Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

ANNONCE

11 makeup tips fra Nilens Jord til gravide og ammende

Nilens jord makeup til gravide

Som gravid får din hud en særlig graviditetsglød, men du døjer også med kvalme, manglende søvn, træthed og andet utilpashed, der kan give dig lyst til et energigivende skønhedspift. Derfor guider vi dig igennem graviditetsgodkendt makeup og hudpleje fra Nilens Jord, der er AllergyCertified. Som de eneste har Nilens Jord endda udviklet en vandfast mascara og læbestift, der er allergicertificeret og kan holde dig pandaøjnefri og kysseklar hele din graviditet.

 

#1 Følg Jordemoderens anbefalinger til makeup under graviditet

Vidste du at mange økologiske makeupprodukter ikke er allergicertificeret? Jordemoder Berit fra “spørg jordemoderen” på Min-Mave, guider dig i denne video igennem, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger makeup som gravid:

 

#2 Kig efter AllergyCertified logoet

Nilens Jord har siden de blev grundlagt, stræbt efter at udvikle produkter af høj kvalitet, der tager størst muligt hensyn til forbrugerens hud. Derfor får de dem allergicertificeret hos AllergyCertified. AllergyCertified er verdens eneste organisation, der allergicertificerer hudpleje- og makeupprodukter.

Produkter med AllergyCertified logoet har været igennem en undersøgelse, hvor en toksikolog har lavet en nøje risikovurdering af hver eneste ingrediens og råvare i produktet. Logoet er din garanti for, at du ikke bliver udsat for mistænkte hormonforstyrende stoffer eller en forhøjet risiko for at udvikle hudirritation og allergiske reaktioner.

AllergyCertified er derudover den skrappeste mærkningsordning, når det gælder produkter til gravide.

 

#3 Har du fået en ny “graviditetshudtype”?

Når du er gravid, kan din hud ændre sig og du kan døje med irritation og akne. Derfor beslutter mange at genoverveje deres hudplejeprodukter og vælge nogle, der både passer til den nye ´graviditetshudtype´ og samtidig er allergivenlige og uden parfume.

Den meget populære hudplejeserie fra Nilens Jord indeholder skønne produkter, der er milde, uparfumeret og testet for allergifremkaldende stoffer. Du kan finde en serie af cremer, øjencreme og serum, der passer til din hudtype.

Nilens Jord bodylotion har en opstrammende effekt, der gør den perfekt til at smøre graviditetsmaven med og deres Repair Balm kan bruges til alt fra tørre læber, hudirritationer og tørre neglerødder.

Du kan købe Nilens Jord hudplejeprodukter, i deres webshop

Hudplejeprodukter fra Nilens Jord

 

#4 Anskaf dig graviditetsglød på tube

Med kroppen fuld af hormoner, for lidt søvn og graviditetshud er det ikke tid til at smøre et tykt lag foundation på. Graviditeten kan godt have gjort din hud sartere end normalt, så lad den ånde og brug istedet en farvet dagcreme til at dække pigmenter og mørke pletter.

Den skønne Tinted Day Cream fra Nilens Jord er en fugtgivende dagcreme med farvepigmenter, der giver huden en smuk gylden glød og ensartet hudtone med transparent resultat. Perfekt til hormonel graviditetshud.

Påfør cremen på din rene hud og brug lidt ekstra der, hvor du er ramt af ujævnheder i huden.

Køb Nilens Jord Tinted Day cream her

 

#5 Prioriter sund glød i kinderne

Blush til kinderne er den gravides bedste ven, fordi den får dine øjne til at lyse op og narrer folk til at tro, at du rent faktisk har fået din skønhedssøvn. Simply Blush fra Nilens Jord er en blød mineralbasseret blush, der er nem at påføre og giver perfekt og naturlig glød i kinderne. Den indeholder antioxidanter, naturlig voks og plejende mandelolie.

