Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Vidunderlige uger er udkommet som E-Bog

Siden “Vidunderlige uger” udkom første gang, er den blevet en international bestseller, der har hjulpet mange forældre med at forstå deres babys tidlige udvikling – og givet forældre indblik i deres babys udviklingsspring. Og ikke mindst givet svar på ‘hvor er min glade baby, og hvem har byttet mit barn ud med et tvært og grædende barn’?

Efter at have været udgået fra forlaget i en længere periode, er den nu kommet tilbage på hylderne – også de online hylder.

Babys frustrerende humørsvingninger

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dit barn i visse perioder opfører sig fuldstændig anderledes? Eller at uanset hvad du gør,  så kan du tilsyneladende gøre dit barn glad eller trøste det? Eller at barnet ikke spiser ordentlig? Eller er begyndt at sove meget uroligt?

Har du nogensinde tænkt – når du ser på dit barns uregelmæssige opførsel – at der er noget galt med dine evner som forælder?

Højst sandsynlig kan du besvare et par af disse spørgsmål med et rungende ”JA!”

Det ved forfatterne bag bestselleren “Vidunderlige uger”, fordi årtier af videnskabelig forskning har vist, at alle børn gennemgår de samme ”stormfulde” perioder på de samme tidspunkter.

40 års forskning beviser – det er ikke dig, der gør noget galt

Frans Plooij, ph.d. og forfatter til den verdensomspændende bestseller “Vidunderlige uger”, tilbragte næsten 40 år med at udforske baggrunden for og timingen af disse stormfulde perioder, som alle børn går igennem i løbet af deres første år.

Og her kommer de gode nyheder! Du, kære forælder, gør intet forkert, og der er ikke noget i vejen med dit barn. Tværtimod ER de stormfulde perioder gode nyheder!

Perioderne signalerer store og drastiske forandringer i dit barns mentale udvikling.

I løbet af disse perioder giver dit barns hjerne det nye muligheder. Rent faktisk så mange muligheder at verden omkring barnet virker fuldstændig anderledes og ny.

Ikke så mærkeligt at dit barn bliver irritabelt! Det har behov for at forstå denne ”nye verden”, der pludselig viser sig for øjnene af barnet.

Og det gør, at dit barn reagerer og bliver mere omklamrende, uroligt og græder mere.

I løbet af et udviklingsspring kan det ske, at dit barn:

  • Spiser mindre
  • Sover mindre eller vågner op rigtig mange gange
  • Virker som om det går tilbage i sin udvikling i stedet for at gå frem
  • Græder mere
  • Er omklamrende
  • Klynger sig til dig hele tiden
  • Er mere syg
  • Ikke er tilfreds uanset hvad du gør.

 

Sådan køber du bogen

Du kan få bogen allerede i dag, ved at købe den her.