Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Svanemærkede produkter sætter spark i sexlivet

Kaerlig glidecreme

Du kender det sikkert godt. Maven føles stor, du er træt, og måske har du faktisk ikke sådan helt vildt meget lyst til sex. Andre dage kan det være helt omvendt. For nogle kvinder kan det være rigtig svært at finde ud af, hvordan man skal gribe det hele an, når man egentlig gerne vil være intim med sin partner, men det er lidt som om, at kroppen modarbejder lidt en engang imellem. Med de nye intimprodukter fra Kaerlig bliver det hele lidt nemmere.

 

Verdens første svanemærkede glidecreme

Mange kvinder oplever problemer med, at deres slimhinder kan virke tørre under graviditeten. Man kan have nok så meget lyst til sex, men det er som om kroppen arbejder imod en. I sådanne tilfælde kan en glidecreme være lidt af et vidundermiddel. Der er netop blevet lanceret en Kaerlig økologisk glidecreme, der er både økologisk, Svanemærket og AllergyCertified. Det betyder altså, at der kun er naturlige ingredienser i, som hverken er skadelige for dig eller barnet, når du bruger det. Du kan med god samvittighed bruge produktet, når du skal være intim sammen med din partner, da der absolut ikke er gået på kompromis med kvaliteten af produktet. Du vil opleve en fantastisk glideevne, der er med til at gøre jeres seksuelle samliv meget nemmere. Det bedste af det hele er, at denne glidecreme også kan bruges til de tørre slimhinder, som mange kvinder oplever under en graviditet. Du kan derigennem opnå mindre ømhed, irritation og kløe. Tænker du nu alligevel, at produktet skal bruges mest i soveværelset sammen med din partner, så kan du med fordel eksperimentere med en Kaerlig økologisk orgasme gel, som er med til at øge blodtilstrømningen til din klitoris, hvilket vil gøre den mere følsom. Med et mix af disse to produkter, kan du lettere øge din egen stimulering, og altså opnå fantastiske sexoplevelser under din graviditet.

 

Mærk intimiteten

Når der sker så mange nye ting i ens krop, og der er mange ting, der pludselig føles helt anderledes end det plejer, kan det være svært at tage stilling til, hvordan man skal være intim med sin partner. En god måde at åbne op for intimiteten er ved at give hinanden massage. Kaerligs økologiske massageolie er ligesom glidecremen både Svanemærket, AllergyCertified og økologisk. Prøv at slukke for lyset, tænde et par stearinlys inde i soveværelset og sørg for, at der er en behagelig temperatur i rummet. Giv jer tid til at mærke hinanden. Mærk efter, hvordan hinandens hud mærkes, hvad der føles godt og hvad der føles ekstra godt. Du kan både massere din partner, men også lade ham massere dig. Massageolien fra Kaerlig er naturlig, og den kan fungere som en skøn fugtgiver til din hud. Derfor kan du også med fordel bruge den til at smøre din mave ind i, så huden under hele graviditeten forbliver blød og lækker.

 

Tænk kreativt

At have sex med ens partner behøver ikke nødvendigvis at være ved “almindeligt” vaginalt samleje. Det kan være lidt problematisk at klare tingene i den klassiske missionær, når der er en stor mave i vejen. Derfor kan I vælge at have et analt samleje i stedet. Kvinder har, ligesom mænd, utroligt mange nervebaner i anus, der medvirker til at give en fantastisk stimulerende følelse ved analt samleje. Husk dog, at det er smart at bruge en Kaerlig økologisk anal glidecreme til formålet, som har en smule tykkere konsistens end en almindelig vandbaseret glidecreme for at være sikker på, at det bliver en rar oplevelse.

 

Ren i mere end en forstand

Fælles for produkterne i Kaerlig serien er, at de har et rent og skandinavisk udseende, der gør, at man har lyst til at have dem stående fremme i soveværelset eller på badeværelset. Det rene udtryk kommer også til udtryk i, at der naturligvis er tænkt på at lave en Kaerlig økologisk intim skum sæbe, der kan bruges efter akten, når man skal i bad. Også her, er der tale om et økologisk produkt uden parfume, der er både Svanemærket og AllergyCertified. Derfor skal du ikke være bange for at bruge produktet, mens du er gravid.

Lad ikke jeres seksuelle samliv blive mindre spændende under graviditeten. Undersøg, hvad der fungerer bedst for jer, og lad jer inspirere til et bedre og mere intimt samliv.