Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre

Kylling bolognese med fuldkornspasta

kylling bolognase med pasta

En anden variation af bolognese klassikeren hvor oksekødet er udskiftet med kyllingekød.

Servér kylling bolognaise med pasta og råkost.

Tid

30 minutter

Ingredienser

1 stk løg

2 stk gulerod

2 stk bladselleri

2 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

500 g hakket kyllingekød

1,5 dåse flåede/hakkede tomater

0,5 tsk tørret basilikum

2 stk laurbærblade

salt og peber

 

Sådan gør du:

1. Rens grønsagerne og skær den i små tern.

2. Svits grønsagerne i olie.

3. Det hakkede kyllingekød tilsættes og svitses med.

4. Flået tomat og krydderier tilsættes.

5. Retten koger under låg ca. 15-20 min. (tilsæt evt. lidt vand under kogningen).

6. Laurbærbladene tages op.

7. Retten smages til med salt og peber