Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Hvordan skal nyheden om ens graviditet fortælles?

Graviditet fortælle

Der er stor forskel på, hvornår vordende forældre vælger at dele den søde hemmelighed om ens graviditet med resten af verden, men hvordan skal nyheden deles?

Vi har samlet nogle forskellige forslag til at dele nyheden, hvis der nu skal gøres lidt ekstra ud af det.

 

Gaver til de kommende bedsteforældre

Der er en del, der vælger at give de kommende bedsteforældre en gave som et kærligt hint om graviditet, og at der snart er et barnebarn i vente.

Det er i sær populært at give et indrammet digt.

 

Digtet lyder i al sin enkelthed

I kan ikke med det samme
Billedet få til denne ramme
Men til [måned] næste år/her i år
I et dugfrisk billede får
For storken den vil komme
Inden vinteren/foråret/sommeren/efteråret er omme

Som alternativ kan I købe en smuk buket blomster og sætte et sødt kort på, der er stilet til bedsteforældrene med en hilsen fra den lille ny.

I kan også lave en lille pakke med f.eks. stofbleer, hagesmækker, babyfutter, en sut, en bamse eller lign. og sætte et kort ved, der fortæller, at bedsteforældrene nu har lidt udstyr til, når de engang skal babysitte den lille.

Læs også: Sådan forholder du dig til din lille babyspire i din mave

 

Kage eller storebror/storesøster-trøje

Hvis familien alligevel er samlet i en festlig anledning, kan en kage med teksten ”Tillykke – I skal være bedsteforældre” måske løfte stemningen en hel del?

Andre vælger at lave bordkort med de rigtige navne på ydersiden og de nye titler på indersiden (mormor, farfar osv.), og efter noget tid bede de kommende bedsteforældre vende kortene.

Hvis den kommende baby har en storebror eller –søster, er det også et stort hit for mange at give storebror/storesøster en t-shirt på med teksten ”Jeg skal være storebror/storesøster” og se, hvor længe der går, før familien fanger budskabet.

Hovedpinepiller mistænkes for at være skyld i ADHD.

 

Hvordan fortalte I nyheden?

Skriv I kommentarfeltet herunder, hvordan I fortalte nyheden om den lille til jeres familie og venner, så andre kan få god inspiration til nye, sjove og anderledes måder at fortælle den store nyhed på.