Close
Log Ind Opret Bruger
Drømmer du om mere fyldigt hår? Få det med Vichy Dercos Neogenic
facebook pinterest twitter
Annonce

Drømmer du om mere fyldigt hår? Få det med Vichy Dercos Neogenic

Avatar
1 september 2013, 08:00 admtest

Dette er en advertorial artikel som kan indeholde kommercielle links

2013-08-30_1402

 

Slut med dårlige hårdage!

Der er ikke ret meget ved vores udseende, vi kvinder går mere op i, end vores hår. Derfor er det også rigtig tarveligt, at de hormonelle forandringer under graviditet og amning har det med at gøre vores hår tyndere, mindre livløst og bare generelt dovent at se på. For når nu man i forvejen kan se træt ud, ville det jo være rart, hvis håret i det mindste strålede af liv.

 

Håret går igennem forskellige faser

Håret er en finurlig størrelse og gennemgår en række faser igen og igen. Kun 90-95 % af hårsækkene er i vækst ad gangen. De resterende 5-10 % er i en såkaldt dvalefase.

Hårsækkenes dvalefase kan variere fra 1-12 måneder. Når der er tale om, at hårsækken er i dvalefase, betyder det faktisk at hårsækken er tom for hår. Dvs. hvis man har flere hårsække der har en lang dvalefase, oplever man tyndt og mere livløst hår. Først når hårsækken kommer ud af dvalefasen og går ind i vækstfasen, begynder den at producere hår igen. Det er derfor en fordel hvis dvalefasen i hårsækkene er kort, for på den måde vil der være flere aktive hårsække og dermed et fyldigere hår.

 

Hvordan kan man påvirke hårsækkene til at gå hurtigere ind i vækstfasen?

Vichy Dercos Neogenic indeholder molekylet Stemoxydine, som virker på den måde, at det kan vække hårsækkene, der er i dvale, og dette vil så betyde en naturlig kraftigere hårpagt, idet dvalefasen bliver påvirket til at være så kort som muligt – hvormed dit hår bliver naturligt kraftigere, fordi flere hårsække hurtigere overgår til vækstfasen.

 

Så enkelt er det at bruge

Vichy Dercos Neogenic er et serum, der kommer i en praktisk ampul med applikator. Du masserer ganske enkelt indholdet fra én ampul ind i hovedbunden med den medfølgende applikator – og du kan anvende produktet i både vådt eller tørt hår.

Efter 3 måneders behandling oplevede 87% af et kvindeligt testpanel fyldigere hår. 88% syntes, de fik et tættere hår, og 84% oplevede, at håret blev tykkere.

Vichy Dercos Neogenic er udviklet til både mænd og kvinder – og fås kun på apoteket.

 

Et ekstra tip!

Har du tendens til fladt og fint hår, skal du huske at bruge fingerspidserne, når du vasker dit hår. På den måde stimulerer du hårsækkene. Desuden har mange af os tendens til bare at gnide shampooen ind med en flad hånd, hvilket gør håret endnu mere fladt og slider unødigt.