Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

To fødselsberetninger – kort og godt.

fødselsberetning

Jeg har to beretninger til jer. Den første er fra mit første barn Storm og nummer to er med mit andet barn, Oskar.

Storm til verden. Var det bare det?

26. April 2013 starter min tidlige morgen med et nab i siden. 15 min efter kommer det næste. Sådan går dagen. Styrke tager en smule til. Og det skifter fra spændende til lidt træls til efter middag. Kl 17 gør de så ondt at jeg skal koncentrere mig meget. Jeg ringer til fødegangen. Du er laaaaaaangt fra endnu søde lyder meldingen. Tre timer og veer som nu er ulidelige med 3 minutter imellem melder vi til fødegangen, at nu kommer vi altså om 1-2 timer. Jeg vil gerne lige i bad. Min kæreste synes altid han skal være åh så sjov når han er lidt presset, får ytret mit i en ve, hvor panikhåndtaget i bilen står sin eksamen, at jeg lyder lidt som en tysk porno, tak… tak for det. På sygehuset bliver jeg indlagt, 3 cm åben.
Alt er fint og kl nærmer sig de 22. Lavement bliver lagt og dette gør at jeg åbner mig yderligere. 7 cm og kl er ca. 24. Jeg er i fuld koncentration om veer. Men kan styre smerten. Alt er godt. Pressetrangen starter også samtidigt. Men jeg er ikke udvidet. Og skal derfor gispe på veer for at undgå at presse.
Kl 01.20 får jeg go for at presse.

Storm kommer til verden efter tre presseveer kl 01.30-27. April 3860 g dreng. 54 cm.

Oskar – OMFG!

8 dage over tid. Kom nuuu, 9. Oktober 2016 kl 4 morgen og jeg har nærmest ikke sovet hele natten eller skidt i 2 dage. Vandet går med et plob, da jeg vender mig for 117 gang. Ingen veer.

Jeg står op. Går i bad. Tager et monsterbind på og ringer til fødegangen. Hun vil have jeg ringer når der er 5 min mellem veer. Da det er 2. Gang.

Storm på 3 1/2 vågner kl 6. Veer er der ikke endnu. Og vi får morgenmad. Og ringer til mormor. Så starter veerne kl 9.30. Og de er lidt hidsige. Ringer 9.45 til fødegangen. Nu er der regelmæssigt 2 1/2 minut imellem (får skældud for ikke at ringe før – de har fuldt hus.- men gik jo fra ingen veer til aktiv fødsel på 15 min) bliver sendt derud alligevel. Én er på vej hjem. 10.30 undersøger de mig. 4 cm åben. Lidt stresset baby når jeg har veer. Strimmel og blodprøver tages. Hans puls er 185 under ve. Så de holder godt øje. Lavement bliver lagt kl 11.25 da jeg har noget afføring som blokerer (no shit?!).

kl. 11.30 er Oskar født, næsten på toilettet. 4100g 53 cm. OMFG DER KOM HAN !

Send os også DIN fødselsberetning, og vær med til at udforme Danmarks største, fælles forum for fødselsberetninger. Læs, hvordan du gør her.

Del