Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Er du altid træt og uoplagt? Sådan får du energien tilbage på få dage!

KRauterblut kan hjælpe dig med at få energien tilbage

Undrer du dig mon nogen gange over, hvordan nogle kvinder ser ud til at kunne klare det hele, og altid virker sprængfyldt af energi, imens du selv er træt og sløv, og slæber dig igennem dagens uendeligt mange gøremål?

Mange kvinder er ikke klar over det, men trætheden skyldes oftest hverken stress, travlhed eller problemer i familie og på arbejdet.

Faktisk er den mest almindelige årsag til træthed noget så simpelt som jernmangel – også når man tror, den har en anden årsag.

Derfor kan de fleste kvinder få energien og overskuddet tilbage i løbet af meget få dage!

Det kræver bare en helt almindelig jernkur, som genopretter kroppens reserver af jern.

 

Jerntilskud afhjalp træthed, man troede skyldtes stress og travlhed

En undersøgelse beskrevet i det ansete tidsskrift British Medical Journal viser, at jerntilskud kan afhjælpe uforklarlig træthed og uoplagthed hos kvinder med normal blodprocent – som har lave reserver.

I undersøgelsen deltog 139 raske kvinder i alderen 18-55 år. De havde en normal blodprocent, men led alligevel af træthed.

Man troede, at sociale forhold, stress m.v. var de primære årsager, men konstaterede, at de, der fik et jerntilskud, følte sig mindre trætte.

 

75 % får for lidt

Nye undersøgelser af ”Danskernes kostvaner” viser nemlig, at 75 % af kvinder i den fødedygtige alder ikke får den anbefalede mængde jern.

Jern bruges ved dannelsen af de røde blodlegemer, som transporterer ilt til muskler og hjerne, og derfor kan jernmangel hurtigt mærkes.
Dette kan være tegn på jernmangel:

  • Man føler sig træt
  • Man bliver bleg i huden
  • Man bliver hurtigt udkørt ved både fysiske og psykiske belastninger
  • Man får hurtigt åndenød, når man går eller cykler

 

De fleste af os har bare brug for kosttilskud

Undersøgelser viser, at de fleste kvinder kan få en sund jernbalance ved at spise jernholdige fødevarer og indtage et mildt kosttilskud.

Ved at bruge et vegetabilsk jerntilskud i flydende form, kan man trygt indtage jerntilskud, uden at frygte jernforgiftning (når man får for meget jern).

 

Hvordan stilles diagnosen ‘Jernmangel’?

Hvis du er meget træt, er det vigtigt at du tager en snak med din læge, sådan at andre sygdomme kan udelukkes.

Viser det sig, at du har jernmangel, kan du sammen med lægen beslutte at lægge en plan for jernkuren.

 

Menstruationen øger kvinders jernbehov

Hver eneste måned mister kvinder i den fødedygtige alder blod igennem menstruationen, og det skal erstattes.

Derfor er det særligt vigtigt at få masser af jern igennem kosten og supplere med et mildt jerntilskud.

 

Graviditet øger kroppens blodmængde

Når kvinder bliver gravide øges blodmængden i kroppen med mange liter. Derfor anbefales det at alle gravide tager et jerntilskud fra 10. uge og igennem hele graviditeten.

 

Mildt og velsmagende

Floradix Kräuterblut er et mildt jerntilskud, der fås både flydende og nu også som tabletter. Det er baseret på ekstrakter fra blomster, urter og bær. Det indeholder C-vitamin, der fremmer jernoptagelsen i kroppen.

Det flydende ekstrakt har en sød, naturlig smag, der gør det nemt også at få børn til at acceptere det. Det kan bruges til børn fra 1-11 års alderen, f.eks. i en dosis på 10 ml eller én tablet om dagen.

Produktet har desuden den fordel, at det er vegetabilsk og ikke indeholder hverken alkohol, farvestoffer, konserveringsmidler, kunstige sødemidler.

Til gengæld indeholder det mange, vigtige sporstoffer, B-vitamin samt C-vitamin, der fremmer optagelsen af jern – både fra produktet selv og fra den daglige kost.