Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Hos Maigaard er patienten altid i fokus

Maigaard fertilitetsklinik jordemoderkonsultation

Maigaard er en privat fertilitetsklinik, der er ejet af speciallægerne John Kirk og Mathilde Evaldsen. Siden starten i 1998 har fokus været at give patienterne tryghed og behandling i rolige omgivelser.

I dag er Maigaard Jyllands største fertilitetsklinik.

 

Individuelle forløb

I fertilitetsbehandlingen er det vigtigt at der tages højde for den enkelte kvindes cyklus og krop, for at opnå det bedste resultat. Derfor er det vigtigt at tilrettelægge behandlingen så den er individuel.

”Behandlingen er altid individuel hos os, det er en af vores store prioriteringer, at kigge på den enkelte patient og lægge en specifik behandlingsplan for den patient”. Fortæller Speciallæge John Kirk.

Og det virker! På et år fødes der nemlig i gennemsnittet mere end et barn per dag, som er undfanget i et fertilitetsforløb på Maigaard.

 

Det rigtige udstyr

Maigaard har altid lagt vægt på at deres udstyr var det bedste. I 2009 var de den første privatklinik i Skandinavien, der købte et Embryoscope. Det er en rugemaskine, som filmer æggets udvikling, og på den måde giver et bedre grundlag til at vælge det rigtige æg:

”Det vi ønsker at komme frem til, det er selvfølgelig det levende barn, med så få behandlinger som overhovedet muligt. Vi har godt udstyr og laboratorie til at vælge det perfekte æg”, fortæller Speciallæge John Kirk.

Resultatet er, at 75% af alle par der kommer til Maigaard fertilitetsklinik vil afslutte med et levende født barn.

 

Gratis og uforpligtende samtale

Hvis du skal i behandling og har brug for en samtale om hvordan du kommer i gang, så kan du få en gratis og uforpligtende samtale med Maigaard fertilitetsklinik.

De har ikke ventetider, så du kan komme til hurtigt.

 

Maigaard tilbyder:

  • Inseminationsbehandling (IUI)
  • Reagensglas behandling (både IVF og ICSI)
  • Udhentning af sædceller (TESE)
  • Ægdonationsbehandling
  • Behandling med Donorsæd
  • Assisted hatching (AHA m laser)
  • Jordemoder konsultationer
  • Parterapi

Besøg på klinikken