Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Konkurrencen er slut – Vind en superfed Tassimo kapselmaskine

tassimo

I en hektisk hverdag med små børn kan det til tider være tiltrængt med en kop varmt at drikke – og nu har du mulighed for at vinde en superfed Tassimo kapselmaskine, så du på ingen tid kan få fremtryllet netop din favoritdrik.

 

Tassimo kapselmaskinen

Der fås flere varianter af den smarte Tassimo kapselmaskine, men fælles for dem alle er, at du med et enkelt tryk får din ønskede drik ud af maskinen og direkte ned i en kop – klar til at nyde i en hyggelig stund.

En undersøgelse viser, at mere end 70 % af danskerne drikker kaffe hver dag, men skulle du være en af dem, der ikke bryder dig om kaffe, er der ingen grund til at fortvivle – Tassimo kapselmaskinen klarer nemlig snildt at lave både the og kakao.

De brugte kapsler kan tilmed sendes til genbrug helt portofrit, og for hver kapsel du indsender, donerer Kraft Food 10 øre til et velgørende formål. På den måde kan du både være med til at mindske miljøbelastningen og støtte en god sag samtidig.

 

Brugeren N86 vandt en Tassimo T55 kapselmaskine med Min-Mave

Den 1. februar 2013 trak vi lod blandt alle kommentarer herunder og i denne debattråd. N86 vandt den superfede Tassimo T55 kapselmaskine i hvid – og med maskinen fulgte en masse pakker af Tassimos mange smagsvarianter fra Marabou og Gevalia.