Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Milliarder af bakterier, til dit barn hver dag fra foster til skolestart

Baby får lactocare mælkesyrebakterier igennem amning
Advertisement

Bakterier og tarmflora er i øjeblikket et af de hotteste emner inden for sundhed. Lactocares serie af kosttilskud til bl.a gravide, ammende, baby’er og børn, bidrager med milliarder af gode bakterier hver dag og den anbefalede dosis af Omega-3 fedtsyren DHA – til både mor og barn. DHA bidrager til normal udvikling af hjerne og nethinde hos din baby inde i maven.

Mælkesyrebakterier dannes naturligt i højere eller mindre grad, under barnets udviklingsstadie. Det sker allerede fra fosterstadiet, men hvor effektivt det foregår afhænger af moderens genetik, miljømæssige eksponering og ikke mindst en varieret kost før og under graviditeten.

Lactocare er en serie af kosttilskud og dermed et tilskud til en varieret kost, med mælkesyrebakterier og andre næringsstoffer.  Du kan få mælkesyrebakterier naturligt fra fx yoghurt, ost og Omega-3 fedtsyrer findes naturligt i fed fisk. Mange gravide har dog svært ved at opnå de anbefalede 2-3 gange fed fisk om ugen bl.a. på grund af frygt for tungmetaller og toksiner.

Du kan købe Lactocares serie til gravide, ammende, baby’er og børn hos webapoteket

 

3 grunde til at holde tarmfloraen i topform under graviditet og amning

Under din graviditet og amning er du i en slags ernæringsmæssig symbiose med dit barn, og derfor er der ekstra gode grunde til at holde din tarmflora i topform.

 

#1 Mælkesyrebakterier giver en god fordøjelse

Som gravid har du nok at se til med maven – barnet bevæger sig, alle dine organer bliver presset af den voksende mave osv. Derfor er det en lettelse hvis fordøjelsen i det mindste fungerer. Under graviditeten bidrager mælkesyrebakterier med at balancere den gravides fordøjelse og optage næringsstofferne fra den mad hun indtager.

En anden bonus er, at dit barn får overført dine mælkesyrebakterier allerede fra fosterstadiet.

 

#2 Barnet arver din bakterieflora under fødslen

Når barnet fødes vaginalt, podes spædbarnet med dine mikroorganismer, mens han eller hun passerer igennem fødselskanalen, derfor er det en unik mulighed for at sende dit barn ud af din maves trygge hule, med en masse gode bakterier.

 

#3 Barnet får dine bakterier under amningen

Modermælken indeholder mange gode levedygtige bakterier, der stammer fra din mikroflora og er med til at give din baby alle de mangfoldige bakterier.

 

Send dit barn godt ud af symbiosen

På et tidspunkt stopper amningen og dermed brydes den ernæringsmæssige mor/barn symbiose, der har eksisteret siden fosterstadiet og barnet skal nu selv sørge for at få sine egne bakterier og vitaminer igennem kosten.

Derfor har Lactocare udviklet D-dråber, der udover D-vitmin også bidrager med 250 millioner bakterier til din baby hver dag. Sundhedsstyrelsen anbefaler at babyer får D-dråber (10 µg dagligt) fra 2 uger og op til barnet fylder 2 år.

Til børn fra 3-års alderen har Lactocare udviklet Lactocare Kids, som er en tyggetablet med ananassmag, der indeholder 5 milliarder mælkesyrebakterier.

Lactocare til gravide, baby og barn