Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Billige graviditetstests med hurtig og diskret levering

Babyplan-testsæt-strimmel

Billige-teste.dk sælger et komplet Babyplan Testsæt, hvor der medfølger de produkter, du har brug for, når du planlægger graviditet.
Graviditeten er en smuk lille hemmelighed, der i starten kun skal deles mellem dig, farmand og den lille spirre inde i maven.

Når menstruationen endelig udebliver, så er det rart at kunne tage en sikker test, uden at skulle iføre sig hat og solbriller, for at snige sig ned i det lokale supermarked efter en graviditetstest, hvor Fru Olsen helt sikkert sidder ved kassen eller naboen også lige er nede efter en mælk.

Babyplan sælger billige og gode graviditetstest af høj kvalitet, der bliver diskret leveret, dagen efter du har bestilt.

 

Hvordan virker det?

Med graviditetstest kan du på få minutter få afklaret, om du er gravid eller ej. Graviditetstest kan bruges fra den dag, du skulle have haft din menstruation, og de fungerer ved at måle mængden af HCG i din urin.

HCG er et hormon, som gravide begynder at danne, så snart det befrugtede æg vokser fast i livmoderen, og særligt i starten af graviditeten stiger mængden af HCG betydeligt.

Graviditetstesten kontrollerer om der er HCG i din krop.

Hvornår testen giver et udslag afhænger af flere faktorer, bl.a. hvor hurtigt du producerer HCG og hvor følsom den pågældende graviditetstest, du har valgt at bruge er.

 

De forskellige typer

Billige-teste.dk sælger forskellige typer (strimmel og stave), både enkeltvis og i rabatpakker. Prisforskellene skyldes ikke testenes sikkerhed, men hvor praktiske de er at arbejde med, når selve testen skal foretages.

Tests sendes diskret og med hurtig levering

Læs her: Sådan viser testen om du er gravid

 

Gravid eller ej:

Alle graviditetstestene fra Billige-teste.dk er over 99 % sikre, ligesom de tests der anvendes af lægerne og på apoteket.

Kommer der to streger eller prikker frem på testen er resultatet altså positivt.

Du skal altid sørge for at følge brugsanvisningen meget nøjagtig, da graviditetstestene skal bruge en bestemt mængde urin for at kunne give udslag i en farvereaktion. Får du en kontrolstreg frem på testen, ved du at testen er udført korrekt, og at du hverken har brugt for lidt eller for meget urin.

Hvis du får en negativ graviditetstest, behøver det ikke nødvendigvis betyde at du ikke er gravid.

Måske er befrugtningen sket senere end du regner med, du har måske uregelmæssige menstruationer og har altså testet alt for tidlig eller også er du en af de kvinder som danner langsommere HCG som testen måler i urinen.

En “falsk” negativ graviditetstest forekommer meget oftere end en “falsk” positiv graviditetstest. Hvis du derimod får en positiv graviditetstest, er det fordi at der er en bestemt mængde HCG i din urin.

Du skal nu gå til din egen læge, for at få bekræftet graviditeten og for at få den bedste vejledning om hvad der nu skal ske.

 

Alt om graviditets test:

Min-Mave har skrevet rigtig mange artikler om graviditetsteste, hvis du har lyst til at læse mere, kan vi anbefale nogle af følgende artikler:

HCG – Graviditetshormonet der stiger og stiger

Typiske symptomer på graviditet

Første lægeundersøgelse under graviditeten