Put lidt blush på din finger eller din blushbørste og smil. Når du smiler, fremhæves dine æblekinder, som er det område hvor blushen skal påføres. Udjævn din blush, så den får en glidende overgang til dine kinder og toppen af dine kindben.

Blush fra Nilens Jord giver din graviditetshud liv

 

 

#6 Påfør et strejf af solskinskysset hud

Hvis du er bleg i huden af træthed, kan en bronzer hurtigt løfte dit ansigt og få det til at se friskt og solbrændt ud. Mineral Bronzer fra Nilens Jord har et højt indhold af naturlige mineraler, som arbejder med den naturlige balance i huden. Dens gyldne toner og diskrete glimmer, giver huden en smuk solbrun glød.

Påfør den med en stor blød børste på toppen af kinderne, panden, næsetippen og hagen. Men husk at banke børsten med puder let mod håndryggen, inden du påfører den, så overskydende bronzer ryger af børsten. Du skal jo bruge din bronzer til at understrege din smukke makeup, ikke til at dække den.

 

#7 Åben dine øjne for verden

Det bedste trick til trætte øjne er at påføre en lys highlighter, der får dig til at se friskere ud og skjuler mørke rande.

Påfør den:

  • på den sarte hud under dit øje,
  • på næseryggen lige ved din øjenkrog
  • under dit øjenbryn og
  • langs toppen af den yderste halvdel af dit øjenbryn.

Husk at bruge highlighteren sparsomt og blende den ind i resten af din makeup.

Nilens Jord Highlighter i farven champagne har en fløjlsblød tekstur og kommer i en kompakt dåse, der gør det nemt at dyppe fingeren eller børsten uden at få for meget på.

 

#8 Brug øjenskygge i funklende neutrale farver

Brug en øjenskyggepalette med naturlige farver og diskret glimmer, der kan påføre dine øjne naturlig skygge og samtidig få dem til at funkle. Eye Shadow Palette 637 Rock fra Nilens Jord har den perfekte kombination af varme og kølige naturlige farver.

Øjenskyggepalette fra Nilens Jord i stenfarver

 

#9 Indram dit ansigt

Øjenbrynene indrammer hele dit ansigt og derfor kan lidt grooming gøre underværker. Uanset om du har vilde bryn, der skal tæmmes eller sparsom brynvækst har Nilens Jord produktet til dig. Vælg imellem brow powder, brow liners, brow pens og brow fix i flere forskellige nuancer, der hjælper dig med at skabe den perfekte ramme til dit ansigt.

 

Nilens jord øjenbryn kit indrammer dit ansigt smukt

 

#10 Undgå pandaøjne med verdens første AllergyCertified vandfaste mascara

Med buldrende graviditetshormoner, der kan dig få dig til at knibe en tåre over det mindste, er en vandfast mascara det bedste valg. Problemet er at vandfaste mascaraer normalt ikke er særligt allergivenlige.

Nilens Jord har lanceret en vandfast mascara, der som den første vandfaste mascara nogensinde er blevet certificeret hos AllergyCertified. Faktisk er den så mild at selv nikkelallergiker kan bruge den.

De plantebasserede voksingredienser i mascaraen og Carnauba lægger sig pænt og ensartet omkring øjenvipperne og giver hvert enkelt strå fylde og intensitet.

vandfast mascara fra Nilens Jord er AllergyCertified

 

#11 Har du spist 4 læbestifter i år?

Læbestift er genialt, fordi læbefarve får dig til at ligne en, der har styr på tingene – også selvom graviditetshormonerne raser og du føler at du har mistet overblikket. Men forskning viser at danske kvinder i gennemsnittet spiser 4 læbestifter om året. Derfor er det ikke lige gyldigt, hvad der er i din læbestift.

Læbestifterne hos Nilens Jord er AllergyCertified og består af allergivenlige farvepigmenter, voks og olier, der tilsammen giver en smuk læbestift, som kan spises og som du også kan være bekendt at kysse din babyfar med.

Nilens Jord læbestift er AllergyCertified og lavet af naturlige ingredienser