød og de andre kulhydratholdige fødevarer noget, man forkæler sig med en sjælden gang imellem, med frygt for glutenallergi og med overhængende risiko for at tage på i vægt.

LCHQ hedder det nye princip og det står for Low Carb High Quality, og handler om at spise farverige grøntsager, friske fisk, lækre bøffer og sprøde nødder.

Det er en drøm af en diæt og bogen LCHQ – gør det nemt at spise sundt, skrevet af Fredrik Paulún & Karolina Paulún, lover tilmed at du kan tabe dig og blive sund af at spise den.

Derfor er det heller ikke underligt at forfatterparret har solgt over 1.000.000 bøger.

 

Morgenmad, frokost, aftensmad og desserter

Knasende müsli fyldt med nødder til morgenmad og smoothies, fristende supper og salater til frokost, sprød kylling eller smørblød laks til aftensmad efterfulgt af kokos pannacotta med citrongræs og lime til dessert.

Count me in!

Hvis jeg kan tabe mig, imens jeg spiser sådan, så bliver det en fest.

 

Om forfatterne

Fredrik Paulún og Karolina Paulún er et svensk ægtepar, som har været med til at udbrede kendskabet til LCHQ og glykæmisk indeks i Sverige igennem de sidste 20 år.

De har begge uddannelser inden for ernæring og sundhed og arbejder på deres eget ernæringscenter. Derudover er de almindeligt kendt fra TV i Sverige, hvor de ofte agerer som eksperter i diverse programmer.

Hvorfor skal man købe bogen?

LCHQ er sund mad, der kan serveres for hele familien, uden at nogen brokker sig – heller ikke selvom din mand skulle være sovs og kartofler typen.

Det er faktisk også nærmere en sund livsstil end en slankekur, og hele familien kan få sundhedsmæssige bonuseffekter af at spise de gode, sunde og naturlige råvarer.

Fakta

LCHQ – Gør det nemt at spise sundt er skrevet af Fredrik Paulún og Karolina Paulún og udgivet på Lindhardt og Ringhof. Den er 128 sider lang og koster 184 kr. på Saxo.