Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

Sådan bruger du AngelSound Baby Doppler

AngelSounds er en lille baby doppler til hjemmebrug, der gør det muligt for dig at høre babys hjertelyd, hik og spark inde i maven.

Og så kan den optage lyden, så du kan e-maile den til din mand på arbejdet, bedsteforældrene eller andre, der venter lige så spændt på babys ankomst, som du gør.

 

Billig men virker

“Baby doppleren er lavet i billig plastik og med billige høretelefoner, derfor er den så billig. Men det gør ingenting, for den virker og den er en fryd at bruge.” Fortæller den amerikanske videoblogger Melaleuca Mama.

Og selvom det selvfølgelig ikke kan erstatte et jordemoderbesøg, så er det alligevel utroligt hyggeligt at lytte til baby i maven.

“AngelSounds er et af de mest fantastiske produkter der findes til gravide, selvom det er lavet billigt, så det er tilgængeligt for alle.” Siger Melaleuca Mama.

 

2 stik til høretelefoner + optag

Baby doppleren har 2 stik til høretelefoner, så du kan lytte sammen med din mand, veninde, mor eller børn. Men du kan selvfølgelig også slutte højtaleren til, så lyden kommer ud i stuen.

Der er også en smart optagefunktion, så du kan afspille lyden senere eller sende den til nogen du holder af.

 

Pengene værd

Mange af dem der har købt AngelSounds ender med at bruge den flere gange om dagen, hver eneste dag. Og så er det jo virkelig ikke dyrt at betale 349 kr. for den.

Det svarer jo til 3 gode flasker vin, som du alligevel ikke behøver bruge penge på under graviditeten.

“Det har virkelig været pengene værd! Jeg har brugt den mange gange hver eneste dag. Den er nem at bruge og jeg er virkelig chokkeret over at den virker så godt.” Fortæller Melaleuca Mama.

 

Brug babyolie istedet for ultralydsgel

Man behøver ikke bruge ultralydsgel for at få babydopleren til at virke.

Istedet kan du bruge almindelig lotion eller babyolie.

AngelSounds baby doppler

 

Dette er en advertorial og der kan forekomme kommercielle links. Læs mere om at annoncere på Min-Mave