Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Prisvindende Gotland flyverdragt fra Reima holder din baby varm og tør

Lille dreng iført Reima Gotland flyverdragt fra Reima

Reima flyverdragten “Gotland” har vundet en svensk “bedst-i-test”.

Vinteren lurer lige om hjørnet og flere førstegangsforældre kan godt blive i tvivl om, hvordan man klæder sin baby på i de kolde måneder. Specielt når børnene begynder i institution, er det rart at vide, at ens dyrebareste ikke bliver kold, når det er tid til at være på legepladsen eller er på tur i skoven.

Reima har lavet flyverdragten Gotland, som er 100% vind- og vandtæt. Flyverdragten er slidstærk og er fremstillet af super åndbart materiale, der gør at børnene kan have den på i mange timer. Sømmene er tapede og vandtætte og i bagdelen på dragten er der en isoleret pude, der gør at barnet ikke bliver kold, hvis der f.eks. leges i sandkassen eller madpakken bliver nydt i skovbunden. Se Gotland flyverdragten her. Den fås selvfølgelig i en masse fede farver. Flyverdragten har meget slidstærke silikone fodstropper, så støvlerne sidder ordentligt på.

Indersiden i dragten er lavet af glat polyesterfor, der gør at dragten er nem at komme ind og ud af. Reima har lavet det smarte Play Layers-tryksystem, der gør at du kan montere flere lag af tøj i selve dragten. Det kan f.eks. være Vuoro heldragten, der er lavet i velour, som er super god når det er ekstra koldt.

Pssst: Lige nu er der midseason udsalg, hvor du kan spare 30-50%.

Reima tilbehør der dur! Fra øverst til nederst

Reima har flere produkter, der er uundværlige når vi går den koldere tid i møde. Ud over førnævnte flyverdragt og velourdragten anbefaler vi faktisk at klæde dit barn på i Reima, fra top til tå.

Vinterhuen “Weft” er en hue I uldblanding med fleecefor, der har vindtætte øreklapper, så ørerne aldrig bliver kolde. Se Reimas vinterkollektion og huer her. 

Hænder og fødder skal selvfølgelig også holdes varme fra kulde og regn. Her har Reima nogle super fede vinterluffer og varme uldsokker. Da sokkerne er lavet i uldblanding, er de dejlige for børnene at have på, da de lettere kan regulere varmen i dette materiale.
Begge er geniale til hverdagsbrug. Lufferne er vandtætte, åndbare og lette at få af og på med en smart lynlås. De er virkelig slidstærke og smudsafvisende, men er lige til at putte i vaskemaskinen og tørretumbleren når dette er nødvendigt.

 

 

Yura – vinterstøvlen der tjener sig hjem

Det er vidst ingen hemmelighed, at børnesko er lige så dyre, som sko til voksne. Suk! Det kan være en dyr fornøjelse, når børnene skal have vinterstøvler, specielt hvis man foretrækker at have et par at skifte med. Vinterstøvler kan blive fugtige og derfor er det normalt at have et par at skifte med, men det er ikke nødvendigt med denne vinterstøvle.

“Yura” er en meget varm vinterstøvle, som er en vand- og sneafvisende støvle, der tilmed har vandtætte galocher. Foret er lavet af uldblanding, ligesom mange af de andre produkter og så er det åndbart. Børnene undgår derved at få kolde og klamme fødder. Der er, ligesom på mange vinterstøvler til voksne, en stor tyk og fodformet sok nede i støvlen, som sørger for at holde barnets fødder varme. Sålen er tilmed isoleret med et aluminiums lag, som giver støvlen en ekstra isolering. Støvlen er let at glide ind og ud af og den passer perfekt på Reimas flyverdragter. Støvlen fås i to farver og flere størrelser lige her

Reima – Lækkert tøj til aktive børn

Hvis ikke du står og mangler nogen af de ovenstående produkter, så er Reimas hjemmeside alligevel et besøg værd, da de har alt fra uldbodyer til juniors flyverdragt. Alle sammen er uundværlige produkter, når vinteren banker på døren. Se alt vinterudstyr til baby her. 

 

Reima Green Promise

Vi er rigtig glade for at kunne anmelde produkter til børn og voksne, som ikke blot er af højeste kvalitet, men som også er sikre for os alle sammen. Reima lover at dit barns velvære kommer først. Deres produkter er derfor lavet uden forbudte stoffer og kemikalier og de sætter en stor ære i, at passe på jordens resurser. De lover også at levere produkter, der har en lang levetid og som er lette at håndtere i dagligdagen.