Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Det der med blowjobs og normalitetsbegrebet!

Mand og kvinde ligger i sengen

Hvis din kæreste ikke får udløsning når du giver ham et blowjob, er du ikke den eneste det sker for. Et blowjob kræver masser af øvelse og den kommer ikke på en nat.

”Kære Maj, jeg har et stort, nej kæmpe problem, min kæreste kan ikke komme, når jeg giver ham et BJ, måske gør jeg det helt forkert.” Sådan starter ca. 3 mails i min indbakke HVER uge – nå ja, og så er der også lige dem fra mænd, som synes, at der bestemt MÅ være noget galt med dem, siden de ikke kan få den udløsning i kærestens mund!

Nej, nej, nej tænker jeg bare, nu slutter festen altså! For kan vi SÅ lige få noget fakta på banen her.

Det er altså ganske normalt, at vi mennesker er forskellige, både uden på og inden i – ja, vi er OGSÅ meget ens, enig, men omkring sex, så er der altså ikke nogen facitliste vel?

Jeg ved godt, at medierne får skruet et total forkert billede sammen af, hvor let det er at få en sprøjteorgasme, hvordan man får analorgasmer, bliver multiorgastisk, får en tredjepart med i sengen osv osv.

Jeg er SÅ FUCKING træt af, at normalitetsbegrebet er en definition af, hvad den enkelte mediesexolog selv har prøvet og udforsker for tiden. Stop så! Tak!

 

Sex er en disciplin

Men hør nu her. Sex er en disciplin nøjagtig lige som fluefiskeri, nogle har et medfødt talent (ganske få og jeg har IKKE for fluefiskeri), og resten af os dødelige, skal altså træne og øve os inden vi når op på ekspert niveau, hvis vi da nogen sinde når derop!

Det kan tage måneder og for nogle år at nå fra ”Ingen orgasme” til ”Klitoris orgasme mens kæresten er oppe i en” eller til ”G-punkts orgasme”.

Derudover er vi altså også forskelligt indrettet mht. nervebanernes placering i forhold til huden, dvs. nogle mennesker er ekstremt følsomme i deres underliv, andre er ikke, og nogle har bare en rigtig dårlig kontakt til deres underliv (og det er her træningen bl.a. kommer ind i billedet).

Og det er altså ikke ALLE mænd, der kan komme i deres kærestes mund efter 5 minutters BJ, det er langt fra. Det er heller ikke alle mænd, der kan komme, hvis deres kæreste giver dem en spiller.

Og NEJ, det er heller ikke alle mænd, der kan komme oppe i deres kærester, når de knalder. I nogle tilfælde, så kan man faktisk gøre noget ved det, fordi det handler om teknik, kontakt til pikken mm., men i andre kan man faktisk ikke.

Læs mere: 4 frække sexstillinger til gravide

 

“Normalt” eller “forkert”?

Men det relevante i denne sammenhæng er jo, hvad der er normalt, og hvad der ikke er. Det er som om, at vi gerne vil være ”Normale” ellers er vi ”Forkerte” – men hvad ER normalt?

En undersøgelse viser at ca. 5 % af den voksne danske befolkning har prøvet dyresex i en eller anden forstand, er DET så normalt, for så vil jeg gerne erklære mig MEGET FORKERT?

Fordi naboen kan få multiorgasmer, og man tydeligvis er tvangsindlagt til at høre på det dag og nat i sin lejlighed, betyder det så, at DET er normalt!? Måske faker hun!

Jeg stemmer for mangfoldigheds begrebet i stedet for normalitetsbegrebet.

Og jeg er træt af, at vi i lille Danmark snakker SÅ meget om sex, på SÅ urealistisk, overfladisk og helt hen i vejret inden for normalitetens begreb plan, så ganske almindelige danskere, med ganske almindelige sexlyster og sex intervaller, hvor man nogle gange får en orgasme andre gange ingen, nogle gange er i den 7 himmel andre gange tænker ”Var det det”, kryber sig og tænker, at der er ”Noget” galt med dem, når nu alle andre kan alt det der, vi læser om.

 

Men tilbage til de der blowjobs!

Når alle mænd TROR, at alle de andre kan, og alle kvinder TROR, at alle de andre kvinder kan give et blowjob så deres kæreste sprøjter ud over deres ansigter som i en anden porno film, hvad er der så tilbage i realiteten?

Hvad er så virkeligheden og skal vi ikke lade virkeligheden sætte dagsordenen?

 

Det er sku okay, at du gerne ville kunne et eller andet i sengen, men husk lige at overvej, hvorfor du vil kunne det?

Er det fordi du vitterligt har et brændende ønske om, at arbejde og udvikle din seksualitet (og husk så lige at øvelse gør mester og timer giver erfaring), eller er det fordi du tror, at du er den eneste i verden der IKKE kan?

Overvej lige agendaen inden du kaster dig ud i vilde projekter ikke, for din egen skyld og din kærestes.