Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Navngiv – Ny dansk app gør det sjovt for forældre at finde det helt rette navn til deres nyfødte baby

Navngiv

Nu er der hjælp at hente for de mange kommende og nybagte forældre, som jagter det helt rette fornavn til deres baby. App’en Navngiv gør det til en sjov og overskuelig oplevelse at gå på navnejagt blandt Danmarks nu mere end 39.000 godkendte fornavne.

Hvad skal barnet hedde? Fornavne er identitetsskabende, og for mange er det svært og uoverskueligt at finde frem til det helt rigtige navn til deres barn. Ikke mindre vanskeligt bliver det, når man som oftest er to, der skal udvælge mulighederne og nå til enighed i navnevalget.

Heldigvis er der nu hjælp at hente for kommende og nybagte forældre med den nye, danske app ”Navngiv”. Inspireret af funktionen i en populær datingapp er Navngiv designet til at hjælpe forældre i udvælgelsen af mulige fornavne til deres lille ny på en simpel, sjov og overskuelig måde.

Klik her for at hente Navngiv i App Store

Besøg Navngivs hjemmeside og læs meget mere

Swipe og match dit barns kommende navn

Stryg fornavne du kan lide til højre og ignorer navne, du ikke kan lide, ved at stryge dem til venstre. Du kan bruge Navngiv alene, men er du tilsluttet med en partner, vil der være et match, når I begge synes godt om det samme fornavn. På den måde kan i sammen, men også hver for sig finde frem til det rigtige navn. Så undgår I også diskussionen om, hvem der fandt det endelige navn.

dansk-app-navngiv-forældre-baby

Navnelister og valgfrie kriterier til at begrænse navneudvalget

Alle de fornavne, som er blevet vurderet eller matchet i Navngiv, sorteres ud på lister, så de er nemme at overskue og vende tilbage til. Derudover har Navngiv en række valgfrie kriterier, som kan anvendes til at begrænse navneudvalget som f.eks. køn, krav til længde eller bestemte bogstaver, som skal indgå i fornavnet. Uanset om du er typen, som vil have vurderet alle navnemuligheder, søger det unikke fornavn eller søger inspiration udover navne-toplisterne, kan du få glæde af Navngiv.

Du misser ikke den perfekte navnemulighed

Navngiv indeholder samtlige godkendte fornavne i Danmark (+39.000), og app’en opdateres løbende, så der er ingen grund til at være nervøs for at gå glip af den helt perfekte navnemulighed. Selvom +39.000 navne kan lyde uoverskueligt, tager det kun få sekunder at vurdere et fornavn, og de tusindvis af navnemuligheder synes pludselig knap så overvældende. Og har du brug for en pause, kan du nemt gøre det. App’en starter nemlig op, hvor du sluttede, så der er ikke noget med at skulle huske hvilket navn, du var nået til.

Hent Navngiv gratis til iPhone i App Store

Navngiv er i første omgang udviklet til iPhone. Det er gratis at hente og prøve Navngiv, og for et engangsbeløb på kr. 29 per bruger, kan du få adgang til den fulde version med samtlige godkendte fornavne i Danmark.

Klik her for at hente Navngiv i App Store

Besøg Navngivs hjemmeside og læs meget mere